Laura Giurcanu şi TJ Miles, tot mai apropiați la Survivor. Gesturile tandre care îi dau de gol

 Dumba Gabriela
.

Laura Giurcanu și TJ Miles sunt tot mai apropiați la Survivor, iar gesturile tandre dintre ei dau apă la moară fanilor emisiunii, dar și celorlalți concurenți, care sunt convinși că între ei este ceva mai mult decât prietenie. La un moment dat, Laura chiar s-a certat cu Andreea Tonciu pentru că bruneta îi reproșa că este prea apropiată de TJ Miles.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

În ediția de duminică seară, 30 ianuarie, echipa Faimoșilor a fost câștigătoare, după lungi probe cu Războinicii, care i-au ținut în șah. În cele din urmă însă, Faimoșii au triumfat, bucurându-se din plin de reușita lor. Faimoșilor au susținut că au văzut ceva mai mult între TJ Miles și Laura Giurcanu, judecând după gesturile și privirile pe care aceștia și le împart.

9b172392-1bd5-4046-8b12-5bff566864a29b172392-1bd5-4046-8b12-5bff566864a2

Imediat după ce au aflat verdictul, concurenții au țipat de fericire, iar printre uralele lor, Laura Giurcanu și TJ Miles au împărtășit un gest care nu știm cum va fi privit de iubitul de acasă al modelului.

La auzul veștii că au câștigat, TJ Miles s-a dus direct la Laura Giurcanu și a luat-o pe sus pe aceasta, cei doi împărtășind ulterior și un moment intim în care s-au uitat preț de câteva secunde unul în ochii celuilalt, cu subînțeles.

Mai apoi, aceștia s-au luat și în brațe, simțind nevoia să celebreze victoria împreună, potrivit Click!.

Citește și: Cine este Cătălin Alexandru Seserman de la Mireasa.A avut mai multe job-uri

Citește și: Alexandru Arșinel se simte umilit de primarul Nicușor Dan, după ce i-a reziliat contractul cu Teatrul Constantin Tănase:„S-a purtat urât! După 60 de ani…’

Citește și: Ce afacere are Emilia, mama lui Mihai Bendeac, în București:„Săraca, a albit de cât…’

Laura Giurcanu şi TJ Miles, tot mai apropiați la Survivor

Andreea Tonciu a criticat-o dur pe Laura Giurcanu. În prima săptămână de concurs, Andreea a mai avut un conflict puternic și cu CRBL. Vedeta a fost deranjată de faptul că topmodelul a stat în mare câteva ore, alături de un coleg de echipă. Bruneta i-a adresa Laurei mai multe cuvinte jignitoare.

„Mie mi se pare aberant să ai bărbat acasă, să ai iubit și să stai în apă cu un băiat trei ore.’, i-a reproșat Andreea Tonciu Laurei Giurcanu.

Dacă vedea bărbatul meu imagini așa cu mine….Păi venea direct aici în Republica Dominicană, mă lua pe sus’, a declarat Andreea Tonciu.

Laura Giurcanu a luat foc și a pus-o la punct pe Andreea Tonciu, asigurând-o că este treaba ei ce face și cum alege să trăiască.

E treaba mea ce fac. Nu știi nimic despre iubirea mea. Pot să stau cu oricine de aici și să nu fie nicio problemă, să nu fie nimic mai mult. Așa sunt eu. Eu pot să stau și cu Radu și Emil și cu TJ și cu CRBL și cu cine vreau eu. Nu ar trebui să fie problema nimănui’, i-a răspuns Laura.

Mai mult decât atât, modelul i-a adus, la rândul său, acuzații Andreei: Tu ești o certăreață profesionistă și eu nu vreau să continuăm, doar din punctul ăsta de vedere

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton