Laura Ștefănuț s-a despărțit de Vlad Voiculescu, acuzându-l că are cont secret pe Tinder. Cum se apară politicianul: „Nu mai formăm un cuplu. Nu am înșelat-o niciodată pe mama copilului meu”

.

Laura Ștefănuț a anunțat despărțirea de Vlad Voiculescu, acuzându-l pe europarlamentar că are cont secret pe Tinder. Fosta jurnalistă a postat un mesaj pe un grup privat de Facebook, în care a anunțat separarea de politician, susținând totodată că acesta are un cont despre care ea nu știa, pe un site de dating. Bărbatul a confirmat despărțirea, dar susține că nu a înșelat-o niciodată pe mama copilului său.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IUNIE GRATIS, AICI

Așadar, se pare că Laura Ștefănuț și Vlad Voiculescu trec acum printr-o situație tensionată, după ce ea a descoperit că europarlamentarul USR ar avea un cont secret pe Tinder. După ce fosta jurnalistă a anunțat despărțirea, politicianul a confirmat pentru G4Media că „nu mai formăm un cuplu' și că regretă că „detaliile unui conflict de familie au ajuns în spațiul public'.

laura-stefanut-1laura-stefanut-1

Citește și: Emily Burghelea, imagini de pe patul de spital, după accidentul suferit în Mauritius: 'Toată partea stângă este făcută bucățele. Am multiple fracturi…' / Are multe răni și vânătăi pe corp

Citește și: Kira Hagi, ipostaze romantice cu iubitul la meciul România-Olanda, de la EURO 2024. Imagini inedite cu fiica lui Gică Hagi

Citește și: Zanni a fost umilit la un loc de muncă, atunci când nu era celebru: „Nu mă primeau pentru că eram tatuat și urât. Îmi spuneau că le sperii clienții”

Citește și: Cum a decurs prima întâlnire dintre Gabriela Cristea și părinții lui Tavi Clonda: „Îmi era teamă cumva. Mama mi-a zis să am grijă, să nu mă arunc…”. Sunt căsătoriți de nouă ani

Laura Ștefănuț s-a despărțit de Vlad Voiculescu, acuzându-l că are cont secret pe Tinder

„Vă mulțumesc pentru că mi-ați scris. Apreciez că ați vrut să aflați punctul meu de vedere. Tot ce vă pot spune este că nu am înșelat-o niciodată pe mama copilului meu. De asemenea, vă pot confirma că Laura și cu mine nu mai formăm un cuplu. Îmi pare foarte rău că detaliile unui conflict de familie au ajuns în spațiul public, dar vă rog să acceptați că nu voi dialoga cu mama copilului meu prin intermediul presei, nici al social media. Vă mulțumesc pentru înțelegere', a transmis Vlad Voiculescu redacției G4Media.ro.

Cei doi protagoniști, Laura Ștefănuț și Vlad Voiculescu, au fost contactați de mai multe publicații, însă au refuzat să intre în detalii. Totuși, ea a transmis că „nu a scris mesajul pentru a apărea în spațiul public', iar el că „nu voi dialoga cu mama copilului meu prin intermediul presei'.

La scurt timp, Laura Ștefănuț scris pe pagina ei de Facebook că „nu pot să intru în detalii pe plan personal la nivel public' și „categoric nu ca o confruntare cu tatăl copilului meu'. Aceasta a precizat și faptul că mesajul ei a fost postat pe un grup privat de femei și că „acum eu sunt cea acuzată că am făcut răul și trebuie să gestionez consecințele'.

Laura Ștefănuț și Vlad Voiculescu nu sunt căsătoriți, dar au împreună o fiică

Laura Ștefănuț și Vlad Voiculescu au început să aibă o relație în 2020. Cei doi nu sunt căsătoriți, dar au împreună un copil de 2 ani. Fosta jurnalistă, care a scris și în Libertatea, afirma atunci că faptul că formează un cuplu cu politicianul a făcut-o să se retragă din presă.

„Cred că atunci când îți asumi niște meserii menite să fie în interes public, ca jurnalismul sau politica, oamenii se așteaptă, pe bună dreptate, la mai multă transparență în ceea ce privește viața personală', scria fosta jurnalistă Laura Ștefănuț în 2020.

Acum, se pare că Laura Ștefănuț a revenit din nou în atenția publicului, după mesajul pe care l-a postat pe un grup privat, în care anunță despărțirea de Vlad Voiculescu. Aceasta îl numește în text „fostul partener' și susține că politicianul are un cont secret de Tinder, o aplicație pentru întâlniri. Ba mai mult, ea a arătat și o poză cu presupusul cont de Tinder al fostului ministru USR al sănătății, trasmițându-le celor de pe grupul privat pentru femei că „puteți să-l raportați lejer ca fals'.

Interesant e și faptul că Laura Ștefănuț a postat mesajul pe 2 iulie, la aproximativ o lună de când Vlad Voiculescu posta fotografii cu ea și cu fiica lor, la secția de votare, pe contul lui de Facebook.

Laura Ștefănuț spune că nu-și dorește „o confruntare cu tatăl copilului meu'

După ce s-a aflat despre despărțirea lor, Vlad Voiculescu a preferat să păstreze tăcerea. În schimb, Laura Ștefănuț a transmis că „postările au apărut pe un grup privat, nu le-am scris pentru a apărea în spațiul public'. Ieri seară, pe 3 iulie, ea a spus pentru Libertatea că „nu intenționam o discuție publică', însă a hotărât să facă o postare explicativă pe Facebook.

„Deși înțeleg și cred că este nevoie de discuții publice despre relații în epoca digitală, despre traume, nevoia de terapie, despre înșelat emoțional (mai ales dacă vine după înșelat sexual peste care celălalt se chinuie să treacă cu anii), despre limite și despre de ce persoanele foarte sensibile tind să aleagă parteneri indisponibili emoțional, despre cum toate cuplurile au probleme și pot fi pe rând abuzatori sau victime – vina este împărțită în cupluri. (…) Cu toate astea, nu pot să intru în detalii pe plan personal la nivel public. Sau cel puțin nu singură, ci în colaborare cu celălalt din relație/fostă relație – deci exclus în cazul de față', a scris Laura Ștefănuț.

Și a continuat, afirmând că nu își dorește „o confruntare cu tatăl copilului meu. E un om pe care l-am iubit și voi continua să îl iubesc sufletește. Căruia nu îi vreau răul'.

De asemenea, ea a precizat că a publicat mesajul pe un grup privat pentru femei, deoarece „aveam nevoie de suport și da, fiindcă îmi doream ca acel profil să fie reclamat și să primesc în final niște scuze, am fost teribil de furioasă înainte să înceapă să mă doară cumplit'.

„Sufăr vizibil'

În același timp, Laura Ștefănuț a ținut să precizeze că nu va accepta invitațiile la emisiuni, pentru că „nu sunt eu expertă în dinamici de relație sau limite ale sferei private, sunt atâția specialiști faini care merită urmăriți. Cu atât mai puțin vreau să ofer muniție politică'.

„Să nu mai zic că sufăr vizibil, chiar nu am cum să fiu de vreun ajutor, din contră, acum eu am nevoie de suport să navighez o perioadă dureroasă, fără să îmi afectez copilul. Acum eu sunt cea acuzată că am făcut răul și trebuie să gestionez consecințele. Îmi asum partea de vină și spun sincer că nu am dorit să fac rău cuiva, am vrut să îndrept niște probleme și am acționat cum am crezut eu mai bine. Așa că aruncați cu piatra aici, cei care simțiți nevoia', a încheiat ea.

Sursă foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton