Laura Giurcanu, surprinsă cu Cezar, fostul ei logodnic, la o zi după sărutul cu Aris Eram. S-au despărțit acum 2 ani, după ce el o înșelase

 Ifrim Georgiana
.

Laura Giurcanu, surprinsă cu Cezar, fostul ei logodnic, la o zi după sărutul cu Aris Eram. Relația celor doi s-a încheiat după 3 ani petrecuți împreună, din cauza unui episod de infidelitate din partea lui, însă pare că ar fi reluat povestea de dragoste, judecând după imaginile surprinse, recent, de paparazzi. Iată cum au fost surprinși cei doi într-un centru comercial din București!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Laura Giurcanu, surprinsă cu Cezar, fostul ei logodnic, la o zi după sărutul cu Aris Eram. La începutul filmărilor pentru „America Express – Drumul Soarelui', Laura Giurcanu declara că nu este implicată într-o relație amoroasă și că a suferit o mare decepție sentimentală, făcând referire la relația cu fostul ei logodnic, Cezar. Cei doi au trăit o poveste de dragoste timp de 3 ani, însă creatoarea de conținut a pus capăt relației, după ce a văzut o imagine în care Cezar apărea alături de altă femeie. Zilele trecute, concurenta de la „America Express' a fost fotografiată în timp ce se săruta cu Aris Eram, în mașina personală, pentru ca mai apoi să nege existența unei idile amoroase. La o zi distanță, Laura Giurcanu și fostul ei logodnic au fost surprinși împreună într-un mall din Capitală, ipostazele sugerând o posibilă împăcare.

la11la11

Citește și: Laura Giurcanu, dezvăluiri din culisele America Express, după ce s-a cuplat cu Aris Eram: „Se întâmplă niște lucruri la care eu nu ma așteptam'

Citește și: Cu ce bărbați celebri s-a iubit Laura Giurcanu, înainte de Aris Eram. Vedeta s-a despărțit de logodnic înainte de nuntă, după ce a înșelat-o

Citește și: Anamaria Prodan, omagiu în memoria Ionelei Prodan. Vrea să organizeze un festival și să deschidă un muzeu: Să fie ceva frumos în memoria mamei mele'/ EXCLUSIV

Citește și: Ce studii are Dana Budeanu și cu ce se ocupa înainte de a deveni celebră: „Aveam deja 25 de ani, facultatea, masterul și doctoratul terminate și…'

Laura Giurcanu, surprinsă cu Cezar, fostul ei logodnic, la o zi după sărutul cu Aris Eram

La o zi după sărutul cu Aris Eram, Laura Giurcanu a fost fotografiată de paparazzi, într-un mall din București, cu fostul ei logodnic, pe care l-a părăsit după un episod de infidelitate. Concurenta de la „America Express' și Cezar Bîtlan au fost împreună la film și s-au aprovizionat cu popcorn și suc. Îmbrăcați lejer, cei doi păreau destul de apropiați și angajați în discuții serioase, la aproximativ 2 ani de când nu mai formează un cuplu. Imaginile pot fi văzute AICI!

Totul se întâmplă la numai o zi după ce Laura Giurcanu a fost surprinsă, în miez de noapte, în compania lui Aris Eram. Creatoarea de conținut și fiul Andreei Esca au fost fotografiați în timp ce se sărutau pătimaș în mașina ei personală, gest care a dat naștere speculațiilor privind o posibilă idilă amoroasă. Contactată de jurnaliști, concurenta de la „America Express' a preferat să nu comenteze imaginile și nu a confirmat relația cu tânărul de 20 de ani.

„Nu am nimic de zis (râde)! Nu se întâmplă nimic și nu am nimic de zis', a spus Laura Giurcanu pentru Spynews.ro.

Laura Giurcanu a fost înșelată de fostul logodnic

Relația Laurei Giurcanu cu fostul ei logodnic, Cezar, a trecut printr-o serie de împăcări și despărțiri. Vedeta a pus capăt poveștii de dragoste după ce a fost înșelată de cel cu care a format un cuplu timp de 3 ani.

„Relația mea cu fostul meu prieten avea dificultățile ei și multe goluri, pe care noi n-am știut să le umplem și să manageriem diferențele dintre noi. Dar această relație care ajunsese să fie toxică și aparent greu de gestionat… de acolo s-a ajuns la înșelat și a fost cel mai urât tip de înșelat, a fost în public și ăsta e singurul motiv pentru care aș adresa asta vreodată.

Oameni au și văzut treaba asta, așa am și aflat. Am văzut o poză explicită, o poză care mi-a frânt inima, care circulă liberă pe internet și va rămâne. Voiam eu să vorbesc despre asta înainte de a devenit un subiect de bârfă. Nu spun că am fost perfectă sau că relația noastră a fost perfectă, dar cum aleg unii oameni să încheie niște lucruri e o oglindă directă către sufletul lor', a povestit pe Instagram influencerul.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton