Laura Vicol și-a dat demisia din PSD, după scandalul Nordis și ancheta DIICOT. Cum și-a motivat decizia: „Atacurile grave la adresa mea și a familiei mele orchestrate sub formă de linșaj mediatic…”

.

Laura Vicol și-a dat demisia din PSD, după scandalul Nordis și ancheta DIICOT. Aceasta a decis să plece din partidul condus de Marcel Ciolacu joi, 10 octombrie, acuzând că ar fi fost victima unui „linșaj mediatic' și a unei campanii „de denigrare'. Anterior, ea și-a dat demisia și de la șefia Comisiei Juridice din Camera Deputaților. Iată documentul oficial!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI


Laura Vicol este de câteva zile în centrul atenției, după investigația făcută de jurnaliștii Recorder, ce are ca subiect compania Nordis. Soțul ei, Vladimir Ciorbă, este asociatul principal al companiei Nordis și este acuzat de mai multe fapte.

Citește și: Avocata Laura Vicol, noi detalii despre moartea lui Răzvan Ciobanu: „Încep să se lege lucruri. Adevărul iese la iveală!


Citește și: Mesajul emoționant al avocatei Laura Vicol, după moartea lui Răzvan Ciobanu: „Îmi zicea mereu că o să facă ceva să-l țin minte’

Citește și: Silviu Biriș, absolvent de Teologie, sfaturi pentru cei care fac pomeni: „Dacă tăticu a murit alcoolic, nu împărțim băutură și țigări pentru sufletul lui, că nu ajută'

Citește și: Ce relație au Smiley și Tudor Chirilă, amândoi antrenori la Vocea României: „Nu s-au întâmplat incidente, în afară de faptul că l-am bătut la…'


Laura Vicol și-a dat demisia din PSD, după scandalul Nordis și ancheta DIICOT

Laura Vicol a decis joi, 10 octombrie 2024, să își dea demisia din PSD, după acuzațiile în care este vizat soțul ei, Vladimir Ciorbă, în cazul Nordis.

„Subsemnata Laura Vicol, deputat PSD circumscripția 17 Dolj, prin prezenta doresc să îmi exprim decizia de a demisiona din calitatea de membru al Partidului Social Democrat. Atacurile grave la adresa mea și a familiei mele orchestrate sub formă de linșaj mediatic și campanie de denigrare vizează nu doar distrugerea noastră ci și destabilizarea credibilității partidului din rândul căruia am făcut parte’, se arată în documentul semnat de Vicol și obținut de Libertatea.


Jurnaliștii Recorder a publicat luni, 7 octombrie, pe site o investigație prin care arăta că Nordis, unul dintre cei mai importanți dezvoltatori imobiliari din România, a vândut aceleași apartamente către persoane diferite, încasând astfel milioane de euro. Majoritatea proiectelor au rămas însă doar pe hârtie…

Vladimir Ciorbă, soțul Laurei Vicol, este asociatul principal al companiei Nordis

Laura Vicol, pe numele ei complet Laura Vicol-Ciorbă, este soția lui Vladimir Răzvan Ciorbă, asociatul principal al Nordis, companie ce a intrat în insolvență. Potrivit sursei menționate, asociații majoritari sunt afaceristul Vladimir Răzvan Ciorbă și Mapp Development/Emanuel Gheorghe Poștoacă, fiecare cu câte 46% din părțile sociale.


După investigația făcută de cei de la Recorder, în care apare soțul ei, Laura Vicol a decis să-și dea demisia și de la conducerea Comisiei Juridice a Camerei Deputaților.

În urma investigației, procurorii DIICOT au deschis un dosar penal în cazul afacerii imobiliare Nordis, în urma unei autosesizări, dar dosarul este doar „in rem’. Asta înseamnă că ancheta vizează fapte, nu persoane, au susținut miercuri, 9 octombrie, surse judiciare pentru Libertatea.

Sursă foto: Instagram, Libertatea, Facebook