Larisa Uță, adevărul despre partajul de un milion de euro cu Alin Oprea. Ce bunuri au împreună, de fapt: „Avem două proprietăți. Apartamentul în care stăteam l-am donat...”

.

Invitată în podcastul lui Bursucu’, Larisa Uță a vorbit, printre altele, despre partajul de un milion de euro cu Alin Oprea. În timpul căsniciei, foștii soți ar fi dobândit două proprietăți, inclusiv un apartament pe care l-au donat copiilor înainte de divorț.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE AUGUST GRATIS, AICI


Alin Oprea a divorțat de Larisa Uță în 2021, după 23 de ani de căsnicie. Din povestea lor au rezultat un fiu și o fiică, Adrian și Melissa, care locuiesc de mai mulți ani în Londra, alături de mama lor. După separarea legală, solistul a decis să înceapă procedurile de partaj pe apartamente, imobilele fiind evaluate la aproximativ 1 milion de euro.

Citește și: Alin Oprea o acuză pe Larisa Uță că a avut mai mulți amanți în timpul mariajului lor: „Unul dintre ei este o persoană relativ publică. Am dovezi clare…'


Citește și: Cum a aflat Larisa Uță că Alin Oprea o înșela, după 24 de ani de căsnicie. Ce a găsit în telefonul lui: „Când mă uit în videoclipuri, văd o doamnă cu mișcări suave. Am văzut actul în sine. Avea femeia aia poze cu el…'

Citește și: Aurelian Temișan știa că Andreea Bălan pleacă de la „Te cunosc de undeva': „Nu aș vrea să sune a laudă, dar cred că sunt primul căruia i-a spus, pentru că a ajuns la o saturație'

Citește și: Bogdan Ionescu de la Insula Iubirii s-a recăsătorit, după divorțul de Hannelore. Ce ținută atipică a purtat mireasa / Imagini de la cununia civilă


Larisa Uță, adevărul despre partajul de un milion de euro cu Alin Oprea

După lungi speculații privind partajul de un milion de euro, Larisa Uță dezvăluie care sunt, de fapt, bunurile dobândite în timpul căsniciei cu Alin Oprea. Potrivit acesteia, ar fi vorba despre două proprietăți – un apartament pe care l-au donat copiilor înainte de divorț, și o proprietate la Londra, pentru care Larisa plătește rate. De asemenea, a menționat o chitară despre care artistul susține că a dispărut, dar care este, de fapt, în posesia fiicei lor.


„Noi avem așa. Mă exprim greșit, dar nu am cum să mă exprim altfel. Avem două proprietăți. Apartamentul în care noi stăteam, pe care eu și cu el, înainte de orice scandal, orice divorț, cu 10 ani înainte sau cu nu știu câți ani înainte, l-am donat copiilor. Este una din proprietăți. Mai este o proprietate la Londra,  care nu e proprietate, eu plătesc rate. După ce am stat un an cu chirie, am dat avans la o proprietate. Și mai am de plătit încă 25 de ani.

Este bunul băncii și eu plătesc singură. Ce milion? Chitara, despre care știe foarte clar el că a luat-o Melissa și că este la Melissa și în momentul de față. (Nr. O chitară despre care susține că o are dinainte de căsătorie și că a dispărut). Oricând. În momentul acesta o dăm înapoi oricând vrea el. Chiar nu are nimeni nicio problemă. Aceea a fost reacția copilului, care s-a simțit abandonat’, a explicat fosta soție a artistului în cadrul Un podcast MIȘTO by Bursucu.


Alin Oprea a renunțat la procesul cu Larisa Uță

Într-un final, Alin Oprea a renunțat la procesul cu Larisa Uță. Decizia a luat-o în timp ce se afla cu Medana, actuala lui soție, la Londra. Atunci, el și-a făcut un „testament pe care l-a trimis copiilor lui, transmițându-le că-și dorește ca tot scandalul cu mama lor să se încheie.


„Acum nu vreau să le iau ceva, că pentru ei am muncit și nu le iau nimic. Indiferent în ce bancă s-au dus, eu am renunțat la toate procesiunile ca să îi rămână ei tot. M-a deranjat ce au făcut ei, că m-au închis afară. Nu am vrut să fac, rău, am renunțat și la divorț pentru a le rămâne lor totul.

Momentul în care te vezi închis pe din afară în casa ta, moment în care ai toate conturile blocate, că erau comune, când lași acasă 30.000 de lei și tu iei doar bani de benzină și când ajungi acasă nu mai găsești bani. Apoi se sparge contul de facebook, whatsapp, mereu se întâmpla asta. Eu nu mai aveam un laptop foarte important, unde aveam actele firmei și de toate. Nu am vrut să sparg ușa. Am vrut să vă zic cum era starea mea. Eu am refuzat să fac orice act de violență. Puteam să chem un echipaj de poliție și să iau lucrurile mele de acolo’, a povestit artistul în emisiunea „Un show păcătos’, potrivit spynews.ro.

Sursa foto: Facebook