Larisa Drăgulescu va avea un băiețel. De ce nu renunță la OnlyFans și câți bani câștigă: „De aici am cele mai multe venituri”

.

La începutul lunii aprilie, Larisa Drăgulescu a anunțat că este însărcinată. Fosta soție a lui Marian Drăgulescu va deveni mamă pentru a treia oară și continuă să publice conținut pe platforma OnlyFans pentru că, spune ea, „câștigurile sunt foarte mari'. Se pare că viitoarea mamă va avea un băiețel, deși până acum a crezut că va deveni mamă de fată. Iată declarațiile acesteia!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!


Larisa Drăgulescu are doi copii din mariajul cu Marian Drăgulescu, respectiv Richard și Beatrice. Vedeta va deveni mamă pentru a treia oară și va aduce pe lume un băiețel, după cum a anunțat recent. Până în luna a patra de sarcină, aceasta era convinsă că va deveni mamă de fată, ba chiar a ales o vopsea roz pentru camera copilului. Pe tot parcursul sarcinii, Larisa Drăgulescu este nevoită să-și facă injecții cu anticoagulant, căci suferă de trombofilie.

În urmă cu mai bine de doi ani, Larisa Drăgulescu și-a făcut cont pe platforma OnlyFans, acolo unde abonații au acces la conținutul încărcat de aceasta. Însărcinată în aproape 5 luni, vedeta spune că nu are de gând să renunțe la această activitate, motivată fiind de sumele pe care le încasează lunar.


Citește și: De ce boală suferă Larisa Drăgulescu, fosta soție a lui Marian Drăgulescu. Viitoarea mămică își face singură injecții zilnic

Citește și: Larisa Drăgulescu e însărcinată la patru luni de la divorț: „Bebelușul numărul trei'. Cine este tatăl copilului

Citește și: Sensy este însărcinată în 4 luni: ‘Nu am amânat nunta. Nu mă deranjează deloc să fiu mireasă cu burta la gură. E totul stabilit…’

Citește și: Mioara Roman a împlinit 83 de ani. Ce surpriză i-a făcut fiica ei, Oana Roman: ‘Te iubesc! Îți datorez atâtea…’


Larisa Drăgulescu va avea un băiețel

De curând, Larisa Drăgulescu a anunțat că va deveni mama unui băiețel. Fosta soție a lui Marian Drăgulescu recunoaște că sarcina nu este una tocmai ușoară, căci injecțiile pe care le face zilnic sunt dureroase, iar oboseala se resimte tot mai puternic.

„Vom avea un băiețel și suntem foarte bucuroși. Sunt însărcinată în patru luni și jumătate. Am patru luni și jumătate de sarcină, dar am burtica mare. Arată ca și cum aș fi însărcinată în vreo șase luni.


Fac injecții anticoagulante în burtică. Mi le fac singură, deși la început mă dureau. Acum m-am obișnuit, nu-mi mai este teamă. Va trebui să fac aceste injecții încă o lună și jumătate după naștere. Îmi este din ce în ce mai greu.

Noaptea îmi este cel mai greu, mă ridic din pat greu și nu prea mai pot să dorm. Nu am avut prea multe grețuri sau amețeli, doar câteva vărsături. Obosesc și foarte repede, mă simt mare și grea și nici nu am voie să fac efort’, a spus aceasta, potrivit fanatik.ro.


De ce nu renunță Larisa Drăgulescu la OnlyFans

Larisa Drăgulescu recunoaște că încasează câștiguri mari din OnlyFans, iar sarcina nu o împiedică să-și continue activitatea. Pe lângă veniturile din platforma pentru adulți, aceasta mai deține un salon de frumusețe și mai multe imobile pe care le-a dat spre închiriere.

„Eu activez în continuare pe Only Fans, sunt câștiguri foarte mari și nu am de ce să renunț. Plus că este foarte ușor să fac câteva poze și video-uri și să-mi intre banii.


De aici am și cele mai multe venituri. Am în continuare și salonul de înfrumusețare și imobilele închiriate, dar tot din platforma pentru adulți câștig cel mai mult, chiar mai bine decât înainte. M-am pregătit de dinainte de a rămâne însărcinată și am o arhivă cu fotografii pentru abonații mei, ca în cazul în care nu mă simt bine să am ce posta, dar oamenii vor să mă vadă cu burtică. Cererea este și mai mare acum decât înainte. Am rămas surprinsă să văd că oamenii sunt mai curioși acum să mă vadă cu burtică’, a adăugat aceasta, potrivit sursei citate.


Ce spune iubitul Larisei Drăgulescu despre activitatea ei pe OnlyFans

Tatăl copilului Larisei Drăgulescu s-a integrat imediat în familia acesteia și are o relație apropiată cu cei doi copii din căsnicia cu Marian Drăgulescu.

„Iubitul meu înțelege ceea ce fac. El are job-ul lui în IT, eu pe al meu, dar nu intrăm în detalii. Prefer să fiu discretă în privința lui. Nu îl cheamă tot Marian (râde). Se înțelege foarte bine și cu copiii  mei.

L-au acceptat foarte repede în familie. Am simțit o apropiere între ei, ca și cum s-ar fi cunoscut demult. Copiii mei vor ce este mai bine pentru mine și au văzut că eu sunt fericită alături de el, așa că și ei sunt fericiți. Fata mea este majoră, băiatul mai are puțin și devine și el major, sunt mari, nu mai am probleme cu ei’,  a dezvăluit Larisa Drăgulescu.


Larisa Drăgulescu nu a ales un nume pentru băiețelul ei

Pentru că până acum era convinsă că va avea o fetiță, Larisa Drăgulescu nu a apucat să ia o decizie cu privire la numele copilului.

„Nu am ales numele copilului pentru că noi eram siguri că este fetiță. Am fost foarte surprinși la ecografie să aflăm că este băiețel. Dacă am fi avut fetiță, ar fi chemat-o Iris. Noi am și vopsit pereții din camera copilului roz.  Va trebui să zugrăvim acum. Va trebui să modificăm tot ceea ce gândiserăm. Bine că nu am apucat să cumpărăm prea multe’ , a completat vedeta.


Larisa Drăgulescu va naște prin cezariană

„Voi face cezariană. Dacă la primii copii am ales să nasc natural, acum nu pot să nasc decât cu cezariană. Eu nu am decât intervenția de implant mamar și îmi este teamă de operație. Sper să mă recuperez repede.

Medicul mi-a recomandat să nu alăptez, să opresc din prima zi alăptarea, din cauza implantului. Va trebui să-mi schimb implantul pentru că îl am de 12 ani și va trebui schimbat. Cine știe când o să am voie’ , a încheiat aceasta.

Sursa foto: Facebook