Laura Cosoi și soțul ei, Cosmin Curticăpean, au început relația după 9 ani în care au fost doar prieteni: „Nu ne-am săturat deloc”.  Imagini cu ei de când s-au cunoscut

 Ifrim Georgiana
.

Laura Cosoi și soțul ei, Cosmin Curticăpean, au început relația după 9 ani în care au fost doar prieteni. Astăzi au o căsnicie consolidată, sunt părinții a trei fetițe și se pregătesc pentru venirea pe lume a celui de-al patrulea copil. De curând, actrița a postat poze mai vechi cu partenerul ei de viață, din urmă cu două decenii.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Anul acesta, Laura Cosoi și soțul ei împlinesc 9 ani de căsnicie. Cosmin Curticăpean i-a devenit soț în 2015 și împreună au trei fiice, pe Rita, Vera și Lara. În luna ianuarie, actrița a anunțat că este însărcinată cu al patrulea copil, însă nu a dezvăluit sexul bebelușului.

cosoiiicosoiii

Citește și: Cum arată casa Laurei Cosoi din București: a amenajat dormitorul copiilor într-un mod inedit! Actrița și familia ei și-au cumpărat o locuință de poveste și în Maramureș

Citește și: Laura Cosoi nu spera să mai rămână însărcinată: „Am 42 de ani, am rămas însărcinată la 41 într-o perioadă foarte grea a vieții. Nu m-am așteptat să se mai întâmple. În mintea mea era că sunt înaintată în vârstă”

Citește și: O macara video s-a prăbuşit în timpul festivalului Romanian Fashion Week, de la Iași, peste invitați. Două persoane au fost rănite

Citește și: Culiță Sterp o dă în judecată pe Mara Bănică, după ce i-a criticat familia: „Aduceți acuzații atât de grave și de false, mai nereușite decât operațiile dumneavoastră'. Reacția jurnalistei / Ce a spus Ileana Sterp despre Daniela Iliescu

Laura Cosoi și soțul ei, Cosmin Curticăpean, au început relația după 9 ani în care au fost doar prieteni

Înainte să devină un cuplu, Laura Cosoi și soțul ei au fost buni prieteni, timp de 9 ani. În luna august, cei doi sărbătoresc tot atâția ani de căsnicie, iar actrița a postat mai multe fotografii din diferite etape ale relației lor. Pentru că a fost aniversarea lui Cosmin Curticăpean, ea i-a scris și un mesaj romantic.

„21 de ani de prietenie, azi 12 ani de relație, anul acesta 9 ani de căsnicie și în curând vine pe lume al patrulea pui în viața noastră. Nu știu dacă înseamnă mult sau puțin, dar știu că nu ne-am săturat deloc și că mai avem încă loc unul pentru celălalt. Nu este întotdeauna ușor, dar ne iubim. Mult! La mulți ani iubitule bun! Iți mulțumesc că ești, ‘la bine și la greu!', a scris actrița pe rețelele de socializare.

Cum s-au cunoscut Laura Cosoi și soțul ei

Într-un interviu pentru revista VIVA! acordat acum ceva timp, Laura Cosoi ne-a povestit, pe larg, cum s-au cunoscut ea și soțul ei, Cosmin Curticăpean.

„Noi ne-am cunoscut în urmă cu mulți ani, în 2003. Eu pe atunci jucam în „La bloc, el nu trăia în București, dar ne-am întâlnit la un restaurant. Atunci n-am vorbit, el doar m-a văzut, eu doar îl știu așa ca energie, că era la masa de lângă, și la câteva luni după aceea ne-am întâlnit la munte, la Predeal. A venit la mine, mi-a zis că m-a văzut cu ceva timp în urmă și că a vrut să mă cunoască și, în fine, am făcut o poză atunci, pe care o avem și astăzi. Este, practic, poza din seara în care ne-am cunoscut, deci în 2003.

N-am avut niciodată nimic în comun mai mult de o prietenie, amiciție, în toți anii ăștia, fiindcă fie el era într-o relație, fie eu eram, motiv pentru care nu s-a potrivit. Cam așa ne-am cunoscut, și apoi ne tot vedeam, mai beam câte-un suc, mai povesteam la telefon, că eram amici și nu mi se părea c-o să fim vreodată împreună, nici nu se punea problema. Și, deodată, ne-am apropiat mai mult și am devenit un cuplu. Dar poza aceea era mai veche, era de pe vremea când eram amici, nu eram iubiți atunci, și ne și știam de mult. Iar în vileag ne-am dat noi, în sensul că am postat eu pe blog că am început o relație nouă, fără să fie paparazzi, că n-au avut poze cu noi decât după mult timp', a povestit actrița.

Sursa foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton