Laurențiu Reghecampf și Corina Caciuc se căsătoresc. Cum au trecut peste scandalurile cu Anamaria Prodan: „De multe ori o întreb cum de a stat cu mine. Orice femeie o lua la fugă” / Noi detalii despre bunurile declarate dispărute

 Ifrim Georgiana
.

Invitat în podcastul lui Nasrin Ameri, Laurențiu Reghecampf a anunțat că urmează să se căsătorească cu Corina Caciuc, însă abia după încheierea divorțului de Anamaria Prodan. Antrenorul s-a referit și la scandalul recent cu fosta parteneră, cel legat de bunurile dispărute, acuzând-o că ar fi premeditat totul.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IUNIE GRATIS, AICI

Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan sunt despărțiți de mai bine de doi ani, însă în acte încă sunt căsătoriți. Procesul de divorț este în desfășurare, iar foștii parteneri au fost implicați în mai multe scandaluri. Nu demult, antrenorul a făcut plângere penală după ce i-ar fi dispărut bunuri în valoare de peste jumătate de milion de euro.

anamaria-prodan-laurentiu-reghecanpf-copii-bona-nuti-1anamaria-prodan-laurentiu-reghecanpf-copii-bona-nuti-1

Citește și: 'Va spune de când este cu Reghecampf, când a rămas gravidă, numărăm lunile…' De ce a chemat-o, de fapt, Anamaria Prodan pe Corina Caciuc drept martor în procesul de divorț cu Laurențiu Reghecampf / EXCLUSIV

Citește și: Anamaria Prodan a cerut audierea Corinei Caciuc la divorțul de Laurențiu Reghecampf: „Ea este cea mai în măsură să povestească despre derapajele soțului meu”

Citește și: Kira Hagi, ipostaze romantice cu iubitul la meciul România-Olanda, de la EURO 2024. Imagini inedite cu fiica lui Gică Hagi

Citește și: Zanni a fost umilit la un loc de muncă, atunci când nu era celebru: „Nu mă primeau pentru că eram tatuat și urât. Îmi spuneau că le sperii clienții”

Laurențiu Reghecampf se căsătorește cu Corina Caciuc

Laurențiu Reghecampf urmează să se căsătorească cu Corina Caciuc, cea care i-a oferit doi băieți. Pentru a face acest pas, antrenorul trebuie să încheie procesul de divorț de Anamaria Prodan.

„Nu ne gândim la un următor pas. Urmează căsătorie, dar trebuie să termin cu divorțul. Nu este neapărat un target. Targetul l-am depășit. Eu cred că orice femeie care nu a îmbrăcat rochia de mireasă își dorește acest lucru, chiar dacă spune că nu vrea. Orice femeie în sufletul ei își dorește acest lucru. Ne simțim bine. Chiar i-am spus Corinei că îi voi face o surpriză la un moment dat, dar când va veni momentul. Nu vreau să ofer mai multe detalii despre acest subiect', a explicat antrenorul în cadrul podcast-ului „Ameritat cu Ameri Nasrin„.

Relația dintre Laurențiu Reghecampf și Corina Caciuc nu a început sub cele mai bune auspicii. Antrenorul a explicat că, prin comunicare deschisă, au reușit să depășească provocările, dar și atacurile lansate de Anamaria Prodan de-a lungul timpului.

„Discutăm foarte mult. Comunicare. Discutăm mult chiar pe tema asta. Eu de multe ori o întreb pe Corina cum de a stat cu mine. Orice femeie o lua la fugă. Să te facă cineva zi de zi zob peste tot și să te facă în toate felurile, la un moment dat te plictisești de chestiile astea. Dar tocmai lucrurile astea ne-au apropiat foarte tare.

Stăm mult timp împreună și discutăm orice lucru care apare sau care există între noi. Nu exclud nici faptul că cei doi băieți ne-au apropiat foarte mult pentru că ne petrecem mult timp împreună cu ei. Nu am avut chestia asta de relație toxică. Fugim de treaba asta. Dacă există momente în care unul dintre noi e mai afurisit – discutăm imediat', răspunde Reghecampf.

Laurențiu Reghecampf, despre gelozie în relația cu Corina Caciuc

Laurențiu Reghecampf nu s-a ferit să recunoască că există puțină gelozie în relația cu Corina Caciuc.

„Întotdeauna există gelozie. Mereu trebuie să existe un pic, nu nebunie. Dacă nu îmi pasă de persoana de lângă mine… depinde cum o vezi. Nu am cum să fiu indiferent. Depinde cum vezi tu sau Corina acest aspect, dacă e gelozie sau dacă îmi pasă. În ambele părți există gelozie. Discuții există mereu, dacă nu ar fi atunci e monotonie', a mai spus Reghe.

Laurențiu Reghecampf, despre bunurile pe care le-a reclamat dispărute

Laurențiu Reghecampf a vorbit și despre bunurile pe care le-a reclamat dispărute. El spune că numele Anamariei Prodan nu apare în plângerea penală și că intenția lui a fost aceea de a se asigura că bunurile sunt intacte. Totodată, acesta a acuzat-o pe fosta parteneră că ar fi premeditat acest scandal.

„Este foarte simplu. Dacă stai și te gândești normal și realizezi… ea realizează foarte multe lucruri, e un om foarte inteligent. Tot ce face este să premediteze, să facă ceva, urmărește următorul pas.

Eu i-am spus în următorul fel. O barcă este ca o mașină. Este înmatriculată pe numele meu. Mâine, dacă cineva merge pe lac undeva, cumva și dă peste o altă barcă sau un copil care înoată responsabil sunt eu.

Eu am făcut o sesizare la Poliția Ilfov pentru că nu-mi găsesc barca. Am lăsat-o împreună cu jetski-ul la Snagov, unde aveam un garaj. Stăteau în garaj pe lift, nu pe apă. Anamaria a schimbat pontonul și a renunțat la liftul respectiv și le-a dus în altă parte. Eu în plângere nu am specificat că Anamaria Prodan a furat sau a pierdut, am zis că nu-mi găsesc bunurile.

De ce? Ca să mă asigur că, dacă cineva va avea vreo problemă cu bunurile mele, fapta să fie înregistrată. M-am dus la un mecanic pe care îl vizitez de 8 ani ca să-l întreb ceva despre barcă. Când am intrat acolo am găsit jetski-ul. El o dădea că nu știe.

Anamaria Prodan a auzit despre asta și venit făcând un LIVE de pe telefon. Pe mine nu mă interesează, dar trebuie să mă asigur că aceste lucruri rămân acasă până la partaj, iar până atunci ele rămân pe numele meu și port responsabilitatea', spune Reghe, în podcastul Ameritat cu Nasrin.

„Mi-aș dori să se încheie divorțul'

Laurențiu Reghecampf mai spune că-și dorește să încheie cât mai repede procesul de divorț, dar și partajul.

„Ea ia lucrurile foarte lejer. E bun comun, dar e pe numele meu, iar când se va veni la masa de partaj, atunci fiecare aduce bunurile dobândite în căsnicie. Nu am nicio problemă, i-am zis că dacă vrea barca o dau, s-o țină în fața casei.

Lucrurile pe care le spune de foarte multe ori… i-am zis că poate folosi toate casele noastre, dar să le și întrețină pentru că eu nu am cum să-i plătesc apă, curent și utilități că vine cu Rolland, cu Miki sau cu cine vine, n-am nicio problemă, dar trebuie să și le plătească, așa cum e și cu barca, și cu mașinile.

Noi ne-am luat fiecare câte două mașini, dar eu nu am pus-o pe Anamaria Prodan să-mi plătească gazul sau curentul de la casă. I-am zis că dacă nu vrea să le mai țină, le duc la garaj.

Pentru mine nu e o mândrie, vreau să ies din lucrul ăsta (procesul de divorț) pentru că am multe proiecte, iar oamenii nu vor să se asocieze cu astfel de subiecte.

Eu mi-aș dori ca mâine să se termine divorțul și fiecare să meargă la casa lui. De ce? Pentru că atunci vom avea posibilitatea ca ambii să ne ocupăm de Bebeto', a încheiat el.

Sursa foto: Facebook & Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton