La 89 de ani, Sophia Loren arată superb și încă poartă tocuri. Cum a fost fotografiată la Festivalul de la Veneția, pe covorul roșu

.

Miercuri, 20 septembrie, actriţa italiană Sophia Loren, un adevărat icon al cinematografiei, a împlinit 89 de ani. Legendara actriță arată fabulos și încă reușește să afișeze o ținută impecabilă, după cum se poate observa în imaginile cu acesta la Festivalul Internațional de Film de la Veneția. Însoțită de fiul ei, Edoardo Ponti, Sophia Loren a strălucit pe covorul roșu, într-o ținuță distinsă și elegantă. Iată imaginile cu actrița!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!


La începutul acestei luni, Sophia Loren, în vârstă de 89 de ani, a atras toate privirile la cea de-a 80-a ediţie a Festivalului de Film de la Veneţia. Legendara actriță a participat la prezentarea de modă „One Night Only’, concepută de designerul italian Giorgio Armani, alături de Jessica Chastain, Sydney Sweeney şi Rege-Jean Page, dar şi regizorii Ang Lee şi Ava DuVernay.

Citește și: Sophia Loren, apariție spectaculoasă la o gală din Los Angeles. Cât de bine arată actrița la 87 de ani


Citește și: Florin Dumitrescu, declarație neașteptată: „Pentru că divorțul este o modă, vă spun că divorțez și eu. Mi-am propus de mult timp…’ / La ce se referă, de fapt

Citește și: Cum arată vila de peste un milion de euro a lui Călin Donca. Are 16 camere, salină, saună, piscină interioară, sală de sport și cinematograf

Citește și: Cum arată și cu ce se ocupă astăzi Cristi din Banat, autorul piesei „Ca o apă cristalină’. S-a stabilit definitiv în Spania

La 89 de ani, Sophia Loren arată superb și încă poartă tocuri


Sophia Loren a arătat superb la Festivalului de Film de la Veneţia, desfășurat la începutul acestei luni. Legendara actriță a purtat un costum cu pantaloni și sacou, de culoarea fildeșului, accesorizat cu sandale cu toc și bijuterii prețioase. Întreaga apariție a fost completată de părul buclat și machiajul distins, demonstrând, încă o dată, de ce este considerată una dintre cele mai frumoase actrițe din toate timpurile.


În una dintre imagini, Sophia Loren este surprinsă la brațul lui Giorgio Armani, bunul ei prieten. Pe parcursul evenimentului, actrița italiană a fost acompaniată și ținută de mână de fiul ei, Edoardo Ponti.

În urmă cu ceva timp, întrebată despre dieta ei, Sophia Loren a explicat: „O farfurie pe zi de spaghete, fără ca asta să facă parte din vreo dietă. În rest, nu mănânc multe grăsimi şi dulciuri, chiar dacă acestea din urmă îmi plac foarte mult. Dieta contează cel mai mult. Trebuie să ai grijă ce mănânci. Mănâncă bucăți foarte, foarte mici. (…) Mănânc foarte multe salate, puțină carne și diverse fructe. Evit pâinea. Prea multă pâine nu e bună, că îngrașă’.


Viața amoroasă a actriței Sophia Loren

Actrița Sophia Loren a cunoscut celebritatea la vârsta de 14 ani, când a început să participe la concursuri de frumusețe și a fost distribuită în diferite roluri. În 1950, a câștigat titlul de Miss Eleganza, atunci când a participat la Miss Italia. De când a debutat în lumea cinematografiei, în urmă cu șase decenii, cunoscuta actriță a jucat în aproape 100 de filme și a colaborat cu cei mai mari regizori ai vremii.


Puțini știu că legendara actriță și-a cunoscut marea iubire pe vremea când avea numai 15 ani. La vremea aceea, Carlo Ponti avea 37 de ani și era căsătorit, însă asta nu a stat în calea iubirii lor. Cei doi s-au căsătorit de două ori, prima dată în septembrie 1957, în Mexic, apoi pe 9 aprilie 1966, în Franța. Din rodul iubirii lor au rezultat 2 copii -Carlo Jr., născut în 1968 și Edoardo, născut în 1973. Carlo Ponti s-a stins din viață în anul 2007, la vârsta de 94 de ani.


După moartea soțului ei, Sophia Loren a ales singurătatea, motivând că este „imposibil să mai iubească pe altcineva’.

Sursa foto: Hepta & Profimedia