Liana Stanciu, detalii neștiute despre nunta cu Mihai Georgescu: „S-a furat mireasa și când s-a întors la petrecere...” / EXCLUSIV

 Miniosu Alexandra
.

Liana Stanciu ne-a dezvăluit o serie de detalii neștiute despre nunta cu Mihai Georgescu. În noul număr al revistei VIVA!, cel de August, vedeta ne-a povestit cum e să fii soție de artist, despre secretul relației lor de peste 20 de ani, dar și despre cum rezolvă neînțelegerile din cuplu. De asemenea, a dus-o în discuție și pe superba lor fiică, Teodora.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Tu și Mihai aveți un mariaj longeviv, în contextul actual, când lumea showbizului e zguduită de divorțuri pe bandă rulantă, 17 ani înseamnă mult… Care este secretul vostru?

Eu și Mihai suntem împreună de peste 20 de ani, ne respectăm și ne iubim, ne enervăm pe rând și suntem sinceri, tot timpul. NU ȘTIM ȘI NICI NU VREM SĂ ÎNVĂȚĂM SĂ MINȚIM.

liana-stanciu-7liana-stanciu-7

Citește și: Ce relație au Liana Stanciu și Miță de la Bere Gratis cu fiica lor de 16 ani:”Ne certăm, ne împăcăm, ne…”

Citește și: Liana Stanciu si Mihai Georgescu – Cred ca minunile exista

Citește și: Buhnici, afirmații controversate și în 2021, când a văzut o femeie supraponderală, „mai săracă' decât el, ce mânca o merdenea:”Ţi s-a făcut fomiţă şi…?”

Citește și: Ce a spus Anamaria Prodan după ce Reghe s-a calificat în Conference League:”Pe meserie dă lecții”

Liana Stanciu, detalii neștiute despre nunta cu Mihai Georgescu

Nu-mi amintesc să fi povestit vreodată cum ai fost cerută de soție… Care a fost cel mai memorabil moment de la nunta voastră? Apropo, s-a furat mireasa?

Ne-am căsătorit în 2005 fără prea mult tam-tam, s-a furat mireasa și când s-a întors la petrecere era concert Bere Gratis și o altă mireasă în public. Ce distracție a fost, am crezut că m-a înlocuit deja.

Cum e viața alături de un artist? Desigur, l-aș întreba și pe Mihai cum e să aibă o soție celebră… Cum ați reușit să găsiți un echilibru între viața profesională și cea personală?

La noi e simplu, suntem oameni de scenă și ecran până când am intrat în curte, de acolo suntem noi și atât. Viața cu un artist este cumva în contratimp, dar frumoasă. Eu lucrez de luni până vineri, iar el pleca la concerte în weekend. În rest, bine.

„Mihai și Teodora sunt cei mai atenți critici ai mei'

Atunci când apar conflicte între voi, de la ce pornesc? Ce vă reproșați? Și cine este cel care dezamorsează primul situația?

Mihai și Teodora sunt cei mai atenți critici ai mei, iar noi două cele mai sincere critice ale lui. Dacă știi să spui cu blândețe și sinceritate lucrurile, chiar și critica face bine,

Ce-ți lipsește cel mai mult în momentul de față? De ce ți-e cel mai dor?

Vrem vacanță, vrem la mare, vrem la concerte la Coldplay, la Panic at the Disco, la Pink, la Mike and the Mechanics…

CITEȘTE INTERVIUL INTEGRAL ÎN VIVA! DE AUGUST! REVISTA SE GĂSEȘTE LA PUNCTELE DE DIFUZARE A PRESEI!

Sursă foto: Marius Bărăgan, Instagram, Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton