Lidia Roba, sora Danei Roba, noi detalii despre starea ei de sănătate, după ce a fost operată pe creier: „Vă rog să NU veniți în vizită, medicii au interzis total acest lucru”

 Ifrim Georgiana
.

Zilele trecute, Dana Roba, fosta iubită a lui Niciolae Guță, a ajuns în stare gravă la spital, după ce soțul ei a defigurat-o cu un ciocan. Tânăra de 31 de ani a fost supusă unei intervenții chirugicale care a durat 9 ore, iar starea ei este instabilă, conform unor noi declarații făcute de sora acesteia, Lidia Roba. De asemenea, vizitele la unitatea sanitară sunt complet interizise, având în vedere episodul tragic prin care a trecut make-up artistul.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Luni, 5 iunie, Dana Roba a ajuns de urgență la spital, după ce a fost bătută cu bestialitate de soțul ei, Daniel Balaciu. Potrivit polițiștilor ajunși la fața locului, bărbatul ar fi lovit-o cu un ciocan în zona capului, provocându-i mai multe leziuni grave. Victima a fost transportată de urgență la spital și a fost operată pe creier timp de 9 ore. Potrivit unor surse, Dana Roba va fi supusă unei noi intervenții chirugicale în perioada imediat următoare și se află, în continuare, în stare critică.

da9da9

Pe rețelele de socializare, sora acesteia, Lidia Roba, a publicat noi informații referitoare la starea ei de sănătate. Se pare că tânăra nu poate fi vizitată de apropiați sau prieteni, pe fondul traumei trăite în urmă cu doar câteva zile.

Citește și: „Este o minune că mai este în viață, a leșinat după prima lovitură”. Ce spun medicii despre starea de sănătate a Danei Roba

Citește și: Nicolae Guță, reacție după ce Dana Roba, fosta lui iubită, a fost bătută de soț: „Doamne ferește! Dacă s-a ajuns la agresiune fizică…'

Citește și: Adelina Pestrițu, superbă într-o ținută all black la VIVA! Party 2023. Are o siluetă perfectă și a întors toate privirile

Citește și: Florin Dumitrescu și soția lui, Cristina, sărbătoresc 9 ani de la nuntă și au postat imagini inedite: „Am rupt ringul cu prietenii'

Lidia Roba, sora Danei Roba, noi detalii despre starea de sănătate a makeup artistei

Pe contul personal de Instagram, sora Danei Roba a postat noi informații referitoare la starea de sănătate a make-up artistului. Lidia Roba spune că medicii au recomandat limitarea vizitelor la spital, având în vedere că tânăra este vulnerabilă din punct de vedere emoțional și se confruntă cu o traumă în urma episodului din cursul zilei de luni, 5 iunie.

„Bună, fetelor! Știu că vreți să veniți la Dana în vizită, vă rog să NU veniți, medicii au interzis total acest lucru. Orice emoție sau amintire o poate afecta enorm. Vă mulțumim și vă ținem la curent cu starea ei', a fost mesajul transmis de Lidia Roba.

Cum se apără soțul Danei Roba

Daniel Balaciu, soțul Danei Roba, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile după ce a lovit-o în cap cu un ciocan. Pentru a se apăra în fața oamneilor legii, bărbatul intenționeazî să-și angajeze un avocat și să dovedească că suferă de probleme psihice, după cum se arată pe spynews.ro.

La data de 5 iunie 2023, în jurul orei 11:20, polițiștii Secției 3 Poliție Urbană Timișoara au fost sesizați cu privire la faptul că între doi soți, un bărbat în vârstă de 45 de ani și o femeie de 31 de ani, din Timișoara, în timp ce se aflau în locuința personală a avut loc un conflict spontan, femeia fiind lovită cu un corp contondent la nivelul capului. Femeia a fost transportată la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale', se arată într-un comunicat IPJ.

Sursa foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton