Laura Giurcanu, dezvăluiri din culisele America Express, după ce s-a cuplat cu Aris Eram: „Se întâmplă niște lucruri la care eu nu ma așteptam”

 Ifrim Georgiana
.

Laura Giurcanu și Sânziana Negru formează una dintre echipele care concurează la „America Express – Drumul Soarelui', de la Antena 1. În episoadele difuzate până acum, cele două s-au recomandat a fi competitive și determinate să intre intre în cursa pentru marele premiu, câștigând prima imunitate a sezonului. Invitată într-o emisiune televizată, Laura Giurcanu a recunoscut că show-ul de aventură a pus-o în fața unor experiențe inedite, declarații pe care le-a făcut la doar câteva ore după momentul sărutului cu Aris Eram.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Laura Giurcanu și Sânziana Negru sunt unul dintre cuplurile de vedete care participă la „America Express'. Filmările show-ului de aventură s-au încheiat de ceva vreme, însă telespectatorii vor afla deznodământul abia odată cu difuzarea ultimului episod. Într-o emisiune televizată, Laura Giurcanu a dezvăluit detalii din culisele emisiunii, susținând că a avut parte de experiențe la care nu s-ar fi așteptat. Coincidență sau nu, creatoarea de conținut a fost surprinsă, cu doar câteva ore înainte, în ipostaze tandre cu Aris Eram, fiul Andreei Esca.

ar9-1ar9-1

Citește și: Laura Giurcanu, după ce a fost surprinsă în timp ce se săruta cu Aris Eram, fiul Andreei Esca: „Nu am nimic…”

Citește și: Aris Eram, fiul Andreei Esca, și Laura Giurcanu formează un cuplu. Au fost surprinși de paparazzi sărutându-se cu patos, în mașină, după America Express

Citește și: Câți bani a primit Irinel Columbeanu pe vila de la Izvorani: 'M-a ajutat la greu. Nu mai aveam bani și…' / Suma pare colosală, dar a fost sub prețul pieței

Citește și: Romică Țociu, despre relația dintre Iulia Albu și iubitul ei, după ce s-au certat la America Express: „A fost bombă! Ei au…'

Laura Giurcanu, dezvăluiri din culisele America Express, după ce s-a cuplat cu Aris Eram

Laura Giurcanu a recunoscut, într-o emisiune televizată, că America Express a pus-o în fața unor momente dificile și neașteptate. Declarațiile creatoarei de conținut pot avea legătură și cu apropierea de Aris Eram, fiul Andreei Esca, cu care a fost surprinsă sărutându-se pătimaș, deși a negat că între ei ar fi vorba de o idilă romantică.

„Momente grele au fost multe și o să vedeți. În fiecare zi a fost câte un moment greu, dar nu cred că am avut niciun moment în care să spunem: gata, renunț. (…) Se întâmplă niște lucruri la care eu nu ma așteptam', a declarat Laura Giurcanu, la Antena Stars.

Ce i-a lipsit Laurei Giurcanu în timpul emisiunii America Express

Laura Giurcanu spune că a dus dorul familiei pe parcursul filmărilor pentru „America Express', iar același răspuns l-a oferit și colega ei de echipă, Sânziana Negru. Cele două au demonstrat, încă din primele ediții, că formează o echipă puternică și au toate șansele să ajungă în posesia premiului cel mare, după ce străbat traseul care trece prin Columbia, Ecuador și Argentina.

„Aceeași întrebare am primit-o și în America Express și am zis că nimic. Familia, prietenii, probabil. Oamenii dragi din viață', a fost răspunsul Sânzianei Negru.

„Eu mi-aș fi făcut bagajul altfel. Am fost îmbrăcată cu aceeași pereche de colanți de la început până la sfârșit și mi-aș fi luat niște haine mai cool, dar asta e acum. Dar da, și familia mi-a lipsit', a declarat Laura Giurcanu.

Sursa foto: facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton