Vloggerița Laura Mușuroaea este într-o relație cu Bogdan Urucu, fost concurent la Survivor. În ce ipostază romantică s-au afișat pe Internet

 Ifrim Georgiana
.

Laura Mușuroaea și Bogdan Urucu formează un cuplu. Pe rețelele de socializare, cei doi au postat prima fotografie împreună și s-au afișat într-o ipostază foarte romantică. După despărțirea de tatăl băiețelului ei, creatoarea de conținut și-a refăcut viața și are alături un partener care o face să radieze de fericire.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE MAI GRATIS, AICI!

Laura Mușuroaea este una dintre cele mai vechi creatoare de conținut din domeniul beauty din România. Dincolo de cariera ei de succes, frumoasa vloggeriță are o responsabilitate imensă și în viața personală. În data de 21 august 2018, venea pe lume băiețelul ei, pe nume Matti. Din păcate, povestea de iubire dintre Laura și Alex, tatăl micuțului, a ajuns la final.

astaasta

Citește și: Cine este Laura Mușuroaea. Este mamă singură și vlogger de beauty

Citește și: Laura Mușuroaea a născut un băiețel. Prima imagine cu bebelușul vloggeriței

Citește și: Bianca Drăgușanu vrea să facă pace cu Claudia Pătrășcanu, fosta soție a lui Gabi Bădălău: „Ne certăm fără motiv, din cauza cuiva care nu a meritat niciodată. Circul va continua atât timp…”

Citește și: Oana și Vlad Gherman, prima apariție după nuntă, la Petrecerea VIVA! 2024. Zâmbitori și eleganți, cei doi actori au atras toate privirile pe covorul roșu

Laura Mușuroaea este într-o relație cu Bogdan Urucu, fost concurent la Survivor

Laura Mușuroaea a trecut printr-o perioadă grea după despărțirea de tatăl băiețelului ei, însă dragostea i-a bătut din nou la ușă. Cunoscuta vloggeriță este într-o relație cu Bogdan Urucu, fost concurent la Survivor. Cei doi au postat câteva fotografii din vacanță și s-au afișat într-o ipostază romantică.

Deși povestea cu tatăl băiețelul ei s-a încheiat, Laura Mușuroaea spune că au rămas în relații bune și își împart angajamentele de părinți.

 „Eu sunt chiar o mamă singură norocoasă, deoarece tatăl este prezent în viața lui Matti și este implicat în creșterea lui. Ca și provocări, sunt destule. Ești si mamă și tată în casă, te descurci singură cu cheltuieli, rate, grija pentru copil pe perioada când este la tine. Când alte mame vin obosite de la serviciu și poate preia tatăl o parte din muncă, ca mamă singură nu are cine să preia nimic. Și apoi adăugăm și viața ta personală, pe care vrei să ți-o refaci, dar trebuie să o ții momentan separată de copil, până ești sigură că poți introduce persoana respectivă în viața copilului. Iar acest lucru înseamnă să te împarți. Te împarți în multe roluri, le joci pe toate, în timp ce societatea te arată cu degetul când un rol nu îți iese perfect', a mărturisit ea într-un interviu pentru unica.ro.

Cine este Bogdan Urucu, noul iubit al Laurei Mușuroaea

Bogdan Urucu este polițist de profesie și are, de asemenea, o comunitate impresionantă de urmăritori pe rețelele de socializare. Printre pasiunile sale se numără sportul, călătoriile și plimbările cu motocicleta. Pe lângă activitatea online, el este și DJ, pasiune pe care o împărtășește cu iubita lui, Laura Mușuroaea.

Tânărul a fost concurent la Survivor și a apărut în videoclipurile unor artiști cunoscuți precum Inna, Irina Rimmes, The Motans sau Andreea Bălan.

Sursa foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton