Însărcinată cu al patrulea copil, Laura Cosoi ia o pauză în carieră. Actrița a anunțat când naște: „Începe să se vadă sarcina. Nu am spus numele...”

.

Laura Cosoi, însărcinată cu al patrulea copil, anunță că ia o pauză în carieră și nu mai urcă pe scenă, acum că burtica este mai proeminentă. Actrița nu a dezvăluit încă sexul bebelușului, dar se pregătește intens pentru momentul nașterii. Nici măcar fiicele ei, Rita, Vera și Lara, nu au aflat dacă vor avea un frățior sau o surioară.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!


La începutul anului, Laura Cosoi a anunțat că este însărcinată cu al patrulea copil. Actrița și soțul ei, Cosmin Curticăpean, mai au împreună trei fiice și se simt binecuvântați datorită familiei numeroase. Laura Cosoi a dedicat timp vindecării spirituale, după ce și-a pierdut mama la sfârșitul anului trecut, dar a continuat să joace. Recent a anunțat că se va retrage de pe scenă, în condițiile în care sarcina este tot mai vizibilă, urmând să-și reia activitatea în toamnă.


Citește și: Laura Cosoi, mărturisiri sfâșietoare despre lupta mamei sale cu cancerul: „Acum doi ani am aflat diagnosticul. Dacă nu ai credință e ca și cum ai murit, oricum'

Citește și: Cum se descurcă Laura Cosoi cu trei copii mici, însărcinată cu al patrulea: „Nu mă consider mama-eroină, iau totul cu pași mici…'

Citește și: Alex Delea a fost transportat de urgență la spital, după ce s-a accidentat grav, la Survivor All Stars: „Mi-e frică tare! Mi-am spart…’


Citește și: Theo Rose a fost cerută în căsătorie de Anghel Damian. Ce apare gravat pe inelul de logodnă și ce spun despre nuntă: „Nu vreau să fie cu 500 de oameni’

Laura Cosoi, însărcinată cu al patrulea copil, ia o pauză în carieră

Laura Cosoi a anunțat că va naște în vară, iar pentru că burtica de sarcină este proeminentă, actrița se retrage temporar de pe scenă. Ea speră să-și poată relua activitatea în toamnă, după o perioadă de recuperare alături de noul membru al familiei.


„În acest rol voi fi, cumva, pentru ultima oară în seara asta, pentru că începe să se vadă sarcina. Voi naște în vară, evident că voi face o pauză până la toamnă, atunci când voi reveni. Nu renunț, pur și simplu îmi iau avans și aș vrea foarte mult ca în luna iunie și iulie să am un pic de pauză’, a spus actrița.

„Nu am spus ce sex e copilul’

Actrița a decis să nu dezvăluie încă sexul bebelușului pe care îl poartă în pântec, dar a sugerat că ea și soțul ei, Cosmin Curticăpean, au ales deja numele. Nici fiicele lor, Rita, Vera și Lara, nu au aflat dacă vor avea o surioară sau un frățior.


„Nu am spus numele fetelor niciodată înainte să nasc și nici acum nu s-ar întâmpla lucrul acesta, plus că nu am spus ce sex e copilul. Fetele mele sunt încântate că va mai fi cineva în casa noastră’, a mai adăugat ea.


Cum se descurcă Laura Cosoi în această perioadă

Laura Cosoi traversează o perioadă dificilă, însă nu-și neglijează nici cariera, nici rolul de mamă. În prima parte a zilei, actrița se află la filmări, apoi le dedică fiicelor ei, Lara, Vera și Rita, toată atenția.

„Eu am filmările până în prânz. Când am filmările pentru emisiune, termin la prânz și uneori unesc cu celălalt proiect, ca să pot să închei ziua. După-amiază și seara sunt cu fetele’, a mărturisit vedeta.

Sursa foto: Facebook & Instagram