Lia Bugnar dezvăluie ce a vorbit cu Anghel Damian, fostul ei iubit, la debutul serialului Clanul, proiect din care fac parte împreună: „Mi-a zis la început că sunt timidă cu…”

.

Lia Bugnar dezvăluie ce a vorbit cu Anghel Damian, fostul ei iubit, la debutul serialului Clanul, proiect din care fac parte împreună. Artista i-a povestit prietenului ei, Marius Manole, în emisiunea lui ce discuție a avut cu iubitul lui Theo Rose. Iată ce i-a spus tânărul!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE APRILIE GRATIS, AICI!

Lia Bugnar e invitată în noua ediție a emisiunii „Întrebarea Mesei Rotunde cu Marius Manole', difuzată sâmbătă, de la 8.00 dimineața, pe ACASĂ. În cadrul show-ului, îndrăgita artistă a abordat mai multe subiecte. Nu s-a ferit să vorbească despre relația ei cu presa de scandal, despre nuditatea pe scenă, dar nici despre culisele serialului Clanul, peliculă în care face echipă cu Anghel Damian, fostul ei iubit și actualul partener al lui Theo Rose.

lia-bugnar-imrlia-bugnar-imr

Citește și: Ce propunere neașteptată a primit Lia Bugnar de la Anghel Damian, după despărțire: „N-am manipulat eu nimic. E ceva foarte straniu…'

Citește și: Theo Rose s-a despărțit de Alex Leonte, după ce Anghel Damian i-a spus că nu mai e cu Lia Bugnar: „Era o chestie din ochi între noi doi. Eu o perioadă am încercat să fug…”

Citește și: Ionuț și Dragoș Dolănescu s-au împăcat! Au de împărțit 20.000 de mii de euro după procesul câștigat: „Nu ne vom mai certa pe acești bani”

Citește și: Oana Roman susține că Marius Elisei n-a plătit niciodată pensie alimentară, în 3 ani de la divorț: „Nu primește nici măcar alocația, pentru că alocația intră într-un cont administrat de el și nu avem acces”

Lia Bugnar dezvăluie ce a vorbit cu Anghel Damian, fostul ei iubit, la debutul serialului Clanul, proiect din care fac parte împreună

Lia Bugnar, în vârstă de 55 de ani, s-a făcut remarcată, de-a lunul carierei sale, atât ca dramaturg, scenaristă, regizor, actriță și scriitoare. Recent, ea a fost invitată în emisiunea prietenului ei cel mai bun și, totodată, colegul ei de breaslă, Marius Manole. Printre altele, aceasta a mărturisit că, în ultima vreme, duce „o viață de muncă și desfrâu. Merg pe direcțiile astea două și ele nu se întâlnesc niciodată decât atunci când, în cadrul desfrâului, scriu la CLANUL. Și se regăsește în serial starea mea euforică. Uneori, scriu în timpul petrecerii, în avion, dar tu știi, că m-ai văzut…'.

Pe lângă faptul că semnează serialul Clanul, artista a avut și un rol în celebra producție. Conform spuselor ei, Anghel Damian i-a spus, la început, că e timidă cu personajul ei. Actrița recunoaște că în prima zi de filmare a avut mari emoții…

„Mie, Anghel Damian mi-a zis la început că sunt timidă cu personajul meu. În prima zi de filmare, am fost paralizată de frică. După care, m-am mobilizat și n-am mai avut treabă. În principiu, când scriu, mă gândesc la cineva anume… întotdeauna, la oameni foarte talentați. La Clanul, e un generic foarte generos… Mie mi se pare frumos că ceva ce nu mi-a fost greu să scriu a fost completat de restul echipei atât de bine. Și mă refer aici la Anghel, la ceilalți regizori și, mai ales, la colegii actori. Ei au făcut, de multe ori, o treabă peste ceea ce mi-am închipuit eu acasă', a povestit actrița.

„Nu-mi place în scenă nuditatea gratuită'

Atunci când a fost întrebată de Marius Manole ce crede despre presa de scandal, care a scris mult despre relația ei cu Anghel Damian, Lia Bugnar nu a ezitat să răspundă.

„Da, o mănânc pe pâine. Nu mai știu cum să acționez butonelele alea… Sunt absolut disperată să fiu în conștiința genului ăla de spectatori. Dacă tu ai acum niște privitori, să-i rugăm să nu mai dea click când văd un titlu de genul: 'Actrița a recunoscut, în sfârșit, lucrul pe care îl bănuiam toți' Nu deschideți așa ceva! Sunt reminiscențe de la episodul de acum doi ani, mai e cineva care se vede că a rămas blocat pe treaba aia… Acum, dacă omul ăla nu reușește să depășească un răhățel din viața mea, îți dai seama cam ce viață are el. Și atunci e de compătimit', a explicat ea.

Printre altele, Lia Bugnar a dezvăluit și ce anume ar refuza categoric să facă pentru un rol. Spune ea, actriței nu-i place „nuditatea gratuită'.

„De principiu, nu-mi place în scenă nuditatea gratuită. Înnebunesc. Când oamenii sunt pe scenă de teatru, fără să existe o motivație artistică și fără se creeze niște imagini foarte frumoase… Corpul omului poate să fie hidos sau superb…. Când zic hidos, nu mă refer la un corp care nu-i frumos. Poate fi un corp frumos care, pus într-un context greșit, arată rău', a explicat Lia Bugnar.

Lia Bugnar, către Marius Manole: „Cam tu ești stripperul meu preferat'

În același timp, Lia Bugnar a mărturisit că nu a văzut niciodată un stripper, însă pe Marius Manole l-a văzut de multe ori în timp ce se schimba, înainte de spectacole…

„Pe tine te mai văd la cabină când întârzii la spectacol și nu mai ai rușine, nu mai ai nimic, te dezbraci… Cam tu ești stripperul meu preferat', i-a mărturisit Lia Bugnar, în glumă, lui Marius Manole.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton