Larisa Uță, dezvăluiri în lacrimi despre momentul când s-a mutat din țară fără fiul ei: „Am plecat în Londra cu Meli, două fete. Mă uitam în spate cum îmi las copilul acasă. Nu puteam să urlu...”

 Ifrim Georgiana
.

Larisa Uță a fost invitată în podcastul lui Bursucu’ și a vorbit, printre altele, despre divorțul de Alin Oprea. După desfacerea căsniciei și scandalul izbucnit cu artistul, aceasta a ales să părăsească țara, stabilindu-se în Londra alături de fiica sa. Pe fiul ei a fost nevoită să îl lase în România, nu pentru că și-a dorit, ci din cauza circumstanțelor dificile în care se afla. Despărțirea a fost dureroasă, iar acele amintiri încă o marchează profund.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE AUGUST GRATIS, AICI

Alin Oprea a divorțat de Larisa Uță în 2021, după 23 de ani de căsnicie. Din povestea lor au rezultat un fiu și o fiică, Adrian și Melissa, care locuiesc de mai mulți ani în Londra, alături de mama lor. După separare, relația dintre artist și copiii săi s-a răcit considerabil.

ttytttyt

Citește și: Cum a aflat Larisa Uță că Alin Oprea o înșela, după 24 de ani de căsnicie. Ce a găsit în telefonul lui: „Când mă uit în videoclipuri, văd o doamnă cu mișcări suave. Am văzut actul în sine. Avea femeia aia poze cu el…”

Citește și: Ce se întâmplă cu partajul de un milion de euro dintre Alin Oprea și fosta soție, Larisa Uță: „Ea a aplicat mai multe strategii prin care să…'

Citește și: A murit Toto Schillaci, la 59 de ani. Fotbalistul supranumit „Salvatore della patria” a fost starul Cupei Mondiale din 1990

Citește și: Monica Dascălu revine la Știrile PRO TV! Colega ei, Diana Enache, a dat-o de gol: „În curând, pe aceeași scenă, în formulă completă…'

Larisa Uță, dezvăluiri în lacrimi despre momentul când s-a mutat din țară fără fiul ei

După câțiva ani de tăcere, Larisa Uță și-a deschis sufletul și a vorbit despre greutățile prin care a trecut după divorțul de Alin Oprea. Un moment delicat a fost acela când s-a mutat în Londra, fiind nevoită să se despartă de fiul ei. Mulți nu i-au înțeles decizia și au condamnat-o atunci.

„Mi se pare foarte interesant că mă acuză lumea că am plecat la Londra. Eu am plecat la Londra pentru copilul meu. Eu am plecat la Londra și mi-am lăsat băiatul acasă. Tu, ca mamă, copilul tău e acolo, tu, ca mamă, rămâi stâlp. Copilul tău merge la facultate, întâlnește pe cineva, se căsătorește. Aceștia sunt pașii. Tu, ca mamă, nu pleci și îți lași copilul acasă', a povestit aceasta în podcastul lui Bursucu’.

De ce nu a putut pleca cu fiul ei

Larisa Uță a rememorat momentul despărțirii cu lacrimi în ochi. A explicat și motivul pentru care nu a putut să-și ia fiul în Marea Britanie, menționând că situația era mult prea complicată. Adrian era în ultimul an de liceu și nu a vrut să-i perturbe parcursul. Pentru ea și Melissa, viața în Londra nu a fost deloc ușoară, mai ales la început.

„Copilul meu m-a condus la taxi, mă uitam în spate cum îmi las copilul acasă și eu plec. Nu că urlam, nu putem să urlu în taxiul acela. Dar de ce nu luam copilul? Pentru că el era clasa a 12-a. Trebuia să-și termine studiile și să vină la facultate. Am plecat eu în Londra cu Meli, două fete. Am stat într-un apartament, dacă ne vedeai cum suntem, stăteam cu picioarele sus pe pat pentru că ne era frică de șobolani. Eu mi-am lăsat casa, mi-am lăsat copilul, mi-am lăsat familia, mi-am lăsat toți prietenii, mi-am lăsat palatul și m-am dus să trăiesc într-un apartament cu copilul meu, închisă în casă', a mai spus, cu lacrimi în ochi, fosta soție a lui Alin Oprea.

Sursa foto: Facebook & Captură Video

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton