Larisa Iordache, gest emoționant din partea viitorului soț, Cristian Chiriță, după ce gimnasta și-a pierdut mama: „Am plâns că nu este lângă mine” / Ce tatuaje neobișnuite și-au făcut înainte de cununia civilă

.

Larisa Iordache a fost impresionată de un gest emoționant din partea viitorului ei soț, Cristian Chiriță, după ce gimnasta și-a pierdut mama. Cei doi se află în toiul pregătirilor pentru cununia civilă, eveniment ce va avea loc la începutul lunii viitoare. Înainte de a deveni oficial soț și soție, aceștia și-au făcut două tatuaje identice. Iată despre ce este vorba!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE APRILIE GRATIS, AICI!


Larisa Iordache și iubitul ei, Cristian Chiriță, numără zilele până ce vor deveni oficial soț și soție. 8 iunie e data cununiei lor civile, zi în care aceștia vor spune „DA’ în fața ofițerului Stării Civile, astfel că în prezent pun la punct ultimele detalii pentru frumosul eveniment.

Citește și: Larisa Iordache nu regretă retragerea din gimnastică: „Corpul meu striga de mult după ajutor. Eu tot timpul ignoram. În momentul în care…'/ Cu ce se ocupă acum


Citește și: Larisa Iordache povestește cum era pedepsită de antrenori, înainte de a se retrage din gimnastică: „În sportul de performanță, trebuie să existe reguli. Într-adevăr, eu eram…’

Citește și: Oana Roman susține că Marius Elisei n-a plătit niciodată pensie alimentară, în 3 ani de la divorț: „Nu primește nici măcar alocația, pentru că alocația intră într-un cont administrat de el și nu avem acces'

Citește și: Nicoleta Nucă și Alex Ursache nu mai locuiesc împreună. Ce face artista după despărțire: „Nu a fost aleasă intenționat o dată, pur și simplu am considerat că…'


Larisa Iordache, gest emoționant din partea viitorului soț, Cristian Chiriță, după ce gimnasta și-a pierdut mama

Fericirea îi e umbrită Larisei Iordache de faptul că, din păcate, mama ei nu-i va fi alături. Femeia s-a stins din viață în 2021, lăsând multă durere în sufletul fostei gimnaste.

„Eu și Cristian nu am niciun impediment în organizarea nunții, decât din punct de vedere sufletește și moral mie. Mi-aș fi dorit ca mama să fie alături de mine, alături de noi. S-ar fi bucurat foarte tare să fie alături de noi, de mine. Ea niciodată nu m-a obligat să fac copii sau să pună presiuni pe mine. S-ar fi bucurat de două ori mai mult să participe la nuntă’, a spus Larisa Iordache pentru CANCAN.RO.


Văzându-și partenera cum suferă, iubitul Larisei Iordache, Cristian Chiriță, a făcut un gest emoționant pentru ea, sperând să-i aducă astfel zâmbetul pe buze.

„Cristian a văzut că sunt tristă din această cauză, am plâns că nu este mama lângă mine. Cristian mi-a spus că . Chiar mă gândesc dacă să o pun la masă cu familia sau singură. Dar cred că și-ar fi dorit să stea la masă cu familia și cu Tiago, bineînțeles. S-ar fi bucurat enorm. Plus că nu ar fi stat deloc jos. I-ar fi luat pe toți pe ring: Ce am venit aici să stăm la masă sau să ne distrăm?! Hai, ridicați-vă să dansăm!’ Vrem să ne distrăm pentru că foarte puțin timp avem să ne distrăm’, a mai dezvăluit sportiva.


„Rochia este pe drum, se face, Cristian și-a găsit de îmbrăcat’

Deși n-a vrut să dea prea mult „din casă’, Larisa Iordache a dezvăluit că atât ea, cât și iubitul ei, Cristian Chiriță, și-au cumpărat deja ținutele pentru cununia civilă. Vedeta a precizat că se va distra de minune în cea mai importantă zi din viața ei și că se va înfrupta din toate bunătățile.

„Pe 8 iunie va fi nunta, mă rog, cununia civilă o să aibă loc, din fericire. Am avut o perioadă foarte încărcată, dar o să fie foarte frumos și, cu siguranță, o să ne bucurăm de moment. Suntem în grafic cu toate organizările. Rochia este pe drum, se face, Cristian și-a găsit de îmbrăcat. Aranajamentele sunt la punct, locația o avem, invitații au primit invitație, acum să ne distrăm mai trebuie, asta ne-a mai rămas de făcut. Acest prilej este unul de a ne distra, a mânca, a se servi din toate lucrurile, pentru că asta este plăcerea vieții. O să mă înfrupt din toate’, a mărturisit fosta gimnastă.


Ce tatuaje neobișnuite și-au făcut înainte de cununia civilă

Totodată, vorbind despre mâncare, Larisa Iordache a dezvăluit că ea și iubitul ei și-au făcut două tatuaje identice cu un croissant, acesta fiind alimentul care i-a adus împreună… Vezi imaginile AICI.


„Croissantul a fost obiectul care ne-a unit pe mine și pe Cristian, iar pentru asta am celebrat printr-un tatuaj. Începând o zi normală, m-am dus la o patiserie să-mi iau un croissant cu migdale pentru că mie îmi plac foarte mult. Vorbind cu el mi-a spus să-i iau și lui un croissant. Am luat patru croissante și seara mi-a scris că vrea să-și ia croissantul. Eu mi-am făcut un croissant îndrăgostit care se uită la Cristian, iar el un croissant macho. Ne-am făcut un tatuaj matchy pentru că am vrut să punctăm acest eveniment din viața noastră’ , a mai precizat Larisa Iordache.

Sursă foto: Instagram