Laurențiu Reghecampf, mesaj emoționant de ziua de naștere a Corinei Caciuc. Iubita antrenorului a împlinit 31 de ani

 Dumitrache Laura
.

Laurențiu Reghecampf își sărbătorește astăzi iubita. Antrenorul de fotbal formează un cuplu cu Corina Caciuc, femeia care i-a dăruit cel de-al treilea băiat. Cei doi își țin relația amoroasă departe de lumina reflectoarelor, dar cu ocazia zilei de naștere a iubitei sale, Reghe a postat un mesaj emoționant pe rețelele de socializare, alături de o poză în care apare alături de Corina.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Corina Caciuc este sărbătoria zilei, iar cu această ocazie, iubitul ei, Laurențiu Reghecampf i-a făcut o urare emoționantă pe rețelele de socializare. Antrenorul a divorțat de Anamaria Prodan după mai bine de 15 ani de căsnicie și în prezent formează un cuplu cu Corina Caciuc, o tânără în vârstă de 31 de ani.

reghe mesajreghe mesaj

Corina Caciuc își sărbătorește ziua de naștere iar antrenorul nu a putut trece cu vederea această zi. Așadar, Reghecampf a postat pe Instagram un mesaj emoționant, alături de fotografie în care apare alătur de iubita sa. Cei doi au împreună un băiețel, Liam.

Citește și: Corina Caciuc a pierdut procesul, după ce i-a fost suspendat permisul de conducere. Ce decizie a luat instanța

Citește și:Corina Caciuc și Anamaria Prodan au aceleași gusturi la bijuterii scumpe. Cum a fost surprinsă iubita lui Laurențiu Reghecampf, în oraș

Citește și:Lino Golden este implicat într-un accident rutier grav, în București! Mașina artistului s-a ciocnit cu un tramvai

Citește și:„Multe cupluri se culcă pe urechea lui e a mea', e al meu'. Am înțeles că am deranjat multă lume”. Octavia Geamănu a răbufnit după ce a fost criticată că nu doarme cu soțul ei

Laurențiu Reghecampf, mesaj emoționant de ziua de naștere a Corinei Caciuc

Laurențiu Reghecampf a divorțat de Anamaria Prodan după mai bine de 15 ani de căsnicie și trăiește o poveste de dragoste alături de Corina Caciuc, care împlinește astăzi vârsta de 31 de ani. Cu această ocazie, antrenorul de fotbal a postat pe rețelele de socializare un mesaj emoționant.

Deși sunt discreți cu viața lor personală, Reghe a postat pe Instagram o imagine cu el și iubita sa, alături de un mesaj emoționant. „La mulți ani, iubita mea!”, este urarea emoționantă pe care Laurențiu Reghecampf i-a transmis-o Corinei Caciuc.

Corina Caciuc a primit un buchet de trandafiri de Ziua Îndrăgostiților

Corina Caciuc și Laurențiu Reghecampf au sărbătorit Ziua Îndrăgostiților, iar fostul soț al Anamariei Prodan i-a oferit iubitei sale un buchet urias de trandafiri. Antrenorul echipei Neftchi Baku este mereu atent cu mama copilului său și i-a oferit un cadou special. La scurt timp, Corina a postat în mediul online o imagine cu buchetul mare de trandafiri.

Corina Caciuc și Laurențiu Reghecampf au devenit părinți anul trecut, când tânăra a adus pe lume un băiețel perfect sănătos, pe care l-au numit Liam.

Cum a început relația dintre Corina Caciuc și Laurențiu Reghecampf

Invitat în podcastul lui Cătălin Măruță, Laurențiu Reghecampf a vorbit despre începutul relației cu Corina Caciuc. Acesta a mărturisit că a remarcat-o pe iubita sa la o petrecere, iar ulterior a început o relație cu ea. 'Am cunoscut-o la un eveniment, la o petrecere, dar nu am cunoscut-o direct, doar am văzut-o. După care am încercat să iau legătura și să o cunosc cu adevărat. Știi cum este… la câte discuții au ieșit și câte discuții sunt, dar și ce vorbește Anamaria peste tot… Este foarte greu ca cineva să mai vadă realitatea.(…)Sunt foarte fericit! O iubesc! Lucrurile pentru mine au luat o întorsătură foarte pozitivă', spunea Reghe în urmă cu ceva timp.

Sursa foto:Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton