Laurențiu Reghecampf a reclamat că i-au fost furate o barcă și un Ferrari din vila Anamariei Prodan: „Nu mai tolerez lipsa de respect”. Ce a transmis avocatul impresarei după plângerea penală

 Ifrim Georgiana
.

S-a reaprins scandalul dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf. Joi, antrenorul de fotbal s-a prezentat la sediul Poliției Snagov și a reclamat că i-au fost furate o barcă și un Ferrari din locuința fostei sale soții, prejudiciul estimat ridicându-se la suma de 400.000 de euro. Impresara a transmis un mesaj prin avocatul ei, Oleg Burlacu, care a precizat că bunurile au fost mutate și nu sunt dispărute.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf se află, în continuare, în proces de divorț. Săptămâna trecută, impresara declara că și-a externalizat avocatul să se ocupe de tot ceea ce este necesar în cazul ei, din dorința de a nu se mai lăsa afectată de situația tensionată cu fostul ei partener.

kjvsdvkjvsdv

Citește și: Anamaria Prodan, decizie radicală în procesele cu Laurențiu Reghecampf: „Nu mă mai afectează nimic. Am externalizat…'. Cum și cu cine va petrece Paștele

Citește și: Anamaria Prodan, reacție după ce s-a spus că Laurențiu Reghecampf ar vrea să-l cheme pe Dan Alexa ca martor, la procesul de divorț: „Nu pot da valoare chiar așa oricui. Prostiile astea…'

Citește și: Fiica Oanei Roman trece prin momente dificile de când i-a murit bunica și tatăl ei nu-i mai e alături: „Nu mai este copilul vesel, calm, mereu cu zâmbetul pe buze”

Citește și: Nicolae Furdui Iancu, despre relația cu părinții săi: „Mama era suficient să ne spună: Lasă, dacă nu ascultați, vine el taică-tu acasă!”

Laurențiu Reghecampf a reclamat că i-au fost furate o barcă și un Ferrari din vila Anamariei Prodan

În urmă cu o zi, Laurențiu Reghecampf, fost antrenor al FCSB, a depus plângere pentru furt, la sediul Poliției Snagov. Bunurile sustrase, un autoturism marca Ferrari și o ambracațiune, erau depozitate în locuința Anamariei Prodan, în Snagov. Antrenorul susține că bunurile aparțineau firmei lui, iar impresara ar fi transferat un autoturism de pe firmă pe persoană fizică. Totodată, Laurențiu Reghecampf a decis să-l acționeze în instanță pe avocatul Anamariei Prodan, pe motiv că i-a prejudiciat imaginea.

„M-am adresat Poliției pentru că au dispărut anumite bunuri de valoare pe care le lăsasem în casa familiei. Bunurile la care mă refer nu sunt comune, ci îmi aparțin în totalitate sau parțial, ca asociat cu 50% în firma pe care am deținut-o împreună. Nu mă interesează cu cine locuiește în casa noastră, dacă este alt bărbat, ori dacă acesta beneficiează de bunurile respective. Ci vreau să mă asigur că nu au fost înstrăinătate, așa cum am descoperit că una dintre mașini ar fi fost trecută de pe firmă pe persoană fizică, fără nicio hotărâre AGA. Pe de altă parte, anunț în premieră că am hotărât să-l acționez în judecată și pe avocatul doamnei, Oleg Burlacu, pentru prejudicierea imaginii. Acesta a afirmat că aș fi fost urmărit penal, în condițiile în care aceste date sunt totalmente false. Nu mai tolerez lipsa de bun simț, de respect!', a declarat antrenorul de fotbal pentru cancan.ro.

Ce a transmis avocatul Anamariei Prodan

Anamaria Prodan a transmis un mesaj prin intermediul avocatului ei, Oleg Burlacu. Pentru că divorțul lor nu a fost încă pronunțat, impresara și antrenorul rămân coproprietari, iar Ferrari-ul și ambarcațiunea ar fi fost, de fapt, mutate și nu sunt dispărute.

„Sesizarea organelor de urmărire este un drept constituţional, în cazul în care ai convingerea fermă că s-au săvârşit fapte de natură penală! Dar sesizarea pentru furt trebuie făcută doar în cazul în care ai făcut minime diligenţe de identificare a lipsei anumitor bunuri!

În cazul nostru, oricare din încă soţii Reghecampf, atâta timp cât nu a existat separaţie de bunuri sau un partaj voluntar/judiciar, trebuie să întrebe unul pe celălalt (fiind separaţi în fapt), dacă nu cumva unul sau mai multe bunuri deţinute în coproprietate au fost mutate.

Spre exemplu, poate Ferrari-ul a fost mutat de soţie (încă, potrivit legii) din parcarea din faţa portii în parcarea din spatele casei. Sau, spre exemplu, o anumită barcă a fost ancorată la un ponton al unei prietene, de asta nu poate fi văzută pe lângă casă.

În acest sens, sugerăm ca sesizarea organelor de urmărire penală să nu se facă în derizoriu, căci altfel, se săvârşeşte infracţiunea de inducere în eroare a organelor judiciare şi se pedepseşte cu închisoarea de până la trei ani.

Totodată, ţinem să-l asigurăm pe domnul Reghecampf că autoturismul Ferrari şi ambarcaţiunea sunt bine, în continuare în proprietatea comună a soţilor, şi cei 400.000 euro invocaţi nu mai pot reprezenta un prejudiciu!', a declarat Oleg Burlacu, avocatul impresarei.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton