Laura Giurcanu, adevărul despre relația cu Aris Eram. A spus dacă sunt sau nu împreună: „Nu știu ce caut. Eu nu am...”

 Ifrim Georgiana
.

După încheierea filmărilor pentru „America Express', Laura Giurcanu și Aris Eram au fost surprinși în ipostaze tandre și s-a zvonit că încearcă să-și țină relația departe de ochii curioșilor. Deși există imagini care i-au surprins de mai multe ori împreună, influencerința spune că este singură în acest moment și nu-și caută pretendenți. Iată declarațiile concurentei de la „America Express' despre statutul ei amoros!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Cu două luni în urmă, Laura Giurcanu și Aris Eram, concurenți la „America Express', au fost fotografiați în timp ce se sărutau, la ceas de seară, în mașina creatoarei de conținut. Zvonurile că formează un cuplu nu s-au risipit nici până acum, mai ales că de curând, cei doi tineri au fost surprinși împreună pe aeroportul Otopeni, după o scurtă escapadă în Barcelona. Laura Giurcanu spune că nu știe de existența imaginilor care o surprind cu fiul Andreei Esca și a lămurit controversa din jurul statutul ei amoros, mai ales că s-a zvonit și despre o împăcare cu fostul ei logodnic, Cezar.

la9la9

Citește și: Cine este Laura Giurcanu de la America Express 2023. A devenit celebră după ce a participat la Next Top Model

Citește și: Mario Fresh, ironii la adresa lui Aris Eram, după ce a fost surprins sărutându-se cu Laura Giurcanu: „Uite, s-a înroșit! Și-a pus mâinile așa și…'

Citește și: Connect-R, scandal de proporții cu o tiktokeriță credincioasă pe care o acuză de furt: „A cerut bani pentru o operație de viață și de moarte, dar nu era decât…” / Grațiela Agache ar fi cerut donații în numele părintelui Calistrat

Citește și: America Express 3 decembrie – Cine a câștigat prima amuletă din a șaptea etapă: „Există un Dumnezeu'. Cătălin și Romică Țociu au fost la un pas de eliminare

Laura Giurcanu, adevărul despre relația cu Aris Eram: sunt sau nu împreună?

După numeroasele ocazii în care a fost surprinsă cu Aris Eram, Laura Giurcanu susține că nu a văzut imaginile care îi surprind în ipostaze tandre. De altfel, concurenta de la „America Express' nu are un partner în aceste momente, clarificând controversa din jurul statutul ei sentimental.

„Nu, nu cred, chiar, n-am văzut! (n.r. despre imaginile cu Aris Eram). Eu nu am un partener, așa că am venit singură în această seară. Eu sunt singură singurică', a spus creatoarea de conținut, potrivit spynews.ro.

Amintim că la o zi după scena sărutului cu Aris Eram, Laura Giurcanu a fost surprinsă cu fostul ei logodnic, Cezar, într-un centru comericial din București. Influencerița l-a părăsit în urmă cu doi ani, din cauza unui episod de infidelitate.

„Momentan sunt bine singură'

Laura Giurcanu a dat de înțeles că se bucură de statutul de femeie singură și nu este în căutare de pretendenți. Nici Aris Eram nu a confirmat speculațiile referitoare la o posibilă relație, în ciuda repetatelor apariții împreună.

„Nu-mi place să amestec relațiile cu munca, glumesc. Nu știu ce caut, momentan sunt bine singură, mă simt bine, sunt foarte ok așa, nu pot să zic neapărat că sunt în căutare de ceva sau de cineva', a adăugat ea, potrivit sursei citate mai sus.

„În această competiție cred că ne-am împrietenit'

În podcastul Podcastito Express, Laura Giurcanu și Aris Eram au povestit că s-au cunoscut în competiția „America Express'. Cei doi au ținut să precieze că e vorba de o relație de prietenie și că au observat o compatibilitate între ei încă din primele momente.

„În această competiție cred că ne-am împrietenit foarte repede. De la plecare. Din aeroport, unde am stat într-un separeu unde erau doar două șezlonguri pe care au dormit Alexia și Sânziana și eu și Laura am dormit pe jos. Nu apucai să stai prea mult de vorbă. Mi se pare că noi ne-am împrietenit uitându-ne unul la altul.

Mie îmi place că ești descurcăreț, că ești foarte amuzant și ești un om foarte bun, care mă face să mă simt bine când sunt în prezența lui', au spus Laura Giurcanu și Aris Eram în cadrul Podcastito Express.

Sursa foto. Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton