Lavinia Tîrzianu, fosta prezentatoare de la Etno TV, a născut al treilea copil. Fetița a venit pe lume de ziua soțului ei: „Cadou pentru...”

 Ifrim Georgiana
.

Lavinia Tîrzianu, fosta prezentatoare de la Etno TV, a născut al treilea copil. Fetița a venit pe lume chiar de ziua soțului ei, astfel că e dublu motiv de sărbătoare în familia lor. Proaspăta mămică se recuperează și este internată la Terapie Intensivă pentru monitorizare. Aceasta mai are doi copii din căsnicia anterioară.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IULIE GRATIS, AICI

De aproximativ trei ani, Lavinia Târzianu trăiește o poveste de dragoste cu soțul ei, Alexandru, care este dezvoltator imobiliar. În decembrie 2023, cei doi s-au logodit la biserică, în cadrul unui eveniment restrâns și discret. Ea a devenit cunoscută ca prezentatoare la Etno TV, cu „Folclorul sub lupă', dar s-a reprofilat și acum lucrează la galele RFX.

oșfoșf

Citește și: Lavinia Tîrzianu a plecat de la Antenă și a semnat cu Kanal D. Ce emisiune va prezenta

Citește și: Lavinia Tîrzianu a divorțat în secret! Prezentatoarea de la Etno TV are doi copii

Citește și: De ce a ales-o Mircea Radu pe Bianca Drăgușanu să apară în emisiunea Din Dragoste: „A trimis o poză cu ea într-o fustă scurtă. Era foarte înaltă, avea un picior frumos. De unde să cred că va fi celebră?'

Citește și: Ce relație au ispita Beni și Claudia Florescu de la Insula Iubirii. Au mers împreună la nunta Iustinei Loghin și a lui Cornel Luchian: „În ultimul moment ne-a sunat și a zis…'

Lavinia Tîrzianu, fosta prezentatoare de la Etno TV, a născut al treilea copil

În această dimineață, 20 august 2024, Lavinia Tîrzianu a născut al treilea copil. Fosta prezentatoare de la Etno TV s-a prezentat la o clinică din București și a intrat în sala de operații, unde o aștepta medicul ginecolog Caliopia Parfene-Gavrilă. Ea a trecut printr-o operație de cezariană și a devenit mama unei fetițe perfect sănătoase. Tot astăzi, soțul ei își celebrează ziua onomastică.

În aceste momente, Lavinia Tîrzianu se află la Terapie Intensivă pentru monitorizare. Se estimează că, la ora 15:00, aceasta va fi transferată într-un salon obșinuit, potrivit cancan.ro.

Lavinia Târzianu mai are doi copii

Din căsnicia anterioară, Lavinia Tîrzianu mai are doi copii, pe Ingrid (5 ani) și Matias (8 ani). Și Alexandru, actualul ei soț, are doi copii, Sofia (10 ani) și Petru (13 ani).

„Sarcina a decurs super ok, totul bine, n-am avut probleme. Am deja 38 de săptămâni acum și, iată, tot merg la job. La ultimul eco, pitica avea trei kilograme deja.

Eu nu m-am îngrășat atât de mult ca la celelalte sarcini. Am luat cam 15 kilograme. Mănânc foarte sănătos, că așa mi-a cerut corpul, să zic, și nu puteam fast food-uri etc. Cu fructe și legume mai mult, peste… Voi avea a treia naștere, dar prin operație de cezariană, pentru că așa am născut primul copil. Cezariană pe care o va face doamna doctor ginecolog a vedetelor, Caliopia Parfene-Gavrilă, una desăvârșită în meserie, de altfel. Este programată pe 30 august. Întâmplare sau nu, dânsa a pus data chiar de Sf. Alexandru. Cadou pentru soțul meu!', a declarat Lavinia cu puțin timp înainte să nască, potrivit sursei citate anterior.

Sursa foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton