Kristoff St. John, din "Tânăr și neliniștit", a murit la 52 de ani!

Kristoff St. John a murit la vârsta de 52 de ani, din cauze încă necunoscute, lăsându-i pe toți cei care l-au cunoscut în stare de șoc. Actorul a jucat în nu mai puțin de 1.700 de episoade ale serialului „Tânăr și neliniștit”.

Kristoff St. John a murit, la doar 52 de ani, din cauze necunoscute.

Kristoff St. John a murit, la doar 52 de ani, din cauze necunoscute.

Serialul Tânăr și neliniștit (The Young and the Restless) este difuzat fără contenire pe postul american CBS din 27 martie 1973, dar și în nenumărate alte țări din lume. Anii 1990 au fost marcați și în România de povestea complicată a familiilor Abbot și Newman și a rivalității dintre ele, dar fanii serialului au fost dezamăgiți de întreruperea bruscă a acestuia. Printre cele mai apreciate, dar și longevive personaje ale serialului a fost Neil Winters, un tânăr de culoare, cu rol de băiat bun a cărui viață de familie complicată îl împinge spre alcoolism. Rolul lui Neil a fost interpretat timp de 1.700  de episoade de actorul Kristoff St. John, care a murit la doar 52 de ani. Acesta a fost găsit, duminică dimineață, decedat în apartamentul său din Los Angeles.

Kristoff St. John, alături de Lola, una dintre cele două fiice ale sale, în 2018.

Fiul lui Kristoff St. John a murit la 24 de ani!

Ofițerul examinator de la Los Angeles County care s-a ocupat de caz a confirmat moartea actorului, afirmțnd că s-a decis autopsia lui Kristoff St. John, pentru a se stabili cauza morții. Recent, actorul a vorbit deschis despre depresia pe care a traversat-o după ce fiul său Julian, în vârstă de 24 de ani, s-a sinucis, în anul 2014. Prietenul, dar și avocatul lui, Mark Geragos,a povestit, în cadrul unui interviu telefonic, a doua zi după moartea lui Kristoff, că acesta îi spusese recent că durerea și depresia lui se înrăutățiseră. Din nefericire, este posibil ca actorul să-și fi pus la rândul său capăt zilelor, din cauza depresiei netratate…

Kristoff St John a primit două Emmy Daytime Awards pentru performanța din Tânăr și neliniștit, dar și  10 premii N.A.A.C.P, pentru cel mai longeviv rol al unui personaj african-american într-un serial de televiziune.

Foto: Hepta, Northfoto

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton