Laura Cosoi, experiență paranormală în emisiunea de la Antena Stars, în timp ce vorbea despre regretata ei mamă: „E cu noi”. Ce lucru straniu s-a întâmplat

 Miniosu Alexandra
.

Laura Cosoi pare că a trăit o experiență paranormală în emisiunea Vacanță de Vedetă, de la Antena Stars, căci, în timpul filmărilor, când vorbea despre regretata ei mamă, un lucru straniu s-a întâmplat. Vedeta este sigură că primește semne de dincolo, de la cea care i-a dat viață, de care a fost extrem de apropiată. Iată ce s-a întâmplat, mai exact!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE APRILIE, GRATIS, AICI!

La finele anului trecut, Laura Cosoi a trecut printr-o mare dramă, atunci când mama ei, Ligia, a murit. A lăsat în urmă multă durere în inimile apropiaților săi, mai ales în cel al fiicelor sale, Laura și Alina, de care femeia era extrem de atașată. De atunci, fetele ei continuă să o poarte permanent în suflet și în gând, iar actrița obișnuiește să vorbească deseori despre ea.

mama-laura-cosoi-1mama-laura-cosoi-1

Citește și: Laura Cosoi și Cosmin Curticăpean, schimb de gesturi tandre la Premiile Gopo. Însărcinată în luna a opta, actrița arată superb

Citește și: Lecția pe care Laura Cosoi a învățat-o după pierderea mamei sale. Cum le-a explicat fetițelor ei că nu-și vor mai vedea bunica: „Uneori, mai plâng noaptea după Buni Li…”/ EXCLUSIV

Citește și: Alina Eremia, detalii despre nunta cu Edi Barbu: „Nu vrem să ne batem capul cu lucrurile nesemnificative, vrem să luăm deciziile importante. Am în plan…”/ Ce spune despre copil

Citește și: Laurențiu Duță recunoaște că au existat perioade dificile în căsnicia cu Ianula: „Nu este ușor să trăiești cu cineva care pleacă de acasă trei sau mai multe zile pe săptămână. Au fost mici gelozii…”/ Sunt împreună din adolescență, de 30 de ani

Laura Cosoi, experiență paranormală în emisiune, în timp ce vorbea despre regretata ei mamă

Recent, Laura Cosoi a trăit momente uluitoare în timpul filmărilor pentru emisiunea Vacanță de Vedetă, de la Antena Stars. Aflată în platou, actrița rememora ultima vacanță petrecută alături de regretata ei mamă, în Israel. În acel moment, a început un joc de lumini straniu, scrie spynews.ro.

„Ni s-au deschis toate porțile când am ajuns la mormântul sfânt și mami a fost atât de… (…) Spunea că nu îi este frică, pentru că era o etapă când începea încet, încet să o înțeleagă. A fost o experiență inedită și mi se pare că asta va rămâne pentru totdeauna în sufletul nostru. Când a plecat pe lumea cealaltă, am luat telefonul ei și a lăsat un mesaj vocal în care a mulțumit în mod special pentru vacanța în Israel', a mărturisit Laura Cosoi, în timpul filmărilor pentru Vacanță de Vedetă.

Ce lucru straniu s-a întâmplat în platoul de televiziune

După ce a observat jocul ciudat de lumini, Laura Cosoi a fost singura care a înțeles ce se întâmplă în platoul de televiziune, ceilalți neștiind cum să interpreteze acest lucru. Actrița a zâmbit, vizibil emoționată, și a susținut că totul s-a petrecut datorită mamei sale, care îi e alături.

În același timp, Laura Cosoi a menționat că nu e pentru prima dată când a trecut prin asta. Vedeta a povestit că jocurile de lumini au început să apară și în trecut, tot când a vorbit despre mama ei, Ligia Cosoi.

„E mama. Cu noi. Mama. Este a doua oară când vorbesc despre mama în emisiune și a făcut jocul de lumini. Nu s-a mai întâmplat până acum, numai când am vorbit despre mama. Când am oprit discuția despre mama, s-a oprit și jocul', a adăugat Laura Cosoi, vizibil emoționată.

Ligia Cosoi a suferit de cancer

Mama Laurei Cosoi se lupta de mai mulți ani cu o boală cruntă, cancerul. Femeia fusese diagnosticată în 2008 cu cancer de col uterin, dar în anul 2021, Ligia Cosoi a învins boala. La acel moment, în cadrul unui proiect organizat de o asociație, mama Laurei Cosoi a vorbit despre boala cu care s-a confruntat timp de foarte mulți ani de zile, dar și despre cum a aflat ce problemă de sănătate are.

„Nu fusesem de 4-5 ani la un control, e drept, nu mă durea nimic. Am ajuns întâmplător la spital şi, aparent, eram într-un stadiu în care abia mai puteam fi operată dacă nu mă grăbeam. Mă simţeam vinovată că nu am făcut controale la timp şi acum copiii îşi ascundeau lacrimile, se îndepărtau din când în când de mine şi nu înţelegeam de ce mă luau şi mă plimbau, să-mi mai iau gândul.

Este o luptă pe care trebuie să ți-o asumi și să faci tot ce e posibil din partea ta. Sigur că există și imprevizibilul. Există un plan acolo sus, cu noi și foarte mult nu poți influența dar trebuie să te iubești, să ai priorități, să înțelegi că e un moment critic și că l-au mai depășit și alții’, a spus Ligia Cosoi atunci, potrivit Spynews.ro.

Sursă foto: Instagram, Facebook, Arhivă VIVA!

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton