Lidia Buble se află în izolare de o lună și nu s-a plictisit deloc: ”Am gătit îmbrăcată în rochia mea preferată și m-am încălțat cu cele mai înalte tocuri”

 Crapatureanu Anda
.

Aflată de o lună de zile în autoizolare, Lidia Buble încearcă șă-și păstreze zâmbetul pe buze și să-și umple timpul într-un mod cât mai plăcut. Pierde nopțile în fața televizorului, la seriale, dar în timpul zilei invață să gătească feluri noi de mâncare, face lecții de canto online și….defilează în tocuri prin casă.

Cum arată o zi din viata ta în autoizolare?

Trebuie să recunosc că mai devreme de ora 12:00 nu reușesc să mă trezesc și asta pentru că seara stau până târziu să urmăresc serialele preferate. Dimineața iau micul dejun împreună cu Bubbly (rade), după care distracția continuă cu nelipsitul antrenament și toate experiențele nebune care se desfășoară în bucătăria mea. Orele de canto acum le fac online și chiar dacă stau numai în casă, să știți că pregătesc și piese noi care urmează să fie lansate cât de curând.

De cât timp ești acasă?

Se împlinește aproximativ o luna de când sunt în izolare și mă bucur că încă nu am reușit să mă plictisesc.

Care este pentru tine cea mai mare provocare în aceste zile?

Cea mai mare provocare este venită din partea mamei mele și anume că trebuie să învăț să gătesc toate felurile de mâncare până se termină perioada de carantină (rade).

Ce îți place să gătești? Ai experimentat vreo rețetă nouă de curând?

Cel mai mult îmi place să gătesc paste și dulciuri. De curând am făcut rețeta mamei de Raffaello și, sincer, mi-au ieșit mai bune decât ale ei. Sper că ea să nu citească acest interviu (rade). 

De ce îți este cel mai dor din viața de dinaintea pandemiei?

Cel mai dor îmi este de surorile mele, de părinți și de momentele petrecute în sânul familiei. Sunt cele mai prețioase și mă implinesc cel mai mult.

Știu că îți place să citești. Ce cărți poți recomanda cititorilor? Dar filme sau seriale?

În momentul de față citesc „Eleganța ariciului”, de Muriel Barbery, iar dacă mă apuc să înșir serialele pe care le urmăresc, nu mă mai opresc până dimineață (râde). Serialul meu preferat este „Outlander”, apoi îmi plac „Casa de Papel”, „Ellite”, „Toy boy”, „Grand hotel”, „Centralistele”, „Narcos”.

Faci sport/mișcare în această perioadă? Dacă da, cât de des în decursul unei săptămâni?

Sport încerc să fac zilnic. Sunt dependentă de starea pe care o am după un antrenament, pe care deși îl fac singură, fără antrenor, mă străduiesc să fie destul de solicitant pentru a-mi păstra tonusul muscular.

Cum te întreții, ce ritualuri de beauty folosești ?

Încerc în primul rând să mă hidratez foarte bine. Beau cel puțin 2 litri de apă pe zi, folosesc creme hidratante și am început să îmi fac și câteva măști naturale pentru păr acasă. O dată pe săptămână îmi fac o mască doar cu unt de cocos și încerc să stau cu ea cât de mult pot. Face minuni.

Sunt zile sau seri când simți nevoia să te machiezi, să te îmbraci frumos și să te dai cu parfumul preferat, chiar dacă stai acasă?

Să mă machiez nu prea îmi place mie, ba chiar mă bucur că nu mai trebuie să o fac deloc în perioada asta. Insă ador să mă dau zilnic cu parfumul meu preferat și să fac parada modei prin casă (râde). Ultima dată am gătit îmbrăcată în rochia mea preferată și m-am încălțat cu cele mai înalte tocuri că să știu o treabă (rade).

Ce exista înainte pe lista ta de priorități și nu îți găseai timp niciodată să faci?

Niciodată nu găseam timp să fac curățenie în dressing. Mereu mă plângeam de faptul că nu reușesc să le aranjez după bunul meu plac. Acum pot face zilnic schimbări în acest sens (rade).

Plusuri și minusuri în acest nou mod de viață?

Nu simt că mă încurcă neapărat atât de tare această carantină. Eu și înainte petreceam tot timpul meu liber stând în casă. Ador să fac asta. Mai greu este din punct de vedere profesional. Îmi este dor să urc pe scenă și să-mi cânt sufletul în fața oamenilor care mă iubesc.

Cum crezi că te-a schimbat această situație? O privești că pe o încercare spirituală sau ceva mai pragmatic?

Cred că avem cu toții de învățat ceva din ceea ce trăim în ultima perioadă. Nu sunt speriată pentru că deasupra tuturor se află Creatorul nostru Isus Hristos. El știe cel mai bine de ce ne este dat să trecem prin asta. Toate sunt în mâna Lui și sunt convinsă că după ploaie și furtună, răsare soarele.

Ce gând te sperie cel mai tare?

Mă sperie doar faptul că sunt toate șansele că anul acesta să-mi sărbătoresc ziua de naștere singură (râde).

Ce sfaturi ai pentru cei care te urmăresc?

Dragii mei, stați acasă. Este singura modalitate prin care ne putem ajuta unii pe alții. Zambiti și aveți încredere că Dumnezeu ne ține sub protecția Lui. Va pup și vă îmbrățișez cu mare drag!

IMG_0606IMG_0606
 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton