La ce au renunțat Adela Popescu și Radu Vâlcan, de când au trei copii: „Ultima oară a fost acum doi ani. Nu mai avem timp să...”

 Ifrim Georgiana
.

La ce au renunțat Adela Popescu și Radu Vâlcan, de când au trei copii. Cei doi prezentatori formează un cuplu de mai bine de un deceniu și au împreună trei băieți: Andrei, Alexandru și Adrian. În calitate de părinți, aceștia au mărturisit că nu este ușor, având în vedere că cei mici au vârste diferite. Chiar dacă uneori se simt copleșiți, Adela Popescu și Radu Vâlcan nu uită să rămână parteneri de viață și să se ocupe de nevoile din cuplu. Iată la ce obicei au renunțat aceștia de când au devenit părinți!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

La ce au renunțat Adela Popescu și Radu Vâlcan, de când au trei copii. Adela Popescu și Radu Vâlcan formează unul dintre cele mai longevive cupluri din showbiz-ul autohton. Chiar dacă apariția copiilor le-a limitat timpul împreună, cei doi nu uită să-și îndrepte atenția unul către celălalt. Viața lor nu este deloc ușoară și implică multe provocări, însă reușesc întotdeauna să depășească orice obstacol și să evite discuțiile contradictorii. Până în acest moment, aceștia au mărturisit că au găsit o rezolvare pentru orice situație mai delicată. Mai mult decât atât, la baza relației se află încrederea și respectul și nu își ascund absolut nimic. Recent, cei doi au susținut că nu își doresc și alți copii.

adela-popescu-1-8adela-popescu-1-8

Așa cum era și de așteptat, rolul de părinți vine la pachet cu multe responsabilități și schimbări de planuri. Iată cum s-a transformat relația dintre Adela Popescu și Radu Vâlcan de când au trei copii și la ce obicei au renunțat!

Citește și: Ce afacere au Adela Popescu și Radu Vâlcan.Cu ce se ocupă cei doi, dincolo de televiziune

Citește și: Fiul cel mic cuplului Adela Popescu – Radu Vâlcan a împlinit un an.Imagini inedite de la petrecere

Citește și: Laurette a avut arsuri grave pe abdomen, în încercarea de a scăpa de vergeturi. Ce i-a transmis lui Buhnici:„Nu e simplu să…'

Citește și: Cât câștigă George Buhnici din Youtube.Contul lui are sute de milioane de vizualizări

La ce au renunțat Adela Popescu și Radu Vâlcan, de când au trei copii

Prezentatoarea de la Vorbește Lumea a mărturisit că îi lipsesc escapadele în doi. Ultima dată când Adela Popescu și Radu Vâlcan s-au bucurat de o exercusie romantică a fost în urmă cu doi ani.

„Escapade în doi nu am avut. Am avut la un film sau la un teatru sau la o întâlnire cu prietenii, dar destul de rar. Altfel, escapadele noastre în doi sunt după ce adorm copiii și coborâm în living și, de multe ori, stăm amândoi în liniște, bem un pahar de vin. Alea sunt escapadele noastre în doi. (…)

Ultimul city break în doi a fost în Dubai, când Andrei avea un an și 7 luni. Cu acea ocazie l-am și înțărcat și la câteva luni după aceea am și rămas gravidă iar. Deci acum aproape 2 ani', a susținut Adela Popescu, potrivit impact.ro.

„Nu mai avem timp să ne construim relația'

Adela Popescu a susținut că cea mai mare provocare din viața de părinți o reprezintă gestionarea timpului. Prezentatoarea a subliniat însă că, până în prezent, nu a întâmpinat dificultăți din punct de vedere al relației sentimentale.

„E efectiv greu de gestionat programul: Ia-l tu, ba ia-l tu! A adormit, nu a adormit! Hai, coboară că vreau să ne uităm la un film! Nu pot că a adormit și mi s-a făcut somn! Adică nu mai avem timp așa să ne construim relația aceea, acum cum prindem câte un pic de timp, printre momente, dar cu siguranță suntem ok.

Nu este greu din punct de vedere al relației sentimentale, cât este efectiv de cum reușim să ne împărțim timpul, astfel încât să îndeplinim nevoile tuturor copiilor și ale noastre de cuplu', ne-a povestit vedeta Pro TV, potrivit sursei citate.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton