Kitty Cepraga l-a cucerit pe Dinu Maxer, în timpul relației cu Nicoleta Luciu: „Nu a ars atunci o flacără prea mare”

 Ifrim Georgiana
.

Kitty Cepraga l-a cucerit pe Dinu Maxer, în timpul relației cu Nicoleta Luciu. La începutul anilor 2000, Dinu Maxer și Nicoleta Luciu formau unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din showbiz-ul românesc. În anul 2005, cei doi au decis să meargă pe drumuri separate, la acea vreme speculându-se că infidelitatea a stat la baza despărțirii lor. Recent, Dinu Maxer a făcut noi declarații despre relația cu Nicoleta Luciu, susținând că lucrurile nu au mai mers din cauza idealurilor diferite. Totuși, artistul a recunoscut că o altă actriță i-a atras atenția la vremea aceea, însă idila s-a rezumat doar la priviri dulci. Iată declarațiile acestuia!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Kitty Cepraga l-a cucerit pe Dinu Maxer, în timpul relației cu Nicoleta Luciu. Nicoleta Luciu și Dinu Maxer au format un cuplu timp de 8 ani, însă s-au despărțit în anul 2005. Cei doi s-au iubit cu foc și pasiune, însă perspectivele diferite asupra vieții i-au făcut să-și spună „Adio'. Artistul a explicat că fosta lui iubită își dorea să aibă copii și să se căsătorească, însă planurile ei nu coincideau cu ale lui. La aproape 20 de ani de la despărțire, Dinu Maxer recunoaște că o altă actriță l-a cucerit în perioada relației cu Nicoleta Luciu, însă admirația lui nu s-a transformat într-o idilă romantică.

di9di9

Citește și: Cât de mult timp petrece Dinu Maxer cu fiica lui, după divorțul de Deea: 'Am început să plâng extrem de tare când…'. Maysa locuiește cu fosta soție

Citește și: „Îți vezi fostul partener în brațele altuia și nu simți nimic! E gol!” Dinu Maxer este de acord ca Deea Maxer să se căsătorească cu actualul iubit

Citește și: Bebeluș mort la Brașov, înfometat și bătut. Reacția incredibilă a mamei copilului, după ce iubitul ei a fost acuzat de violențe asupra minorului

Citește și: „Numai cu rugăciune va reuși să supraviețuiască pentru celălalt copil”. Mariana Sarkany, femeia care și-a pierdut fiica în incendiul de la restaurantul Beirut, mesaj pentru mama lui Meliss, fata omorâtă la Craiova / EXCLUSIV

Kitty Cepraga l-a cucerit pe Dinu Maxer, în timpul relației cu Nicoleta Luciu

În timpul relației cu Nicoleta Luciu, Dinu Maxer a dezoltat o pasiune pentru actrița Kitty Cepraga. Deși blondina i-a atras atenția de la prima întâlnire, artistul spune că nu a dat curs unei povești de dragoste și nu i-a fost infidel partenerei de la acea vreme.

„În 1999, eram la o emisiune împreună. Trebuie să recunosc că nu a ars atunci o flacără prea mare, pentru că probabil ar fi fost vizibilă. Eu eram cu Nicoleta (Luciu n.r.) și nici din partea mea nu a putut să ardă o flacără', a mărturisit Dinu în ediția din această seară a emisiunii Ego Life by Dana Săvuică.

De ce s-au despărțit Dinu Maxer și Nicoleta Luciu

Deși s-a zvonit că infidelitatea a stat la baza despărțirii lor, Dinu Maxer spune că el și Nicoleta Luciu aveau perspective diferite privind viitorul. Actrița își dorea să devină mamă și să se căsătorească, însă fostul soț al Deei Maxer nu era pregătit pentru aceste planuri.

„Toată lumea se întreba care a fost secretul. Secretul este simplu: femeia își dorea copii, bărbatul nu își dorea. Femeia își dorea căsătorie, bărbatul nu își dorea. Și după 8 ani, cineva a zis „Te mai gândești mult?'. Iar eu am zis că nu sunt pregătit. Pe atunci aveam 30 și un pic de ani. Apoi am întâlnit-o pe Deea, care a reușit, nu știu cum, să mă ducă în zona normalității aș zice și m-a făcut să îmi doresc să mă și căsătoresc după trei ani de relație cu ea și să ajung și la momentul în care să îmi doresc și un copil', a mai spus artistul pentru sursa citată.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton