Laurette se reîntâlnește în instanță cu Marian Tătic: „Nu există nicio șansă”. Agresorul vedetei a cerut diminuarea sentinței de 3 ani și 8 luni

 Ifrim Georgiana
.

Laurette a câștigat, în primăvara acestui an, procesul împotriva lui Marian Tătic, afaceristul pe care l-a acuzat că a sechestrat-o și agresat-o în camera unui hotel din Centrul Vechi al Capitalei. Bărbatul a fost condamnat la la 3 ani și 8 luni cu executare și obligat să plătească daune morale în valoare de 13.000 de euro, însă a făcut apel la decizia magistraților, astfel că se reîntâlnește cu Laurette în instanță, în cursul zilei de mâine. Iată ce a declarat avocatul vedetei!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Laurette a trecut prin momente grele în vara lui 2021, din cauza unui episod de agresiune din partea afaceristului Marian Tătic, în camera unui hotel din Centrul Vechi al Capitalei. În primăvara acestui an, Tribunalul Sectorului 3 l-a condamnat pe acesta la trei ani și 8 luni cu executare. Deși a crezut că poate răsufla ușurată, se pare că Laurette se va reîntâlni cu agresorul ei în cursul zilei de mâine, fiindcă Marian Tătic a cerut diminuarea sentinței. Avocatul lui Laurette a făcut câteva declarații despre demersurile legale ale afaceristului, care a făcut apel la decizia dură a magistraților și a cerut să fie achitat.

la9la9

Citește și: Laurette s-a împăcat cu fotbalistul Magaye Gueye: „Decât să ne chinuim, mai bine ne iubim'. Ce cadou de împăcare i-a făcut

Citește și: Ce spune Laurette despre împăcarea cu fostul logodnic, Magaye Gueye: „Noi încă ne iubim. Am avut o discuție vizavi de relația noastră și…”

Citește și: Adevăratul motiv al divorțului dintre Sofía Vergara și Joe Manganiello: „El își dorea foarte mult să aibă un copil, iar ea nu era interesată'. Au fost căsătoriți 7 ani

Citește și: Irina Fodor, despre noul sezon Chefi la Cuțite, după plecarea celor trei jurați din emisiune: „Să fie toată lumea atentă, se vor face niște anunțuri…”

Laurette se reîntâlnește în instanță cu agresorul Marian Tătic

Deși a câștigat procesul împotriva agresorului Marian Tătic, Laurette se reîntâlnește cu acesta în cursul zilei de mâine, la Judecătoria Sectorului 3. Avocatul ei spune că afaceristul a făcut apel la decizia magistraților, cerând achitarea și diminuarea pedepsei.

„În urma sentinței Judecătoriei Sectorului 3, inculpatul este condamnat la 3 ani și 8 luni închisoare. Marian Tătic a declarat apel, solicitând în principal achitarea și în subsidiar diminuarea pedepsei. Evident, orice se poate întâmpla într-o cale de atac, dar noi avem convingerea că pentru achitare nu există nicio șansă, probele fiind unele covârșitoare.

Apelul este singura cale posibilă de a ataca împotriva sentinței. Decizia care să fi pronunțată de Curtea de Apel o să fie definitivă. Marian Tătic a solicitat în principal achitarea și în subsidiar diminuarea pedepsei. Achitarea însemna sa fie găsit nevinovat. Și dacă nu va fi găsit nevinovat, în subsidiar, a cerut să îi diminueze pedeapsa', a declarat Vlad Hosu, avocatul lui Laurette pentru Click!

Marian Tătic a angajat alt avocat

Se pare că Laurette a fost mulțumită de decizia magistraților în procesul cu Marian Tătic, pronunțată în primăvara acestui an.

„Laurette a fost mulțumită de sentința de la fond, apreciind că i s-a făcut dreptate. Laurette vrea sa se păstreze sentința, nu vrea nimic altceva. Noi nu am declarat apel', a mai spus avocatul vedetei.

În schimb, Marian Tătic a decis să facă apel și și-a angajat un nou avocat, în speranța că va scăpa de închisoare: „În apel fostul meu client și-a angajat alt avocat. Nu mai știu nimic despre evoluția acestui caz. Are tot dreptul să își schimbe avocatul, nu îi interzice nimeni acest lucru', a declarat pentru fostul avocat al acestuia, potrivit aceleiași surse.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton