Ce dietă ține Lidia Buble și ce trucuri de frumusețe are: „De mică am acest stil alimentar sănătos. Din meniul meu zilnic nu lipsesc...”

 Calin Maria Bianca
.

Lidia Buble nu are nevoie de prea multe descrieri, fiind cunoscută drept una dintre cele mai apreciate și îndrăgite artiste din România. Se bucură de o frumusețe aparte, cu care atrage privirile celor din jur de fiecare dată. Ei bine însă, pe lângă trăsăturile unice, mulți s-au întrebat de-a lungul timpului care este secretul siluetei sale de invidiat. Pentru a nu mai lăsa loc de interpretări, frumoasa cântăreață a dezvăluit ce face pentru a se menține în formă! Iată ce dietă ține Lidia Buble și ce trucuri de frumusețe are!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Ce dietă ține Lidia Buble și ce trucuri de frumusețe are. Lidia Buble este cu adevărat o femeie împlinită. Se bucură de un succes colosal pe plan profesional, ceea ce nu poate decât să-i aducă zâmbetul pe buze și să fie mai fericită ca niciodată. Totuși, nici în viața de zi nu o duce deloc rău, fiind mai mereu fericită. Totuși, când vine vorba despre viața amoroasă, este destul de reținută, astfel că nu se cunosc prea mult asepcte despre sfera sentimentală.

buble-1buble-1

Frumoasa artistă este extrem de activă în mediul online, unde se bucură de o mare comunitate de fani. Postează mai mereu evenimente din viața ei, fie ele frumoase sau mai puțin plăcute. Totodată, își surprinde fanii și cu numeroase fotografii de colecție cu ea. Bineînțeles, toți au observat că are o siluetă demnă de invidiat, astfel că mesajele despre cum reușește să se mențină în formă nu au fost deloc puține.

Citește și: Cum arată Lidia Buble nemachiată. Artista s-a filmat 100% naturală

Citește și: Lidia Buble a lansat o piesă despre acceptarea de sine, după ce a fost criticată pentru aspectul ei fizic: „Ești frumoasă așa cum ești'

Citește și: Vlăduța Lupău a împlinit 32 de ani. Cum a petrecut: 'Cam despre asta este vorba acum'

Citește și: A murit cea mai bătrână femeie din lume. Avea 128 de ani

Ce dietă ține Lidia Buble și ce trucuri de frumusețe are

Lidia Buble a avut dintotodeauna grijă de silueta sa, însă nu prin diete drastice. Frumoasa artistă a cochetat încă de mică cu sportul, fiind una dintre marile ei pasiuni. Atunci când vine vorba despre mișcare, nu există vreo problemă la ea, astfel că are un program bine stabilit. Mai mult decât atât, nu a putut să nu recunoască că deseori apelează la masajul cu bambus.

'Dacă de mică am fost sportivă, cred că, și în momentul de față, am o disciplină bine pusă la punct. Am grijă să mănânc sănătos, să îmi fac rutina de îngrijire facială pentru a fi, mai tot timpul, cu tenul aerisit și curat, am reînceput ședințele la sală și, de nelipsit în programul meu, masajul cu bambus. În plus, am o energie și doză mare de a-mi surprinde publicul cu și prin muzica mea, încât e un MUST să fiu în cea mai bună formă a mea.', a spus Lidia Buble, în exclusivitate pentru Spynews.ro.

Lidia Buble: 'Sunt, oarecum, vegetariană. Nu mănânc carne'

Ei bine, pe lângă sport și un program bine pus la punct, Lidia Buble are mare grijă și atunci când vine vorba de mâncare și calorii. Artista a dezvăluit că în mare parte se consideră o persoană vegetariană, explicând că nu mănâncă absolut deloc carne. De asemenea, are grijă per total să aibă mese sănătoase și fără prea multe excese.

'Eu sunt, oarecum, vegetariană, iar în afară de pește, nu mănânc carne deloc. De mică am acest stil alimentar sănătos. Din meniul meu zilnic nu lipsesc peștele, pastele, salatele și, deliciul suprem, supa cu tăiței de casa (primiți de la mama mea). În rest, ca și dulce, atunci când am un cheat day, mă delectez cu o plăcintă cu mere sau…jeleuri!', mai spune ea.

Lidia Buble nu a avut și nu are complexe legate de înfățișarea sa

De-a lungul timpului, de nenumărate ori s-au făcut glume privind mărimea nasului său, însă Lidia Buble a trecut peste ele și nu au afectat-o absolut deloc. În timp ce numeroase vedete apelează la operațiile estetice, artista alege să fie naturală, asta după ce a învățat să se iubească așa cum este. Mai mult decât atât, susține că varianta în care ne-a lăsat Dumnezeu este cea mai potrivită pentru fiecare dintre noi.

'Eu sunt de părere că nimeni nu are vreun defect. Nu am avut, vreodată, complexe sau să spun că mă deranjeaza ceva la mine. Dimpotrivă, am mulțumit Celui de Sus că m-am nascut, crescut sănătoasă și că sunt mandră de cum sunt. Iar, atunci când primeam multe mesaje legate de nasul meu, să știți că nu mă deranja, ba spuneam, și încă susțin asta, că nasul acesta e unic, cu personalitate, iar asta mă face să fiu aparte…originală.

Știți, este foarte usor, în ziua de azi, să cazi pradă acelor cuvinte răutăcioase, spuse de alte persoane, cu adresabilitate la aspectul fizic, dar asta doar dacă tu, ca persoană, nu ai încredere sau acceptare de sine. Iar eu, prin piesa mea manifest, vreau să încurajez și inspir toate femeile să se iubească așa cum sunt ele, pentru că nu există defecte la nimeni, ci doar frumusețe, atât interioară, cât și exterioară. Când ajungi să te iubești necondiționat, reușești și să îți accepți orice parte a corpului. Important este să nu te lași influențată de acea „perfecțiune” ce se simulează în rețelele de socializare, pentru că, da, multe persoane vad iluzii în online și uită de propria perfecțiune, aceea de a fi unice și încrezătoare', a mai spus artista.

Lidia Buble nu vrea să își facă operații estetice

Lidia Buble a spus clar că se iubește așa cum este și încearcă să fie cea mai bună variantă a sa fără a apela la operațiile estetice. Îi place nasul ei, care o face să fie specială, conform declarațiilor sale, și nu are complexe absolut deloc. Cu toate astea, nu este împotriva operațiilor estetice făcute de alte persoane sau vedete.

'Eu nu sunt impotriva celor care apeleaza la astfel de interventii si nici nu pot spune daca este in regula sau nu, pentru ca fiecare alege ce face cu propriul corp. Eu sunt adepta interventiilor de genul daca exista ceva de ordin functional si trebuie „reparat” dar, in rest, in ceea ce ma priveste nu as apela sa-mi fac vreo ajustare. A fi natural este unic si de mare mandrie!', a mai spus Lidia Buble pentru sursa menționată.

Sursă foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton