Laurențiu Reghecampf nu vrea să mai audă de Anamaria Prodan, după 3 ani de scandaluri: „Pentru mine, e un om mort. Nu mă interesează...”

.

Laurențiu Reghecampf se dezice de Anamaria Prodan, după 3 ani de scandaluri. Antrenorul de fotbal nu-și dorește să mai vorbească despre fosta soție și susține că declarațiile ei viitoare nu-l interesează. Procesul de divorț dintre ei nu s-a finalizat încă, însă, pentru Reghecampf, cea care i-a fost parteneră timp de 13 ani a devenit „un om mort'.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE AUGUST GRATIS, AICI


Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan au înaintat actele de divorț în toamna anului 2022. De atunci și până recent, foștii soți au fost implicați în ample și numeroase dispute. Deși ambii și-au refăcut viețile, procesul nu s-a încheiat încă. Antrenorul este implicat într-o relație cu Corina Caciuc, cea care i-a oferit doi băieți, iar impresara și-a găsit fericirea lângă Ronald Gavril.

Citește și: Cât de afectat a fost Bebeto, fiul Anamariei Prodan și al lui Laurențiu Reghecampf, de divorțul părinților: „Te simți singur, că vrei să intri în pământ, de parcă nu mai vrei să fii acolo deloc. Îmi vărsam toți nervii în…’


Citește și: Luca Reghecampf, fiul cel mare al lui Laurențiu Reghecampf, s-a însurat cu Asiana Peng! Imagini emoționante de la cununia civilă / Ce mesaj a transmis Anamaria Prodan: „Copil minunat…’

Citește și: Alina Sorescu și Alexandru Ciucu au avut ultimul termen în procesul de divorț. Ce a cerut designerul, care au fost martorii și de ce au petrecut șapte ore la Judecătoria Buftea: ‘A fost…’/ EXCLUSIV

Citește și: Cum s-au afișat Cristina și Andrei Rotaru împreună la un eveniment. Ce spune fosta concurentă de la Insula Iubirii despre împăcare: „Sunt o femeie asumată, așa că…’


Laurențiu Reghecampf nu vrea să mai audă de Anamaria Prodan, după 3 ani de scandaluri

După trei ani de dispute, Laurențiu Reghecampf spune că nu-și dorește să mai vorbească despre Anamaria Prodan, care a devenit, pentru el, „un om mort’. Antrenorul a subliniat că declarațiile și reacțiile fostei soții îl lasă indiferent, astfel că între ei nu mai e loc de dialog. Divorțul dintre ei nu s-a încheiat încă, dar Reghecampf a dat de înțeles că nu îl interesează ce va urma și că acest capitol din viața lui este complet închis.


„O să facă multe comentarii pe tema asta ( n.r. fosta soție), dar eu nu mai discut. Am ajuns la nivelul ăla încât, crede-mă că mă lasă rece, pentru că toate lucrurile se repetă.

Nu vreau să mă gândesc dacă se bucură sau dacă nu se bucură, pentru că nu mă interesează ceea ce o să declare în continuare. Pentru mine e un om mort și e punct. Adică tot ceea ce va spune după acest podcast, când o să vadă, mă lasă rece’, a declarat Laurențiu Reghecampf pentru iAMSport.


Anamaria Prodan și Laurețiu Reghecampf sunt încă în proces de divorț, la trei ani de la despărțire

Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan sunt încă în proces de divorț la aproximativ trei ani de când au depus actele. Antrenorul susține că demersurile legale se prelungesc din cauza fostei soții.

„În primul rând este doar un divorț și am impresia că sunt cumva legat, ținut cu forța în această căsnicie, sper ca astăzi să se termine, pentru că este momentul. Anamaria are o relație cu cineva, eu am o relație cu cineva. Este momentul ca fiecare dintre noi doi să meargă pe drumul lui. Nu neapărat pentru cei doi băieți și pentru copii este important să se termine cu acest scandal. Eu am câștigat primul proces, iar cea care a făcut apelul a fost Anamaria. Ea a făcut apel, dacă voia, eram divorțați deja, a declarat Laurențiu Reghecampf, la Antena Stars.

Sursa foto: Facebook