Laura Cosoi, primele declarații despre numele celei de-a treia fetițe: „Se potrivește foarte bine cu ea” / EXCLUSIV

.

Laura Cosoi a făcut primele declarații despre numele celei de-a treia fetițe. Însărcinată pentru a treia oară, frumoasa actriță ne-a oferit câteva detalii prețioase legate de acest subiect. Conform spuselor ei, la fel ca celelalte două fiice, și mezina va avea tot două prenume. Pentru această alegere, ea și soțul ei au mers pe instinct și consideră că se potrivește foarte bine cu micuța lor, ce urmează să vină pe lume în curând.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!


Laura Cosoi a făcut primele declarații despre numele celei de-a treia fetițe. În noul număr al revistei VIVA!, cel din luna mai, îndrăgita actriță ne-a oferit un interviu amplu, în care a abordat și acest subiect. Deși a preferat să nu dezvăluie numele, ne-a spus totuși cum a ajuns la această alegere, împreună cu soțul ei, Cosmin Curticăpean.

Laura Cosoi retrăiește una dintre cele mai frumoase perioade din viața ei, aceea de a fi însărcinată. Actrița mai are puțin până ce va naște al treilea copil și arde de nerăbdare să-și strângă fetița în brațe. Ea și soțul ei, Cosmin Curticăpean, mai au acasă două fetițe superbe, pe Ana Rita și Vera Maria, și s-au gândit deja la numele pentru cea de-a treia fiică.


Citește și: Laura Cosoi revine la TV.În ce proiect va apărea actrița

Citește și: Laura Cosoi, detalii despre sarcină și botezul celei de-a treia fetițe:„Noi păstrăm această tradiție’. Cine vor fi nașii mezinei / EXCLUSIV

Citește și: Marian Drăgulescu, Doru Răduță și Blaze, nominalizați spre eliminare la Survivor

Citește și: Mirela Vaida, mesaj neașteptat la adresa soțului ei, în direct:„Să-mi mai zici tu mie vreodată, în față, că…’

Laura Cosoi, primele declarații despre numele celei de-a treia fetițe


Laura Cosoi și soțul ei, Cosmin Curticăpean, au ales nume cu semnificații profunde pentru fiicele lor, Ana Rita și Vera Maria. Acum, întrebarea ce stă pe buzele tuturor este: „cum o va chema pe cea de-a treia fetiță a celebrului cuplu?’. Ei bine, deși nu ne-a dezvăluit concret un nume, artista ne-a oferit câteva amănunte prețioase despre alegerea făcută.

Actrița ne-a povestit că, la fel ca în cazul celor două fiice, ea și soțul ei s-au bazat și de această dată pe instinct, în ceea ce privește alegerea unui nume pentru a treia fetiță. Nu au avut opțiuni sau liste cu nume de copii, ci pur și simplu au considerat că trebuie să fie unul cu rezenonanță în contextul familiei lor.


„Da, nu e vreun mare secret și nici nu am căutat așa numele copiilor noștri, să aibă neapărat o simbolistică, dar am fost niște oameni foarte instinctivi în alegerea numelor și în continuare am mers pe acest instinct, nu neapărat pe o regulă anume. Pur și simplu a venit numele, cum au venit și celelalte două, pur și simplu, într-un moment.

Nu am avut opțiuni, liste cu copii cu nume, adică pur și simplu ni s-a părut că trebuie să fie un nume care să însemne ceva pentru noi și să aibă o rezenonanță în contextul familiei noastre’, ne-a declarat Laura Cosoi.


„Sunt tot două nume’

De asemenea, la fel cum a procedat și în trecut, Laura Cosoi va dezvălui numele în ziua în care va naște. Soția lui Cosmin Curticăpean a precizat că și mezina va avea tot două nume, la fel ca surorile ei mai mari. Nu e vorba despre nume inventate sau nemaiîntâlnite, dar vedeta consideră că i se vor potrivi perfect micuței.

„Evident că nu o să dezvăluim numele, pentru că așteptăm să se nască și să o văd și atunci o să spun numele, exact cum am procedat și în celalalte două cazuri.


Sunt tot două nume, adică amândouă fetițele au două nume, Ana Rita și Vera Maria, Vera e născută chiar de Sfânta Maria, pe 15 august, iar acum vor fi și pentru cea de-a treia fetiță tot două nume, așa că nu mai e atât de mult și… Nu e un nume nemaiîntâlnit, inventat. E un nume care nouă ne place și mi se pare că se potrivește foarte bine chiar cu ea, cea cu care va veni pe lume’, a adăugat actrița.


Cum le-a spus Laura Cosoi fetițelor ei că e însărcinată a treia oară

Laura Cosoi a ales o modalitate inedită de a le spune fetilețor ei, Rita și Vera, că vor mai avea o surioară. Vedeta ne-a povestit pe larg, în noul număr al revistei VIVA!, despre cum a pregătit din timp momentul emoționant. Reacția micuțelor a fost una de neuitat, ambele bucurându-se foarte mult.

„Am așteptat să fie totul în regulă cu sarcina și să avanseze, și în ziua de Crăciun am pregătit un cadou pentru Cosmin. Era o caricatură în care apăream toți, iar eu aveam în caricatura respectivă burtică și o ecografie în mână și am povestit despre ce înseamnă caricatura respectivă. Le-am spus: „Rita, Vera, vrem să vă dăm o veste… O să mai aveți o surioară, iar bucuria Ritei… nu pot să-ți explic. A fost așa, absolut o încununare a… „Mamiii! O să avem o surioară! Vera o să ai și tu o surioară! (râde), asta a fost remarca, cum că se pare că Vera e surioara ei, și acum cea mică e surioara Verei, practic.


Vera evident că s-a bucurat, dar nu înțelege. E normal să nu înțeleagă mare lucru, pentru că e încă mică, însă sunt foarte implicate amândouă. Rita e cea care e foarte, foarte conectată la cea mică din burtă. Nu există zi în care să nu vorbească despre ea, să nu o pupe, deci nu există moment în care să nu o includă în poveștile noastre. Înainte de culcare, când suntem toți patru spre cinci în pat, spunem rugăciunea și Rita zice: „Uite, mami, acum e toată familia aici (râde), adică și cea mică’, ne-a spus vedeta.

Sursă foto: Instagram, Facebook, Felicia Simion