Lady Gaga și-a schimbat din nou look-ul. Iată care sunt cele mai șocante apariții ale artistei!

.

După ce a șocat prin naturalețe în filmul A Star is Born, Lady Gaga a demonstrat din nou că în viața reală cuvântul care o reprezintă este „excentric'. Artista și-a schimbat din nou look-ul, spre încântarea fanilor.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by @christiancarino on


Extravaganță, Lady Gaga e numele tău! – am putea zice fără să greșim prea mult. De-a lungul timpului, artista a avut toate culorile de păr și curajul de a îmbrăca ținute pe care alții le-ar fi considerat nebunești, iar asta, pe lângă talentul incontestabil, a făcut-o să se remarce și să rămână în top. Recent, artista și-a vospsit din nou părul, iar fanii au fost extrem de încântați de culoarea lila a podoabei sala capilare. Fotografia a fost postată chiar de logodnicul ei Christian Carino și a primit o mulțime de aprecieri. Asta cu atât mai mult cu cât, altfel, Lady Gaga arată destul de natural.

Stilul nonconformist aduce bani

Lady Gaga (32) s-a făcut remarcată nu doar prin muzică, ci și prin stilul său vestimentar mai mult decât excentric, excentricitate care a răzbătut și din fiecare notă muzicală a pieselor sale, pentru că artista s-a revoltat permanent împotriva sistemului, abordând în special subiectul homosexualității (hitul Alejandro), dar și pe cel al religiei (hitul Judas), fapt ce a făcut-o să intre în conflict cu Biserica Catolică și nu numai. Dar asta n-a împiedicat-o niciodată pe Lady Gaga să se exprime ca artist. Pe la începutul anilor 2000, hainele de scenă, dar și cele de stradă ale cântăreței erau atât de ciudate, încât aceasta reușea, la fiecare apariție să-și șocheze admiratorii. A avut părul roz, verde, albastru, pene și coroane de brad în cap, tocuri imense, pălării greu de descris în cuvinte, iar ținutele alternau de la punk, burlesc la SF, fiindcă uneori Lady Gaga arăta ca o… klingoniană. În ultimii ani însă, artista s-a mai cumințit din punct de vedere vestimentar, în sensul că acum putem să-i vedem fața și mai poartă câte un outfit normal. Indiferent care sunt obiceiurile sale vestimentare, Lady Gaga este și va fi o mare artistă, căreia cei mai mulți dintre noi îi iubesc excentricitatea. În plus, marele ei noroc este că se iubește cu impresarul ei, care nu numai că o înțelege, ci, probabil, îi și cultivă ciudățeniile… chiar dacă din motive pragmatice – stilul ei nonconformist aduce bani!

Lady Gaga și-a găsit iubirea

Christian Carino are 49 de ani și este agentul artistei. Chiar dacă puțini se așteptau la așa ceva, cei doi sunt împreună din 2017 și relația lor merge excelent. Se pare că Lady Gaga a tras lozul câștigător când l-a ales pe Christian, pentru că, spun apropiații săi, este mai fericită ca niciodată, dar și mai încrezătoare, mai relaxată și dornică să se implice în proiecte importante. După povestea zbuciumată și ultra mediatizată pe care a trăit-o alături de Taylor Kinney, starul din Chicago P.D., relația alături de un bărbat care luptă pentru celebritatea ei, și nu pentru a lui, este mult mai relaxantă pentru Lady Gaga, iar schimbarea s-a simțit.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton