Larisa Iordache și Cristian Chiriță au stabilit data cununiei civile. Cum va fi trecută în buletin gimnasta după căsătorie: "Am trăit cu acest nume 27 de ani și..."

 Ifrim Georgiana
.

Larisa Iordache și Cristian Chiriță au stabilit data cununiei civile. Cei doi și-ar fi dorit să-și oficializeze relația în prima zi de vară, însă s-au văzut nevoiți să aleagă o altă dată. Fosta gimnastă i-a mărturisit logodnicului ei că-și dorește să-și păstreze numele de fată, așa că au ajuns la o variantă convenabilă pentru amândoi.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Larisa Iordache și Cristian Chiriță s-au cunoscut pe o rețea de socializare, povestea lor de iubire evoluând rapid. La mai puțin de un an de la debutul relației, sportivul s-a hotărât să își întemeieze o familie și și-a cerut iubita în căsătorie. Cununia civilă va avea loc curând și va fi urmată de o mică petrecere, alături de familie și apropiați.

ihvoeihvoe

Citește și: Larisa Iordache povestește cum era pedepsită de antrenori, înainte de a se retrage din gimnastică: „În sportul de performanță, trebuie să existe reguli. Într-adevăr, eu eram…'

Citește și: Cine este Larisa Iordache. S-a retras din gimnastică la 25 de ani și se iubește cu tenismenul Cristian Chiriță

Citește și: Flavia Mihășan, hărțuită timp de aproape 6 ani de un fan: „Adică am fost și la poliție. A venit și până la mine acasă, eram cu copilul…”

Citește și: Iasmina Halas s-a împăcat cu Mădălina, actuala soție a lui Cristian Daminuță: „Nu avem nimic de împărțit, nu ea a fost motivul despărțirii dintre mine și fostul soț. Ne înțelegem…”

 Larisa Iordache și Cristian Chiriță au stabilit data cununiei civile

Larisa Iordache și Cristian Chiriță urmează să facă cununia civilă pe 8 iunie. Nu întâmplător au ales această dată, fiindcă cifra 8 este un simbol al infinitul, al iubirii eterne. Fosta gimnastă și logodnicului ei și-ar fi dorit să organizeze ceremonia în prima zi de vară, însă sunt ocupați până peste cap și nu s-au putut sincroniza.

„Voiam să ne căsătorim pe 1 iunie, dar din cauza faptului că atât eu, cât și Cristian avem competiții, eu cu copiii, el în Franța, nu am putut să alegem ziua de 1 Iunie, pentru că nu am fi fost prezenți. Când ne-am cunoscut eu eram foarte dură așa din toate punctele de vedere, foarte radicală cu viața, iar el foarte serios și am învățat împreună să fim copiii, iar doi copii și-au luat cumva viitorul în mâini, la asta ne-am gândit.

Însă având în vedere că avem competiții, am zis să căutăm o altă dată. Am zis să facem cununia civilă pe 8 iunie pentru că este luna iubirii oricum. Când faci cununia se zice ca e bine să fie în lunile iunie, iulie. Am zis iunie, ok, pentru că e luna cea mai tumultuoasă așa, începe vacanța, începe cumva relaxarea și să începem căsnicia aceasta cu relaxare, dar cu iubire infinită. Și atunci am ales cifra 8, pentru că simbolizează infinitul', a spus ea pentru cancan.ro.

Ce nume va avea în buletin Larisa Iordache după căsătorie

Larisa Iordache i-a mărturisit logodnicului ei că-și dorește să-și păstreze numele de fată după căsătorie. Cristian Chiriță a propus că fiecare să preia numele de familie al celuilalt, iar ea a fost de acord. În buletin va fi trecută Iordache Chiriță.

„Îmi voi păstra numele pentru că așa este normal și bine. Având în vedere că am trăit 27 de ani cu acest nume și este ca un fel de etichetă, chiar dacă îl am sau chiar dacă nu, toată lumea o să-mi zică Iordache. Am zis că îmi păstrez numele, suntem foarte degajați, ne adaptăm foarte repede la situație, iar el a zis: Dacă nu te deranjează, pot să iau și eu numele tău și atunci să avem ambele nume amândoi'. Ok, perfect, dacă tu îți dorești asta, e perfect. O să fim Chirița Iordache', a adăugat ea pentru sursa citată.

Sursa foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton