Like Creața este însărcinată cu al treilea copil și s-a căsătorit religios cu soțul ei: „Peste câteva zile se mărește familia”. Primele imagini cu burtica de gravidă, de la nunta vedetei

 Ifrim Georgiana
.

Cristina Lupu, alias Like Creața, a anunțat, în mediul online, că este însărcinată pentru a treia oară și că s-a căsătorit religios cu tatăl fiicelor ei. Fosta concurentă de la „Chefi la cuțite' nu a dezvăluit sexul bebelușului, însă se pregătește emoțional pentru nașterea programată peste numai câteva zile. Iată declarațiile acesteia!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

În luna iulie a acestui an, Cristina Lupu, alias Like Creața, s-a căsătorit civil cu partenerul ei de viață. Cei doi au amânat petrecerea de nuntă pentru anul viitor, motivând că nu au suficient timp la dispoziție pentru organizarea unui astfel de eveniment. Fosta concurentă de la „Chefi la cuțite' și soțul ei au împreună două fețițe, iar peste numai câteva zile, vor deveni părinți pentru a treia oară, potrivit anunțului făcut chiar de ea. Nu a dezvăluit sexul bebelușului, însă a publicat primele imagini cu burtica de gravidă și de la cununia religioasă, organizată în mare discreție, luna trecută.

li9li9

Citește și: De ce nu vor face Like Creața și soțul ei petrecerea de nuntă anul acesta, deși s-au cununat civil zilele trecute: „Motivul pentru care ne-am căsătorit este…'

Citește și: Like Creața a născut. Ce nume special a ales pentru fetița ei

Citește și: America Express 15 noiembrie – Cine a câștigat prima imunitate mică din Ecuador: „Nu cred! Așa mare bucurie am mai trăit doar când…'

Citește și: Ce facultate vrea să urmeze fiul Biancăi Brad și ce crede despre alegerea lui: „M-a uimit! L-am întrebat dacă este sigur…'. Cum a trecut vedeta peste cumpenele vieții sale / EXCLUSIV

Like Creața este însărcinată cu al treilea copil

Pe rețelele de socializare, Like Creața a făcut două anunțuri-surpriză. Fosta concurentă de la „Chefi la cuțite' s-a căsătorit religios cu partenerul ei de viață și urmează să devină mamă pentru a treia oară. În imaginile făcute publice, viitoarea mămică s-a afișat într-o rochie de mireasă superbă, mulată pe corp, care i-a pus în evidență burtica de gravidă.

Cununia religioasă a avut loc în urmă cu o lună și jumătate, însă viitorii părinți au preferat discreția și nu au publicat imagini până de curând.

„În urmă cu o lună și jumătate…Acum ne pregătim să devenim din nou părinți. Peste câteva zile se mărește familia', a scris Like Creața, pe Instagram.

Like Creața s-a cununat civil cu tatăl fiicelor ei

La sfârșitul lunii iulie, Like Creața s-a căsătorit civil cu tatăl fiicelor ei. Cei doi au precizat că nu au de gând să organizeze petrecerea de nuntă prea curând, din lipsă de timp, însă dădeau de înțeles că vor face cununia religioasă la toamnă. Evenimentul a fost destul de retrâns, în prezența familiei și a prietenilor apropiați.

„Nu te ține un act legat sau legată de partener, fără doar și poate. Noi deja avem două fete. Nu era cazul de un act. Era mai mult vorba despre ideea că ne doream să facem biserica și după cum știi ca să poți face biserica trebuie să te căsătorești civil', spunea Like Creața, la Antena Stars.

Sursa foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton