Lavinia Pârva, super sexy în colanți după ce a slăbit 30 de kg. Cum se menține în formă soția lui Ștefan Bănică

.

La aproape 39 de ani, Lavinia Pârva se află în formă maximă! După sarcină a reușit să slăbească 30 de kilograme cu dietă și mult sport și nu a renunțat la acest stil de viață nici acum, când arată impecabil. Sau poate chiar datorită acestui fapt arată ca o puștoaică și întoarce priviri atunci când iese pe stradă. Iată cum a fost surprinsă soția lui Ștefan Bănică zilele trecute!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!


De când a devenit mamă, Lavinia Pârva și-a schimbat complet stilul de viață și rezultatele se văd. Cântăreața și-a redobândit formele de dinaintea sarcinii și chiar dacă au trecut patru ani de atunci este încă în formă maximă. Soția lui Ștefan Bănică face sport cu regularitate și are grijă întotdeauna la ce mănâncă.

Cum arată Lavinia Pârva în colanți, la 39 de ani


Lavinia Pârva are abonament la sala de fitness, are grijă la alimentație, face pilates și rezultatele se văd. Pe parcursul sarcinii, Lavinia a reținut foarte multă apă în corp, însă acum a demonstrat tuturor că a avut ambiție și a scăoat de kilogramele în plus. Deși este tot timpul cu fiul ei, artista nu a renunțat la a avea grijă de felul în care arată.

Chiar zilele trecute, Lavinia a fost surprinsă de paparazzi Mediaflux când ieșea de la sala de sport și pentru că purta colanți, se poate observa lesne că sudoarea din sala de sport nu este în zadar.


Soția lui Ștefan Bănică este super sexy și fotografiile surprinse pe stradă, fără filtre și fără Photoshop, sunt dovada clară că Lavinia nu-și editează fotografiile de pe rețelele de socializare, așa cum au bănuit unii dintre cei care o urmăresc în online.

Citește și: Ștefan Bănică Jr. și Lavinia Pârva au lansat prima piesă împreună! Ipostaze tandre, în videoclip

Citește și: Cum a caracterizat-o Lavinia Pârva pe Mihaela Rădulescu, fosta soție a lui Ștefan Bănică: „E o femeie…


Citește și: Deea Maxer, mesaje cu subînțeles după divorțul de Dinu Maxer: ‘Nimeni nu este prea ocupat…

Dieta cu care Lavinia Pârva a slăbit 30 de kilograme

După naștere, soția lui Ștefan Bănică s-a asigurat că revina la silueta de vis pe care o avea și înainte. Frumoasa brunetă face regulat sport, dar totodată are și mare grijă la ceea ce pune pe masă, respectând totuși o serie de reguli de la care nu se abate.

Nu am făcut mare lucru, a venit de la sine. Într-adevăr a fost un pic șocant. Atunci când am fost însărcinată am acumulat mai multe kilograme, dar a fost retenție de apă. După ce am născut, kilogramele s-au dus așa, ușor, ușor, fără să fac eforturi prea mari, a spus vedeta, care, totuși, pentru a arăta perfect, în ultima vreme, a recurs și la o cură.


Micul dejun: iaurt, fulgi de ovăz, fructe, semințe de in, nucă și scorțișoară.

Prânzul: grătar (pește sau un alt tip de carne) și legume (salată sau la grătar).

Mișcare: Minim 35 – 40 de minute pe zi. Cina: un ceai (detox) și nimic altceva oricât mi-ar fi de greu, a spus Lavinia. 


Cu toate că dieta este una draconică, iar vedeta se înfometează jumătate de zi, ea a reușit să slăbească 30 de kilograme, chiar dacă într-un mod deloc sănătos și nerecomandat de niciun nutriționist sau medic specialist.

Îmi place să am grijă de corpul meu iar pentru asta fac sport și sunt atentă la ce mănânc. Da, merg și la sală aproape zilnic. Am ținut și un regim alimentar atunci când am simțit că este cazul, dar în general sunt atentă la alimentație și încerc să nu mănânc după ora 18.00. Pentru a arăta bine pot să vă zic doar că trebuie să avem o gândire pozitivă, răbdare și multa iubire, a mărturisit Lavinia Pârva.