Laura Boghiu, fosta arhitectă de la Visuri la cheie, este însărcinată. Cătălin Măruță a făcut anunțul, în direct: „Urmează să devină mămică”

 Miniosu Alexandra
.

Laura Boghiu, fosta arhitectă de la Visuri la cheie, este însărcinată. Cel care a făcut anunțul a fost chiar Cătălin Măruță, fostul ei coleg de la PRO TV. În timpul emisiunii lui de la PRO TV, prezentatorul TV a dat vestea cea mare chiar în direct, iar sora ei, Oana, a confirmat-o. Iată cum a arătat dialogul dintre moderator și invitata lui!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Laura Boghiu, fosta arhitectă de la Visuri la cheie, este însărcinată. Cătălin Măruță a dat vestea cea mare în direct, în emisiunea „La Măruță', de la PRO TV. Potrivit Fanatik.ro, informația a fost confirmată de sora ei geamănă, Oana.

sora-laurei-boghiusora-laurei-boghiu

Laura Boghiu e o cunoscută arhitectă din România. Emisiunea „Visuri la cheie' i-a adus un și mai mare capital de popularitate, însă a decis, acum ceva timp, să se retragă din proiuectul de la Pro TV. Aceasta s-a căsătorit anul trecut cu alesul inimii sale și a avut o nuntă desprinsă parcă din povești. Fericitul eveniment a avut loc într-un castel din Franța.

Laura Boghiu, fosta arhitectă de la Visuri la cheie, este însărcinată

Potrivit sursei menționate, Laura Boghiu e gravidă. Vedeta ar fi împărtășit vestea pe rețelele de socializare, însă doar celor mai apropiați prieteni. Printre persoanele din anturajul ei se află și Cătălin Măruță. Prezentatorul TV a avut-o astăzi ca invitată în emisiune pe sora ei, Oana Boghiu, cea care i-a luat locul la „Visuri la cheie'. Moderatoul a profitat de ocazie, dorind să afle dacă informația e adevărată.

Cătălin Măruță a făcut anunțul, în direct

Așadar, Cătălin Măruță nu a mai stat pe gânduri și a întrebat-o pe Oana Boghiu despre sarcina Laurei Boghiu, în direct, la TV. Arhitecta s-a arătat surprinsă de faptul că prezentatorul de la PRO TV e la curent cu noutățile, dar n-a negat informația.

„Sora ta urmează să devină mămică, nu?', a întrebat Cătălin Măruță, iar Oana Boghiu i-a răspuns: „Ai aflat. Cum?'.

Ce ne spunea Laura Boghiu despre copii

Acum ceva timp, într-un interviu oferit pentru VIVA! la scurtă vreme după nuntă, Laura Boghiu ne spunea că-și dorește să devină mamă. Atunci, arhitecta ne mărturisea că așteaptă ca lucrurile să se întâmple de la sine.

„Îmi doresc să fiu mamă și ne dorim să fim părinți, normal. Când? Se vor întâmpla toate la momentul potrivit! Întrebările de genul ăsta sunt la ordinea zilei.

Din păcate, toți avem niște percepții clar tipărite în cap, cum că următorul pas după căsnicie ar fi de a deveni părinți. Sunt de părere că toate lucrurile trebuie să se întâmple natural, nu forțat sau că așa trebuie', spunea Laura Boghiu pentru VIVA!

Noul sezon „Visuri la Cheie' începe azi

Noul sezon „Visuri la Cheie' începe azi, 7 septembrie 2022. Începând cu ora 21:30, telespectatorii PRO TV își vor putea revedea emisiunea preferată pe micile ecrane.

În noul sezon, fanii show-ului vor putea urmări noi povești impresionante de viață. De asemenea, vor vedea modul radical în care totul se schimbă pentru persoanele înscrise la emisiune.

Sursă foto: Captură ecran, Arhivă VIVA!

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton