Laurențiu Reghecampf o acuză pe Anamaria Prodan că a înscenat bătaia dintre ei, acum doi ani. De ce se afla, de fapt, în fața casei din Snagov: „A premeditat asta. Să îl aduci pe unul să filmeze și apoi să întrebi dacă...”

 Ifrim Georgiana
.

Laurențiu Reghecampf o acuză pe Anamaria Prodan că a înscenat conflictul violent dintre ei, acum doi ani. Scandalul a avut loc în fața casei lor din Snagov, iar imaginile au făcut înconjurul internetului. Antrenorul e convins că i s-a întins o capcană, asta pentru că fosta parteneră l-ar fi provocat și ar fi avut grijă ca momentul să fie filmat.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IUNIE GRATIS, AICI

În septembrie 2022, Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan au fost protagoniștii unui conflict de amploare. Cei doi au recurs la violență fizică, iar întregul episod s-a desfășurat în plină stradă. Imaginile care surprind altercația celor doi sunt greu de privit, cei doi acuzându-se reciproc de lovire în fața polițiștilor din Snagov.

campfcampf

Citește și: Anamaria Prodan a dezvăluit abia acum de ce s-a bătut cu Reghecampf, anul trecut: „Nu se poate să decad așa, ce exemplu dau eu copiilor mei?”

Citește și: Ce se întâmplă între Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf, la aproape 1 an de când s-au bătut în plină stradă: „Are greșelile lui, dar își iubește copilul. Se va trezi în curând…'

Citește și: Maria Constantin susține că l-a confruntat pe Marcel Toader în legătură cu banii sustrași de la Gabriela Cristea: „Îmi spunea că nu este nimic real. Ea s-a asociat în firmă și…' / Prezentatoarea TV, păgubită cu 1 milion de euro

Citește și: Antonia, reacție după ce i s-a reproșat că este „cea mai frumoasă”, dar are „buze cu acid, sâni operați, abdomen operat”: „Se dau de gol grav cu frustrarea”

Laurențiu Reghecampf o acuză pe Anamaria Prodan că a înscenat bătaia dintre ei, acum doi ani

La aproape doi ani de la episodul violent, Laurențiu Reghecampf face noi declarații pe marginea subiectului și descrie contextul în care s-au petrecut lucrurile. Acesta e convins că Anamaria Prodan a înscenat bătaia pentru a-i face rău. Nefericita întâmplare a avut loc cu doar o zi înainte de botezul lui Liam, primul său fiu din relația cu Corina Caciuc. Antrenorul mai spune că fosta parteneră a avut grijă ca accesul său de furie să fie filmat. Imaginile îl surprind în timp ce o trage de păr și îi dă palme.

„Anamaria a premeditat asta. Adică regret faptul că eu am ajuns în situația aia și nu pot să îmi închipui cum un om care a stat lângă mine atâția ani și căruia i-am făcut foarte mult bine… eu știu ce am făcut eu, vorbesc de partea sufletească, a putut să regizeze un asemenea lucru să îmi facă rău. A doua zi era botezul lui Liam. Să îl aduci pe unul să îl pui în mașină să filmeze, și vezi că întreabă dacă a filmat', a spus Laurențiu Reghecampf în Un podcast mișto cu Bursucu.

De ce se afla Laurențiu Reghecampf în fața casei din Snagov

Laurențiu Reghecampf a explicat și motivul pentru care se afla în fața casei din Snagov, deși era despărțit de Anamaria Prodan. Acesta s-ar fi aflat în zonă pentru a-și vizita fiul, pe Bebeto, dar întâi a trecut pe la nașul său. În timp ce se îndrepta spre mașină, Anamaria Prodan s-ar fi năpustit asupra lui și l-ar fi provocat.

„Am fost să îl văd pe Bebe, Bebe era undeva plecat. Eu am intrat la nașul meu, casa de lângă, prieten foarte apropiat mie. Am stat cu el, am vorbit, am vrut să mă duc spre mașină și atunci au venit ei. A coborât, a început să mă înjure (…) doar voiam să îl salut pe Bebe. Cu toate că nu trebuia să mă duc eu cu o zi înainte de botez, dar îmi era dor de el, voiam să îl văd', a mai spus antrenorul.

Sursa foto: Facebook & Captură Video

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton