Lia Bugnar, reacție după ce Anghel Damian și Theo Rose au devenit părinți: „S-a mai născut un copil pe lumea aceasta. El încă are...”

 Ifrim Georgiana
.

Miercuri dimineața, 14 iunie, Theo Rose și Anghel Damian au devenit părinți. Artista a adus pe lume un băiețel, ce poartă numele Sasha, în urma unei operații de cezariană. Lia Bugnar, fosta parteneră a regizorului, a făcut câteva declarații referitoare la schimbările din viața aestuia.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Povestea de dragoste dintre Anghel Damian și Theo Rose a început în urmă cu un an. În luna noiembrie a anului trecut, frumoasa cântăreață a confirmat că este însărcinată, după ce Horia Brenciu a felicitat-o pe rețelele de socializare. Ei bine, în această dimineață, Theo Rose a născut un băiețel perfect sănătos, iar fericirea este la cote maxime pentru ea și Anghel Damian.

te10te10

Deocamdată, Theo Rose nu a publicat nicio imagine cu băiețelul nou-născut. Se pare că artista a plecat spre maternitate de la primele ore ale dimineții și a fost supusă unei operații de cezariană, deși ar fi dorit să opteze pentru nașterea naturală: „Eu m-am hotărât la naștere naturală, doar că mi s-a spus de curând că trebuie să iau în calcul și varianta de cezariană, pentru că am un copil foarte mare. Are trei kilograme, ideea e că e foarte osos, are oasele foarte mari, că mi s-a explicat, problema e că are oasele lungi, e poziția în care stă. E cu capul în jos, pregătit'.

Citește și: Theo Rose a născut un băiețel. Artista și Anghel Damian au devenit părinți pentru prima dată

Citește și: Theo Rose și Anghel Damian se mută în casă nouă, după ce se va naște fiul lor: „Vor avea mai mult spațiu”

Citește și: Când și unde va avea loc ceremonia comemorativă a lui Stephan Pelger. Anunțul familiei designerului: „Cei care doresc să-i aducă un ultim omagiu sunt invitați…”

Citește și: Chefi la cuțite 2023 – Sezonul 11. Cătălin Scărlătescu l-a salvat de la eliminare pe Ștefan Nistor: „Simți că ți se dă o a doua șansă'

Cum a reacționat Lia Bugnar la vestea că Anghel Damian și Theo Rose au devenit părinți

Imediat după răspândirea veștii că Theo Rose a născut, Lia Bugnar le-a transmis un mesaj celor doi părinți. Actrița și-a exprimat bucuria cu privire la schimbarea din viața cuplului, susținând că bebelușul a venit pe lume în urmă cu o oră.

„Este vorba despre un lucru, un suflet curat care tocmai a venit pe lume. S-a mai născut un copil pe lumea aceasta, de o oră, pe nume Sasha Ioan Dumitru. El trebuie protejat, el încă are îngerași deasupra capului', a declarat Lia Bugnar pentru Click!

Cât timp va lipsi Theo Rose de pe scenă, după naștere

Înainte de momentul nașterii, Theo Rose a vrut să-și pună la punct toate proiectele profesionale, așa că a înregistrat melodii în avans. Artista și-a propus să lipsească aproximativ o lună de pe scenă, timp în care se va dedica băiețelului ei, Sasha Ioan Dumitru.

„Am înregistrat piese noi și niște sesiuni live. Mă preocupă asta acum, pentru că vreau să strâng câteva materiale pe care să le pot lansa atunci când voi fi în pauză. Adică timp de o lună înainte de a naște și o lună după naștere. Cam așa mi-am propus să lipsesc de pe scenă și de la filmările pentru serial. Sper să nu fie probleme', ne spunea Theo Rose în urmă cu câteva săptămâni.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton