Laura Giurcanu, primele imagini cu iubitul. Vedeta l-a părăsit pe Aris Eram și s-a împăcat cu fostul ei logodnic, care a înșelat-o în trecut / Cum au fost surprinși de paparazzi

 Miniosu Alexandra
.

Au apărut primele imagini cu Laura Giurcanu și iubitul ei. Se pare că vedeta l-a părăsit pe Aris Eram, fiul Andreei Esca, și s-a împăcat cu fostul ei logodnic, care a înșelat-o în trecut. Este vorba despre Cesar Bîtlan. Cei doi au fost surprinși în ipostaze apropiate de paparazzi, iar, potrivit imaginilor apărute în presă, cei doi și-ar mai fi dat o șansă și acum sunt, din nou, împreună.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Laura Giurcanu, câștigătoarea America Express 2023, pare că are o viață amoroasă tare… tumultoasă. După ce a fost văzută sărutându-se cu Aris Eram, cel cu care a fost coleg în emisiunea de la Antena 1, acum, se pare că cei doi au decis să se despartă. Tânăra s-a reorientat către un alt bărbat, nimeni altul decât Cesar Bîtlan, fostul ei logodnic pe care-l acuza în trecut că o înșelase.

laura-giurcanu-4laura-giurcanu-4

Citește și: Laura Giurcanu și Aris Eram despre cum au petrecut prima noapte împreună, la America Express: „Îmi spune: Ești ok să ne pupăm, da?”

Citește și: Laura Giurcanu, adevărul despre relația cu Aris Eram. A spus dacă sunt sau nu împreună: „Nu știu ce caut. Eu nu am…'

Citește și: Raluca ex-Angels a luat o pauză de la muzică, pentru a-i fi alături fiului ei cel mare: „Trebuie să fiu aici trup și suflet. Plecările mele dese, din ultima perioadă, le-au resimțit cu toții”

Citește și: Marilu Dobrescu, după ce s-a spus că are probleme cu fertilitatea: „Pot face copii, doar că…'. De ce a făcut tratament înainte să se despartă de Iustin Petrescu

Laura Giurcanu, primele imagini cu iubitul

Laura Giurcanu și Cesar Bîtlan au fost surprinși, recent, de paparazzi în ipostaze controversate, ce lasă de înțeles că cei doi s-ar fi împăcat. Aceștia au fost văzuți într-un restaurant de lux din Capitală, din zona Arcului de Triumf. Erau îmbrăcați casual și ar fi stat tot timpul apropiați, cu zâmbetele largi pe chip, ba chiar s-ar fi ținut de mână și au vorbit toată seara, scrie Cancan. Vezi imaginile AICI.

Așadar, se pare că Laura Giurcanu ar fi decis să se întoarcă la Cesar Bîtlan, bărbatul care o ceruse în căsătorie acum ceva timp. Tânăra ar fi trecut astfel peste infidelitatea acestuia, de care-l acuza în trecut, căci se pare că a hotărât acum să-i mai dea o șansă acestuia.

Vedeta l-a părăsit pe Aris Eram și s-a împăcat cu fostul ei logodnic, care a înșelat-o în trecut

Acum câteva zile, aceeași sursă prezenta alte dovezi care arătau că Laura Giurcanu și Cesar Bîtlan au ieșit împreună. Laura Giurcanu a postat, recent, niște fotografii în care se vede că poartă niște inele pe degetul inelar și pe cel arătător. În aceeași zi, într-o poză postată de Cesar se poate observa aceeași mână cu aceleași inele.

Laura Giurcanu și Cesar Bîtlan au avut o relație tumultoasă, timp de doi ani și jumătate. Aceștia au fost împreună din 2018 până în 2021. Acum trei ani, în octombrie, ea anunța că s-au despărțit, iar ca motiv a invocat infidelitatea bărbatului.

Când a început relația dintre Aris Eram și Laura Giurcanu

După ce Aris Eram și Laura Giurcanu au fost fotografiați în timp ce se sărutau pasional, la ceas de seară, în mașina creatoarei de conținut, aceasta din urmă a negat că ar fi vorba de o idilă romantică. La numai o zi distanță, s-a afișat cu Cezar, fostul ei logodnic, pe care l-a părăsit după un episod de infidelitate. Se pare că apropierea dintre fiul Andreei Esca și influenceriță a avut loc chiar în emisiunea „America Express’, unde sunt adversari.

Sânziana Negru spunea recent că a remarcat că între cei doi există chimie. Creatoarea de conținut a recunoscut că a primit mai multe complimente din partea fiului Andreei Esca și pare că atracția a fost de ambele părți, căci a alimentat flirtul dintre ei.

„Între Aris și Laura s-a creat o chimie acolo și au o legătură specială. Schimburi de inimioare și pupicuți’, a afirmat Sânziana Negru la testimonialele de la America Express.

„Mi-a zis: „wow, ce picioare!’. Și îmi trimite pupici. Azi când m-a văzut mi-a zis „Mi-a fost dor de tine’. Și am zis „și mie’, a mărturisit Giurcanu, mai demult, în fața camerelor de filmat.

Sursă foto: Instagram, Captură video

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton