Lidia Buble și iubitul ei, Horațiu Nicolau, surprinși de paparazzi în ipostaze romantice. Ce gest a făcut afaceristul față de artistă, în public

 Miniosu Alexandra
.

Lidia Buble și iubitul ei, Horațiu Nicolau, au fost surprinși, recent, de paparazzi în ipostaze romantice. Aceștia au fost văzuți în oraș, în timp ce luau masa la un restaurant celebru din Capitală, iar bărbatul pare că nu ratează nicio ocazie să o răsfețe. Deși au o relație discretă, de aproximativ trei ani, se pare că omul de afaceri nu ezită să facă gesturi romantice pentru cântăreață în public.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE APRILIE, GRATIS, AICI!

După despărțirea neașteptată de prezentatorul TV Răzvan Simion, Lidia Buble a încercat să-și refacă viața amoroasă de mai multe ori. Cântăreața s-a lovit de mai multe eșecuri în plan sentimental, dar se pare că așteptarea a meritat. Vedeta trăiește o frumoasă poveste de iubire, de aproximativ trei ani, alături de omul de afaceri Horațiu Nicolau, în vârstă de 63 de ani.

lidia-buble-1lidia-buble-1

Citește și: Lidia Buble, mai sinceră ca niciodată despre Horațiu Nicolau, iubitul ei cu 32 de ani mai în vârstă: „El deja le știe pe toate, nu mai trebuie să comunic nimic”

Citește și: Din ce câștigă Lidia Buble cei mai mulți bani și ce dezavantaje i-a adus celebritatea: „E dureros. Mulți oameni au o părere greșită despre mine'

Citește și: Christian Sabbagh se retrage din televiziune pentru o perioadă și pleacă în străinătate. Motivul pentru care a luat decizia: „Trebuie să iau o pauză”

Citește și: Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf au poprire pe bunurile comune, după ce el i-a făcut plângere penală. Vila de la Snagov este vizată: „Este fără serviciu, nu mai are dreptul să antreneze…'

Lidia Buble și iubitul ei, Horațiu Nicolau, surprinși de paparazzi în ipostaze romantice

Deși între Lidia Buble și Horațiu Nicolau e o diferență de vârstă semnificativă, de 33 de ani, acest lucru nu a reprezentat niciodată o piedică în relația lor. Însă, cu toate că se știe că formează un cuplu, după ce artista a confirmat zvonurile și au fost văzuți de mai multe ori împreună, aceștia preferă să fie discreți în continuare și evită să se afișeze la evenimentele mondene. Totuși, au parte de multe apariții în oraș, unde se afișează ca un adevărat cuplu.

De curând, Lidia Buble și iubitul ei, Horațiu Nicolau, au fost văzuți, din nou, în public. Paparazzi i-au surprins în timp ce ieșeau să ia masa în oraș. După ce a marcat mașina, omul de afaceri a coborât de la volan și i-a deschis portiera iubitei sale celebre, pentru a o ajuta să coboare din mașină, ca un adevărat cavaler. Vezi imaginile AICI.

Ulterior, cei doi au mers împreună spre un restaurant de lux din Capitală, loc în care au mâncat alături de o altă tânără, prietenă cu solista, și un domn. După aceea, cei patru s-au despărțit, iar Horațiu Nicolau și Lidia Buble au mers împreună spre autoturismul lor.

De ce nu se afișează Lidia Buble alături de Horațiu Nicolau, în mod oficial

Acum ceva timp, Lidia Buble dezvăluia de ce nu vrea să se afișeze alături de iubitul ei, Horațiu Nicolau, precizând și motivul pentru care vrea o viață privată discretă.

„Asta este foarte important, cel puțin pentru mine, să încep și să încerc să îmi țin viața personală cât mai privată și mai departe de ochii publicului.

De-a lungul anilor m-am lovit de tot felul de evenimente mai neplăcute și atunci mi-am dat seama că, fiind totul mult mai privat, sunt mult mai fericită și mai liniștită. Și, oricum, consider că pe oamenii care mă urmăresc îi interesează mult mai mult meseria mea, adică muzica, ceea ce fac eu. Asta îmi doresc și eu să îi intereseze. Când o să fie să mă mărit, o să-i anunț (râde)', a spus Lidia Buble, la Premiile Unica 2024.

Lidia Buble a dezvăluit, recent, și ce apreciază cel mai mult la Horațiu Nicolau. Potrivit spuselor ei, între ei este o chimie ca-n filme și se înțeleg din priviri.

„Nici nu trebuie să-i spun când am ceva. Este de ajuns să mă uit la el. E de ajuns o singură privire și știe tot. Dar da, comunic mult. Este important să comunicăm, să știm ce ne dorim, ce ne place.

El deja le știe pe toate, nu mai trebuie să comunic nimic. Nu îmi place să aștept nimic. Așa cum sunt adepta frumuseții naturale, sunt adepta naturalului, în general, în viață. Nu îmi place să-mi fac planuri, decât pe plan muzical. În rest, îl las pe Dumnezeu să-mi coordoneze viața așa cum consideră El că este mai bine pentru mine. Când o să fie momentul, o să vină', mărturisea Lidia Buble pentru Cancan.

Sursă foto: Instagram, Arhivă viva

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton