Larisa Iordache are un nou iubit: „Nu vreau să grăbesc absolut nimic”

 Ifrim Georgiana
.

La sfârșitul anului trecut, Larisa Iordache anunța că s-a despărțit de fostul ei partener, cel care i-a fost alături în ultimii ani. Gimnasta recunoaștea că a suferit mult din cauza separării, însă a reușit să-și recâștige independența și echilibrul și speră că, într-o bună zi, își va întemeia o familie. Recent, fosta concurentă de la „America Express' a anunțat că are un nou iubit și, deși se află la început de drum, intențiile lor cu privire la viitor sunt cât se poate de serioase. Iată declarațiile acesteia!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

După despărțirea de fostul ei iubit, Larisa Iordache și-a acordat timp pentru a se vindeca și pentru a-și găsi echilibrul. Dacă la sfârșitul lunii februarie gimnasta spunea că este singură, se pare că lucrurile au luat o întorsătură neașteptată în viața ei amoroasă. Sportiva iubește din nou și a făcut primele declarații despre noul ei partener. Larisa Iordache spune că a fost dragoste la prima vedere, însă, chiar dacă între ei există multă pasiune, aceasta nu vrea să grăbească lucrurile.

lar9lar9

Larisa Iordache are un nou iubit și a făcut primele declarații despre legătura lor. Discretă din fire, gimnasta nu a dezvăluit identitatea celui care i-a cucerit inima, mai ales că se află în perioada de cunoaștere. Chiar și așa, cei doi parteneri au vorbit deschis despre așteptările pe care le au de la relație, fosta concurentă de la „America Express' suținând că empatia și comunicarea sunt elemente-cheie în legătura lor.

Citește și: Larisa Iordache și Diana Bulimar au fost certate timp de 3 ani: „Nu suntem genul care să vorbim zilnic'

Citește și: Diana Bulimar, după ce ea și Larisa Iordache au fost eliminate de la America Express: „Chiar m-a afectat. Îmi era rușine să…'

Citește și: „Analizele erau extrem de proaste, e greu să reziști”. Ce probleme de sănătate a avut fiul Simonei Gherghe

Citește și: Cum arată surorile lui Brigitte Pastramă: „Una mai frumoasă ca cealaltă”. S-au pozat în Dubai, iar asemănarea e izbitoare

Larisa Iordache are un nou iubit

Larisa Iordache a anunțat că are un nou iubit și a făcut primele declarații despre relația lor. Între cei doi parteneri a fost dragoste la prima vedere, iar legătura lor se bazează pe comunicare și empatie. Cu toate acestea, gimnasta este rezervată în unele privințe, mai ales ales că ea și iubitul ei sunt în faza de cunoaștere.

„Da, am discutat (n.r. despre ce își dorește de la o relație). Discutăm zilnic. Comunicarea pentru mine, așa cum am mai zis, este foarte importantă. Este foarte important să empatizezi foarte mult cu persoana respectivă, să ai o conexiune anume, chiar și atunci când taci să înțeleagă ce vrei să zici și lucrurile astea funcționează și sunt în regulă.

Este clar că nu poți să îți dai seama la început despre toate lucrurile. Nu cunoști un om în 20-25 de ani și îți dai seama că ai stat cu un străin, dar într-o lună, două', a declarat Larisa Iordache, la Antena Stars.

Larisa Iordache nu se grăbește să se afișeze cu noul iubit

Pentru că este la început de relație, Larisa Iordache nu se grăbește să se afișeze cu noul ei iubit. Cei doi s-au plăcut de la prima interacțiune și au o chimie puternică, așa că au decis să dea o șansă unei povești de dragoste.

„Nu vreau să grăbesc absolut nimic, vreau să fie totul lin, curat și frumos. Cred în dragoste la prima vedere, cred în acea conexiune care se poate transforma în iubire, cred în grija aceea de care fiecare avem nevoie', a adăugat acesta.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton