Kylie Minogue sustine lupta contra cancerului la san

 Revista VIVA
.

Dupa ce a trecut cu bine in urma cu cinci ani peste operatia de cancer la san, Kylie Minogue promoveaza acum campania Moda contra cancerului', scrie actustar.com.

Kylie MinogueIn acest sens, cantareata australiana in varsta de 41 de ani s-a lasat fotografiata de Mario Testino. Sumar imbracata, Kylie intra in aceasta campanie alaturi de Claudia Schiffer si Sienna Miller.

„Este foarte important pentru mine sa particip la aceasta campanie. Ii sustin din toata inima pentru a strange banii necesari. Dupa o asemenea experienta nu poti reveni la starea de normalitate dinainte. Trebuie sa-ti creezi o alta stare de normalitate. A trebuit sa-mi iau viata asa cum e ea, cu bune si rele. Am inteles ce inseamna sa fii bolnav si cat conteaza sa ai o atitudine pozitiva. Toate aceste experiente m-au maturizat.', declara Kylie.

Ca parte a campaniei, o linie de haine va fi disponibila in magazinele Marks&Spencer si Top Shop, iar 30% din castiguri vor sustine cercetarile in domeniul cancerului.
 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton