Larisa Iordache este însărcinată: „Am 13 săptămâni. Mă simt...”

 Ifrim Georgiana
.

Larisa Iordache este însărcinată și a făcut primele declarații despre această nouă etapă din viața ei. Gimnasta a așteptat să treacă primul trimestru pentru a împărtăși vestea, dorind să fie sigură că totul decurge bine. Anunțul vine la puțin timp după cununia civilă cu Cristian Chiriță, multiplu campion național la tenis de masă.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE AUGUST GRATIS, AICI

Pe 8 iunie, Larisa Iordache s-a căsătorit civil cu Cristian Chiriță, cererea în căsătorie având loc în prima zi a anului. Ceremonia s-a desfășurat la Snagov, într-un cadru natural splendid, însă vremea i-a provocat ceva emoții gimnastei. La trei luni distanță, aceasta a anunțat că va aduce pe lume primul copil.

WhatsApp Image 2024-09-03 at 10.14.02WhatsApp Image 2024-09-03 at 10.14.02

Citește și: Larisa Iordache a scăpat de complexe cu ajutorul terapiei: „Odată cu câștigarea încrederii în sine, am reușit să mă accept așa cum sunt”. Ce o nemulțumea pe fosta gimnastă

Citește și: Multiplă campioană europeană, dar și olimpică, Larisa Iordache a vrut să renunțe la gimnastică în adolescență: „Am avut un moment în care eram cu bagajele făcute. Ai mei au zis că vin și mă iau…”. Cine a făcut-o să se răzgândească

Citește și: Cornel de la Insula Iubirii are 4 copii cu fosta soție și unul cu Iustina, dar își dorește 7: „Păi, pentru ce trăiesc pe pământul ăsta?”

Citește și: Oana Radu a rămas cu sechele de acum 5 ani, când fostul ei iubit a fost incendiat și a murit din cauza arsurilor: „Atunci au pornit cele mai rele atacuri de panică și efectiv simțeam că mor la fiecare 5 secunde”

Larisa Iordache este însărcinată cu primul copil

Pentru a anunța sarcina, Larisa Iordache a postat o fotografie cu soțul ei, Cristian Chiriță, surprins în timp ce o cuprinde de talie, într-un gest plin de iubire. Gimnasta, însărcinată deja în al doilea trimestru, a făcut și primele declarații despre această perioadă din viața ei.

„În primul rând am profitat de liniștea pe care noi, cumva, am avut-o în perioada asta, pentru că, cu o astfel de veste și cu o astfel de binecuvântare de la Bunul Dumnezeu pentru noi a fost o bucurie foarte mare și am vrut să ne bucurăm noi în prima parte a procesului să zic așa. Totul a decurs bine și medical vorbind și emoțional. Când am aflat că totul este în regulă și că totul este bine, am hotărât (…) să se știe', a declarat viitoarea mămică pentru spynews.ro.

„Amândoi am fost deschiși către acest lucru'

Larisa Iordache a continuat prin a spune că sarcina a venit la momentul potrivit, căci ambii și-au dorit acest lucru și se simt pregătiți pentru a îmbrățișa rolul de părinți.

„Nu a fost nimic forțat, a fost totul foarte natural, exact cum a decurs și relația noastră și căsnicia. Având în vedere că iubirea dintre noi este una pură, onestă și loială, am fost răsplătiți. Dumnezeu ne-a arătat că iubirea noastră este adevărată și cred că venirea unui copil pe lume pentru noi este o binecuvântare și o bucurie pentru că amândoi am fost deschiși către acest lucru și a ne-am bucurat, ne bucurăm în continuare. Trăim această perioadă frumoasă cum trebuie trăită și cred că ne ajută foarte mult și să ne fim alături', a adăugat ea pentru sursa citată.

Ce spune Larisa Iordache despre sexul copilului

Larisa Iordache a trecut de primul trimestru de sarcină și spune că se simte bine. Sexul bebelușului nu l-a aflat încă, urmând să meargă la un alt control medical.

„Acum sunt foarte bine. (…) Am 13 săptămâni. Mă simt bine. Primul trimestru a trecut cumva, mă bucur că mă simt bine, nu sunt eu o femeie care să mă vait foarte tare și am trecut foarte ușor peste grețuri, mai sunt foarte puține, dar le rezist cu brio. Nu am aflat sexul bebelușului, probabil la următorul control medical. (…) Sinceră să fiu, eu îmi doresc să fie sănătos sau sănătoasă, să fim într-o armonie totală. Indiferent de sexul copilului o să ne bucurăm. Nu știu, nu simt ceva anume', a încheiat ea.

Acum trei luni, Cristian Chiriță și Larisa Iordache deveneau soț și soție

Pe 8 iunie, cei doi și-au oficializat relația în fața ofițerului de stare civilă. În ziua ceremoniei, gimnasta a purtat o rochie albă cu decolteu adânc, ce i-a lăsat umerii la vedere. A purtat un machiaj discret, iar părul și l-a aranjat în bucle lejere. Partenerul ei a optat, de asemenea, pentru o ținută foarte elegantă. Marius și Alina, prietenii lor de suflet, le-au fost nași în ziua cea mare.

„Mi-am dorit să mă simt bine și să fiu ok. Într-adevăr, este strălucitoare și are foarte multe detalii extraordinar de frumoase, însă o să vedeți mâine. (…) Am fost și eu un pic stresată din cauza rochiei, pentru că este foarte spectaculoasă din punctul meu de vedere și credeam că e prea mult, însă am stat să mă gândesc și mi se potrivește extraordinar de bine. Mă simt foarte bine în ea și cu siguranță este rochița pe care mi-o doream’, a declarat fosta gimnastă, pentru Antena Stars, înainte de ziua cea mare.

Sursa foto: Facebook & Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton