Larisa Groza, fostă concurentă la Casa Iubirii, a părăsit emisiunea însărcinată: „Sper să primiți vestea cu bucurie. Celor care mă judecați...” / Pe tatăl copilului l-a cunoscut înainte să se înscrie în sezonul al doilea

.

Larisa Groza, fostă concurentă la Casa Iubirii, a postat un mesaj pe rețelele de socializare și a confirmat că este însărcinată. Ea a aflat că va deveni mamă chiar în timpul show-ului matrimonial și de aceea și-a exprimat dorința de fi eliminată. Tânăra, care a fost favorita telespectatorilor, a fost aspru criticată în mediul online și mulți s-au arătat nemulțumiți de faptul că și-a ascuns sarcina.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE MAI GRATIS, AICI!

Larisa Groza a fost concurentă la Casa Iubirii și s-a numărat printre favoritele publicului. Voturile din partea telespectatorilor i-au adus, săptămâni la rând, cecul în valoare de 5000 de lei. Cu toate acestea, în ultima gală, tânăra și-a exprimat dorința de a fi eliminată și le-a cerut susținătorilor să nu o mai voteze. Motivul real s-a aflat abia acum.

kjbsdvkjbsdv

Citește și: Cum arăta Bianca de la Casa Iubirii acum 10 ani. Purta aparat dentar și avea un look total diferit

Citește și: Cosmin de la Casa Iubirii a ajuns de urgență la spital, după ce i s-a făcut rău. Andreea Mantea: „Am chemat Salvarea. Nu s-a simțit bine încă din gală' / Ștefania, iubita lui, a plâns

Citește și: Nicu Covaci, internat din nou la terapie intensivă, într-un spital din Timișoara. Artistul a fost operat în urmă cu trei luni de o tumoră pe creier. Care este starea lui, acum

Citește și: Guvernul a adoptat majorarea salariului minim pe economie la 3700 lei. De când intră în vigoare noua creștere

Larisa Groza, fostă concurentă la Casa Iubirii, a părăsit emisiunea însărcinată

Zilele trecute, Larisa Groza a fost surprinsă la un eveniment, afișându-și burtica de gravidă. Abia recent a confirmat sarcina și a transmis un mesaj pe rețelele de socializare. Ea a aflat că va deveni mamă chiar din timpul emisiunii Casa Iubirii și se deduce de ce și-a exprimat dorința de a fi eliminată. Tânăra a povestit și cum a luat naștere relația cu iubitul ei.

„POVESTEA NOASTRĂ a început înainte de Casa iubirii'. Ne-am cunoscut pe 24 decembrie, ne-am văzut pentru prima dată pe 25 ianuarie, însă relația noastră a durat două luni, ambii venind cu probleme de neîncredere din trecutul nostru. Încercând să-l uit, m-am înscris la emisiunea Casa iubirii', am încercat să cunosc persoane noi, caractere noi.

Însă timpul trecea, el tot în mintea mea rămânea. La prima mea eliminare din emisiune am reluat legătura, însă nu pentru prea mult timp. Am decis să mă întorc în emisiune pentru a-mi mai da o șansă. Din dorința de a ne împăca, s-a înscris și el la casting pentru mine. În vacanța dintre sezoane, am decis să renunț la sezonul trei pentru el.

Ne-am întâlnit, ne-am împăcat pentru câteva zile, apoi am decis să continui în sezonul trei din frica de a nu suferi încă o dată. Înainte de a părăsi emisiunea cu o săptămână, am aflat ca SUNT ÎNSĂRCINATĂ. Imediat ce am părăsit emisiunea, l-am anunțat și împreună am decis că este semnul LUI DUMNEZEU că suntem făcuți unul pentru altul. Suntem foarte fericiți împreună.

Mi-am dorit să primiți de la mine această veste, dar chiar și așa sper s-o primiți cu bucurie. Celor care vă bucurați, vă mulțumesc, celor care mă judecați vreau să vă spun că nu am timp să vă urăsc pentru că sunt prea mult ocupată să iubesc', se arată în postarea făcută de fosta concurentă de la Casa Iubirii.

Larisa Groza, aspru criticată de fani

Mesajul Larisei Groza a stârnit un val de reacții pe rețelele de socializare. Unii i-au reproșat că s-a înscris la Casa Iubirii, deși inima ei aparținea altcuiva. Ea a revenit cu un alt mesaj pentru a le închide gura celor o critică.

„Te urmăream cu drag, dar urât din partea ta. Ai fost la casa iubirii și nimeni nu era bun fiindcă tu aveai pe altcineva', a comentat o susținătoare de-a Larisei.

„Draga mea Rebeca! Nu ești în măsura să judeci nici tu, nici nimeni decât Dumnezeu! Un copil este o binecuvântare în casa fiecărui om. Așa a fost să fie. Nu judeca o carte după coperta niciodată! Să fii sănătoasă și să ai și tu parte de o bucurie ca a noastră! SI TOATĂ LUMEA!', i-a răspuns iubitul Larisei.

„I-a fraierit pe cei de la Kanal D de 4 cecuri, i-a fraierit', a adăugat alt internaut.

„Sunt curioasă dacă știa Mantea', a mai scris cineva.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton