Lidia Buble s-a fotografiat fără sutien. Reacția fanilor când au văzut ce tatuaje ascunde artista pe corp: „Ești...”

 Calin Maria Bianca
.

Lidia Buble s-a fotografiat fără sutien. Cum au reacționat fanii când au văzut ce tatuaje ascunde pe corp. Lidia Buble este una dintre cele mai îndrăgite și apreciate artiste de la noi din țară. Se bucură de un public larg și un succes colosal pe plan profesional, însă totodată și de o mare comunitate de fani pe rețelele de socializare, acolo unde este destul de activă. Recent însă, a intrat în atenția tuturor, când s-a pozat fără sutien!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Lidia Buble s-a fotografiat fără sutien. Lidia Buble a fost dintotdeauna o artistă nonconformistă, cu un stil unic și numeroase outfit-uri care au atras atenția tuturor. Ei bine însă, e clar că nu sunt pe gustul tuturor, însă artista evită să bage în seamă răutățile celor de jur sau părerile necerute. De asemenea, drept dovadă cu nu se sfiește să facă ceea ce își dorește, în urmă cu scurt timp a postat o poză în care a renunțat la sutien și haine în partea de sus.

lidia-buble-3-c-1260×709-1lidia-buble-3-c-1260×709-1

Citește și: De ce nu vrea Lidia Buble să-și expună relația cu Horațiu Nicolau: „M-am fript de prea multe ori'. Ce spune despre presupusul inel de logodnă

Citește și: „L-am primit în semn de iubire. El este omul care mă face să zâmbesc în fiecare zi'. Lidia Buble, despre relația cu Horațiu Nicolau și inelul cu diamant pe care-l poartă pe deget

Citește și: Neti Sandu intervine în scandalul Elena Lasconi: 'Sunt sigură că va rezolva problema. Ea știe…' / Sunt prietene de mulți ani

Citește și: Cine este și cum arată Daria, fiica lui Romică Țociu. Tânăra îi calcă urme tatălui ei, la 20 de ani

Lidia Buble s-a fotografiat fără sutien

Lidia Buble are un conținut destul de variat pe rețelele de socializare, astfel că recent, după noua schimbare de look, a postat o fotografie în care se vede clar că nu are haine în partea de sus, ci se ajută de mâini pentru a acoperi sânii. Ce-i drept, este o poză artistică, cu care se pare că i-a cucerit pe fani, drept dovadă fiind numeroase complimente și mesaje frumoase pe care le-a primit.

Frumoasă, delicată și senzuală', „Ești foarte frumoasă', „Ești divină', au fost câteva dintre mesajele primite de fosta iubită a prezentatorului de la „Neatza cu Răzvan și Dani'.

Cum au reacționat fanii când au văzut ce tatuaje ascunde pe corp

Fanii au văzut că artista nu poartă haine în partea de sus, însă nu i-a deranjat deloc acest lucru, câtă vreme nu era o fotografie vulgară, ci din contră, una artistică. Totuși, nu au putut trece cu vederea tatuajele pe care artista le-a ascuns până acum sub haine. Mai concret, în poza postată se vede clar că Lidia Buble are pe spate un mic tatuaj, Margarita care este un cocktail mexican cu tequila. De asemenea, ea are și o melodie cu acest nume, din anul 2019, astfel că mulți s-au întrebat în comentarii dacă este vorba de o astfel de asociere.

Lidia Buble trăiește o frumoasă poveste de iubire cu Horațiu Nicolau

De mai bine de doi ani, Lidia Buble se iubește cu foc cu Horațiu Nicolau. La început au încercat să țină relația ascunsă departe de ochii curioșilor, însă s-a aflat că formează un cuplu, chiar dacă între ei este o diferență de vârstă destul de mare. Artista radiază de fericire de când nu mai e singură și se simte mai bine ca niciodată alături de omul de afaceri în vârstă de 62 de ani. Totuși, deși s-a aflat, nu dă detalii despre viața lor privată și are și o explicație în acest sens.

„Foarte fericită, se vede, nu? Sunt mai relaxată, pentru că în sfârșit pot să mă exprim așa cum simt eu în sufletul meu și asta mă bucură foarte tare și da, sunt fericită pentru că am toate motivele să fiu fericită. Și m-am așezat, ca să zic, și sunt plină de bucurie pe toate planurile. Tot ce fac, fac cu dragoste, cu sufletul și mă bucur. Nu este meritul meu, Dumnezeu m-a binecuvântat cu oameni minunați în viața mea, care au contribuit și contribuie în fiecare zi la starea pe care o vezi tu acum', a spus Lidia Buble în urmă cu mai mult timp.

Sursă foto: Facebook / Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton