Laura Cosoi a născut cea de-a treia fetiță. Prima imagine cu bebelușul: „Lara. Mulțumim, Doamne!”

.

Laura Cosoi a născut cea de-a treia fetiță și i-a dezvăluit numele: Lara. Actrița și soțul ei, Cosmin Curticăpean, sunt în culmea fericirii, pentru că astăzi, 23 iunie 2022, familia lor s-a mărit cu încă un membru. Artista și partenerul ei de viață mai au acasă două fiice, pe Ana Rita și Vera Maria. Micuțele sunt extrem de încântate de veste și ard de nerăbdare să o cunoască pe sora lor mai mică.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!


Astăzi, 23 iunie, Laura Cosoi este în culmea fericirii, pentru că a născut cea de-a treia fetiță. Artista și soțul ei, Cosmin Curticăpean, au împreună trei fiice superbe, pe Ana Rita, Vera Maria și mezina care s-a alăturat familiei lor în urmă cu foarte scurt timp. Cea care a dat vestea a fost chiar frumoasa actriță. Vedeta a postat prima imagine cu bebelușul pe rețelele de socializare. De asemenea, ea i-a dezvăluit și numele. Mezina se va numi Lara.

Laura Cosoi nu-și mai încape în piele de bucurie. Vedeta este cea mai fericită mămică din lume, după ce astăzi a născut-o pe cea de-a treia fetiță. Ea și partenerul ei de viață, Cosmin Curticăpean, și-au dorit extrem de mult acest copil, iar vestea că a venit pe lume a bucurat acum pe toată lumea. Transparentă ca de obicei cu fanii ei, actrița le-a împărtășit internauților și prima imagine cu bebelușul.


Citește și: În ce serial va juca Laura Cosoi.Imagini cu actrița, însărcinată în nouă luni, de pe platoul de filmare

Citește și: Cum își menține Laura Cosoi silueta în timpul sarcinii:„Am mâncat mult mai mult dulce, am simțit nevoia’/ EXCLUSIV

Citește și: Cum arată și unde se află vila în care se mută Vlăduța Lupău:'Am dat startul lucrărilor acum un an'

Citește și: Adevăratul motiv pentru care Bianca Drăgușanu nu l-a însoțit pe Gabi Bădălău, la nunta lui Florin Salam:’Pentru mine, nu există aceste persoane’


Laura Cosoi a născut cea de-a treia fetiță

În urmă cu scurt timp, Laura Cosoi le-a dat fanilor fericita veste că a devenit mamă pentru a treia oară. Vedeta a postat pe rețelele de socializare prima imagine cu bebelușul. Fotografia i-a emoționat extrem de tare pe internauți și a fost însoțită de un mesaj la fel de înduioșător.

Deși au ales să nu-i arate chipul micuței, Laura Cosoi și soțul ei, Cosmin Curticăpean, au fost protagoniștii unui tablou emoționant. În fotografie, aceștia îi țin în palme mâna celei de-a treia fiice, pe care o vor boteza Lara.


„Lara 🤍. Multumim, Doamne 🙏🏻’, a scris Laura Cosoi pe Instagram, în dreptul imaginii cu mezina.

La 40 de ani, Laura Cosoi este o femeie împlinită, din toate punctele de vedere. Are o carieră de succes în lumea artistică și îi surâde ideea să se întoarcă și în televiziune.


Vedeta nu stă mai rău nici din punct de vedere sentimental. Aceasta trăiește o frumoasă poveste de iubire alături de soțul ei, Cosmin Curticăpean, și au împreună trei fetițe minunate.

Ce spunea Laura Cosoi despre numele mezinei

Cu ceva timp înainte să nască, Laura Cosoi ne-a oferit un interviu de colecție în revista VIVA! Atunci, ea făcea primele declarații despre numele celei de-a treia fetițe. Spunea că acesta se potrivește foarte bine cu ea, cea care tocmai a venit pe lume.


„Da, nu e vreun mare secret și nici nu am căutat așa numele copiilor noștri, să aibă neapărat o simbolistică, dar am fost niște oameni foarte instinctivi în alegerea numelor și în continuare am mers pe acest instinct, nu neapărat pe o regulă anume. Pur și simplu a venit numele, cum au venit și celelalte două, pur și simplu, într-un moment.

Nu am avut opțiuni, liste cu copii cu nume, adică pur și simplu ni s-a părut că trebuie să fie un nume care să însemne ceva pentru noi și să aibă o rezenonanță în contextul familiei noastre, ne-a declarat Laura Cosoi, recent.


Totodată, Laura Cosoi menționa faptul că nu e un nume nemaiîntâlnit sau inventat.

„Evident că nu o să dezvăluim numele, pentru că așteptăm să se nască și să o văd și atunci o să spun numele, exact cum am procedat și în celalalte două cazuri.

Sunt tot două nume, adică amândouă fetițele au două nume, Ana Rita și Vera Maria, Vera e născută chiar de Sfânta Maria, pe 15 august, iar acum vor fi și pentru cea de-a treia fetiță tot două nume, așa că nu mai e atât de mult și… Nu e un nume nemaiîntâlnit, inventat. E un nume care nouă ne place și mi se pare că se potrivește foarte bine chiar cu ea, cea cu care va veni pe lume, adăuga ea.

Sursă foto: Instagram