La ce nume s-a gândit Ana Baniciu pentru bebelușul ei: „Mie îmi place foarte mult”. Cum a reacționat soțul ei, Edy Kovacs, când a aflat că e însărcinată

 Ifrim Georgiana
.

Cu o săptămână în urmă, Ana Baniciu a anunțat că este însărcinată și că va aduce pe lume un băiețel. Artista și soțul ei, Edy Kovacs, caută un nume potrivit pentru bebelușul lor, o adevărată provocare pentru viitorii părinți. Iată ce variante iau în calcul și ce reacție au avut când au văzut două liniuțe pe testul de sarcină!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Pe 10 ianuarie, Ana Baniciu a anunțat, printr-o postare pe rețelele de socializare, că este însărcinată pentru prima oară. Artista și soțul ei, Edy Kovacs, vor avea un băiețel și se pregătesc intens pentru momentul când va veni pe lume. Au început să amenajeze camera copilului, însă nu se pot decide cu privire la numele pe care îl va purta.

ban10ban10

Citește și: Cum a reacționat Mircea Baniciu când a aflat că fiica lui este însărcinată și îi va dărui un nepot: 'A spus că are o singură dorință, să nu îl strige tataie'/ EXCLUSIV

Citește și: Ana Baniciu și soțul ei, Edy Kovacs, au dezvăluit sexul copilului: 'Anunț cu mândrie cel mai epic…'

Citește și: Viviana Sposub confirmă împăcarea cu George Burcea. Cum s-au afișat de ziua lui de naștere: „La mulți ani, iubitule…”

Citește și: Florentina Gheorghe, fosta iubită a lui Marius Elisei, dezvăluie problemele din relația lor: „El a băut dintotdeauna, eu munceam pentru casă, el pentru țigări. Gelos…'. De ce nu au mai făcut nunta

La ce nume s-a gândit Ana Baniciu pentru bebelușul ei

Ana Baniciu este însărcinată în al doilea trimestru și a început să caute un nume potrivit pentru bebelușul care va veni pe lume. Una dintre variante este Aris, însă artista nu s-a consultat și cu soțul ei, Edy Kovacs.

„Nu, dacă aveți idei, vă rog frumos. Nu știu încă, nu ne-am gândit. Mie îmi place Aris foarte mult, Edy nu știe. Multe nume ce ne plac sunt deja luate. O să vedem. Mie mi-ar plăcea să fie un nume care să înceapă tot cu „A”, mi-a plăcut numele meu.

Am știut toată viața mea că o să fiu mamă de băiat, mi-am dorit din suflet. La Edy nici nu există varianta cealaltă. Când a confirmat doamna doctor el a fost cel mai fericit. O să facem și o fată, în orice caz', a spus viitoarea mămică în cadrul unei emisiuni televizate.

Cum a reacționat Edy Kovacs când a aflat că Ana Baniciu este însărcinată

Ana Baniciu mai spune că ea și soțul ei și-au dorit să conceapă un copil imediat după nuntă. Momentul când s-a confirmat sarcina a fost emoționant pentru viitorii părinți, după cum a povestit artista.  

„Sunt însărcinată, astăzi, în 19 săptămâni, ceea ce înseamnă aproape 5 luni. Vreau să treacă mai repede, să cunoaștem băiețelul. Noi ne doream, dar nu ne așteptam. Nu ne așteptam atât de rapid. Când ne-am apucat s-a și întâmplat. A fost un pic șocant, dar emoționant. Am deschis ușa de la baie și Edy s-a speriat. El nu înțelegea. Ne-am bucurat tare mult. Am zis și noi că după nuntă trebuie să ne apucăm rapid', a mai povestit ea.

Cât despre reacția părinților ei, artista a adăugat: „Cum să reacționeze, au fost fericiți. Tatăl meu nu vrea că bebelușul să îi spună tataie sau bunicul'.

Sursa foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton