La 18 ani, Prințul Nikolai al Danemarcei s-a lansat în modelling

Este al șaselea în linie la tronul Danemarcei, însă și-a descoperit adevărata vocație într-un domeniu neobișnuit pentru un tânăr cu sânge albastru, iar părinții lui i-au sprijinit alegerea. La 18 ani, Prințul Nikolai al Danemarcei s-a lansat în modelling și e incredibil de sexy.

Prințul Nikolai, alături de Prințul Joachim, tatăl său, și Prințesa Marie.

Prințul Nikolai, alături de Prințul Joachim, tatăl său, și Prințesa Marie.

Chiar dacă lumea întreagă este în acest moment concentrată asupra celui mai în vogă cuplu regal, cel format din Meghan Markle și Prințul Harry, a căror nuntă recentă a fost pe buzele tuturor, iată că au mai rămas câteva personaje cu sânge regal care merită atenția noastră. Unul dintre ele este, cu siguranță, Nikolai William Alexander Frederik, Prințul Danemarcei. Recent, acesta s-a lansat în modelling, semnând contractul cu celebra agenție Scoop Models, din Danemarca, și a apărut în primul său fashion show, pe parcursul London Fashion Week. Acolo, Prințul a defilat în show-ul Burberry, alături de supermodelul Cara Delevingne.

 

La 18 ani, Prințul Nikolai al Danemarcei s-a lansat în modelling

La 18 ani, Prințul Nikolai al Danemarcei s-a lansat în modelling

Conform publicației Independent, tânărul Nikolai, care este al șaselea în linie la tronul Danemarcei, este fiul cel mare al Prințului Joachim și al Alexandrei, contesa de Frederiksborg, iar părinții săi i-au dat binecuvântarea pentru a-și urma noua carieră. Tatăl lui, Prințul Joachim a declarat că fiul lui nu trebuie să fie forțat să facă nimic. Viitorul lui Nikolai trebuie să fie condus în întregime de propriile sale planuri'. Și, într-adevăr, doar privindu-l pe tânărul print, nu ai cum să nu-ți dai seama că modellingul i se potrivește de minune, pentru că are tot ceea ce-i trebuie pentru a reuși în lumea modei.

Prințul Nikolai promite să devină un nume în fashion-ul internațional.

Prințul Nikolai promite să devină un nume în fashion-ul internațional.

Dat fiind că, cel mai probabil, Nikolai nu va primi nicio moștenire rămasă de pe urma Reginei Danemarcei, Margrethe, și a Prințului consort Henrik, și nici titluri sau moșii, părinții îi sprijină educația, dar și alegerile, cu atât mai mult cu cât tânărul are toate șansele să câștige bani mulți de pe urma modellingului. De altfel, Nikolai nu este primul tânăr cu sânge albastru care a cochetat cu catwalk-ul, cel mai bun exemplu fiind Lady Amelia Windsor (22), verișoară îndepărtată a Prinților William și Harry, care a fost una dintre preferatele designerilor din lumea întreagă timp îndelungat, așadar tânărul prinț are mari șanse să devină un nume în lumea fasion-ului. Chiar dacă este la început, suntem siguri că vom mai auzi de el.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton