Larisa Iordache a dezvăluit sexul bebelușului: vor avea fetiță. Fosta gimnastă și Cristian Chiriță vor deveni părinți pentru prima dată: „Te așteptăm cu inima plină de bucurie”

.

Larisa Iordache a dezvăluit sexul bebelușului. Fosta gimnastă, în vârstă de 27 de ani, trăiește acum cea mai frumoasă perioadă a vieții ei. Este însărcinată, iar în scurt timp ea și soțul ei, sportivul Cristian Chiriță, vor deveni părinți pentru prima dată. Iată ce sex are copilul! Vor avea fetiță.

Abonați-vă la canalul de Whatsapp VIVA! Primiți pe telefon cele mai importante articole!

Larisa Iordache mai are puțin și naște. Pentru a nu-și mai ține fanii pe jar, tânăra sportivă a dezvăluit sexul bebelușului pe care-l poartă în pântece. Și nu oricum, ci printr-o petrecere spectaculoasă. Evenimentul s-a desfășurat, recent, într-o locație de poveste, iar totul a fost planificat până la cele mai mici detalii, având un decor superb, cu baloane și ursuleți de pluș.

larisa iordache sex bebelus 1larisa iordache sex bebelus 1

Citește și: Ce dietă ține Larisa Iordache în timpul sarcinii. Fosta gimnastă nu a renunțat la sport: „Mănânc des și în porții mici…'

Citește și: Însărcinată în 3 luni, Larisa Iordache a atras toate privirile la VIVA! Influencers Party 2024! A îmbrăcat o rochie scurtă și a avut tocuri înalte

Citește și: De ce ocolește Lili Sandu botoxul și care dintre calitățile ei fizice o nemulțumesc: „A apărut Jennifer Lopez și mi-am zis: Doamne, ajută-ne pe toate care avem forme. M-am considerat o femeie carismatică, dar niciodată o frumusețe”

Citește și: Cum răspunde Medana, după ce Larisa Uță, fosta soție a lui Alin Oprea, i-a adus acuzații grave: „Eu nu duc războaie cu ea pentru că eu nu am nimic de împărțit cu femeia asta. Astfel de afirmații sunt foarte deplasate!”

Larisa Iordache a dezvăluit sexul bebelușului: vor avea fetiță

Fosta gimnastă a anunțat la petrecere că ea și Cristian Chiriță vor avea… o fetiță. Așadar, Larisa Iordache va deveni mamă de fată, veste ce a bucurat-o enorm.

„Esteeee fetițăăăă. Ne-am privit și am știut că iubirea noastră va prinde acum forma celei mai prețioase minuni. Te așteptăm cu inima plină de bucurie, micuța noastră!', este mesajul transmis de Larisa Iordache.

Fanii și prietenei Larisei Iordache au fost la fel de bucuroși de anunț și i-au trimisei sportive sute de mesaje prin care au felicitat-o.

„Încă o fetiță în echipă. Mă bucur mult pentru voi! Sarcină ușoară, Larisa!', „Ce frumos! Știam că e fetiță. Am avut dreptateeeeeee. Felicitari copii frumoși. Să vă fie viața o bucurie. Mini Larisa, Mini gărgărița', au fost unele dintre comentariile fanilor Larisei Iordache.

Larisa Iordache și Cristian Chiriță, campion național la tenis de masă, au devenit soț și soție anul trecut, în luna iunie. Sportivul o ceruse în căsătorie cu câteva luni în urmă și și-au făcut relația publică tot în 2023.

Cum se simte Larisa Iordache în perioada sarcinii

Larisa Iordache, cunoscută ca multiplă campioană europeană și mondială, precum și medaliată cu bronz la Jocurile Olimpice din 2012, a decis să se retragă din gimnastică la finele lui 2021. În prezent, ea se pregătește de cel mai frumos capitol din viața sa, maternitatea.

Larisa Iordache este însărcinată în 15 săptămâni. Așadar, sportiva are grijă de alimentația ei și duce un stil de viață sănătos.

„Mă simt foarte bine de când sunt gravidă. Am ceva pofte, dar eu și înainte eram pofticioasă. Nu simt vreo diferență, sincer. Merg la sală zilnic, antrenez copiii. Fac mișcare ca și până acum, nu fac niște exerciții speciale.

De când sunt însărcinată nu mai ratez micul dejun. Mănânc des și în porții mici. Dimineață un pahar de lapte sau de iaurt cu cereale sau o felie de pâine cu ceva și cafeaua. Mănânc foarte multe fructe. Îmi fac treaba și la prânz mănânc o supă și o garnitură cu foarte puțină carne.

Mă duc la muncă, am orele cu copiii, apoi mănânc un fruct. Seara mai ies cu Cristian și mâncăm ce avem poftă. Când mă pun în pat mai ronțăi ceva, chiar dacă știu că nu-i bine (râde, n.red.)', a declarat Larisa Iordache pentru Fanatik.

Cum se menține în formă

Larisa Iordache a povestit că reușește să se mențină în formă cu tratamente, dar și gândire bună și pozitivă îi e de ajutor.

„Tratamentele ajută în susținerea frumuseții. Cel mai frumos și mai bun remediu pentru frumusețe și bună dispoziție este sufletul nostru. Trebuie hrănit tot timpul cu lucruri bune, gândire pozitivă, liniște, echilibru. Trebuie să ne antrenăm zilnic să ajungem să fim echilibrați. Când începem să fim asumați ne va plăcea foarte mult ce vedem în oglindă', a mai adăugat fosta gimnastă.

Sursă foto: Instagram

 
Cel mai nou VIDEO

Google News Urmărește-ne pe Google News

Citește în continuare
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton