„Vrea o femeie să vină să-mi ia locul”. Lili Sandu, după ce Cristina Demestrescu i-a prezis că ar putea fi înlocuită la Vorbește Lumea

 Ifrim Georgiana
.

De mai bine de un an și jumătate, Lili Sandu s-a alăturat formatului „Vorbește Lumea', alături de Shurubel și și Bogdan Ciudoiu. Prezentatoarea TV a înlocuit-o pe Adela Popescu, care a luat o pauză temporară de la televiziune. Invitată în platoul emisiunii de la Pro TV, astrologul Cristina Demetrescu a avertizat-o pe Lili Sandu că și-ar putea pierde locul de muncă. Iată reacția soției lui Silviu Țolu!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

În toamna anului trecut, emisiunea „Vorbește Lumea' a debutat într-o formulă nouă – Lili Sandu, Bogdan Ciudoiu și Shurubel. Adela Popescu s-a retras temporar din televiziune, decizie pe care a luat-o după filmările pentru „Sunt celebru, scoate-mă de aici'. La acea vreme, soția lui Radu Vâlcan își justifica pauza prin faptul că experiența din Republica Dominicană a fost copleșitoare și are nevoie să-și „tragă sufletul'.

li10li10

Astfel, în perioada cât se află într-un concediu nedeterminat, Adela Popescu este înclocuită de Lili Sandu la „Vorbește lumea'. În ediția anterioară a show-ului de la Pro TV, Cristina Demetrescu a fost invitată în platou și a făcut previziuni astrale. Aceasta a avertizat-o pe soția lui Silviu Țolu că locul de muncă i-ar putea fi amenințat, iar replica brunetei a fost neașteptată.

Citește și: Lili Sandu a fost grav afectată de relațiile toxice din trecut: „A trebuit să fac trei ani de terapie”

Citește și: Reacția lui Lili Sandu, când a observat că Adela Popescu i-a luat locul la „Vorbește lumea', deși a venit în calitate de invitat: 'Mi-am consumat dorul'

Citește și: 'Noi nu suntem prieteni. Sunt singurii mei inamici. Mă feresc de ei ca de…'. Cătălin Scărlătescu, despre relația cu Sorin Bontea și Florin Dumitrescu

Citește și: Andreea Berecleanu, în doliu, după ce bunica ei a murit: „I-am mulțumit în ultimele clipe de viață…”

Lili Sandu, după ce Cristina Demestrescu i-a prezis că ar putea fi înlocuită la „Vorbește Lumea'

Invitată în platoul „Vorbește lumea', Cristina Demetrescu a făcut câteva previziuni astrale și i-a spus prezentatorei TV că ar putea fi înclocuită de o altă femeie în sfera profesională. Lili Sandu nu a stat mult pe gânduri și a reacționat imediat la afirmațiile astrologului, spre surprinderea celor prezenți în emisiune.

„Pentru Gemeni. Tu ești foarte bine protejată de colegii tăi. Dar, la locul de muncă se pot întâmpla anumite intrigi sau competiții, care nu sunt tocmai în regulă. Este implicată o femeie. Voi trebuie să aveți grijă de Lili!', a afirmat astrologul, la Pro TV.

Opaa! Vrea o femeie să vină să-mi ia locul sau cum? Ar vrea… Băieți, aveți grijă!', a fost reacția avută de vedetă.

„Cu ocazia eclipsei poți să-ți pui o căciulă în cap, un trening', i-a mai spus astrologul.

„Niciodată! Îmi pun ochelarii de soare și așa ies!', a continuat vedeta.

Când se întoarce Adela Popescu la „Vorbește lumea'

Nu demult, Adela Popescu spune că revenirea ei la „Vorbește lumea' ar putea avea loc chiar în toamna acestui an. Prezentatoarea TV a simțit nevoia să-și reîncarce bateriile după filmările pentru „Sunt celebru, scoate-mă de aici', mai ales că, după fiecare naștere, a revenit rapid în televiziune.

„Acum sunt tot felul de discuții, cel mai probabil în toamnă, așa discutăm acum, vedem exact ce proiect mi se potrivește, în punctul acesta suntem. Sunt celebru, scoate-mă de aici a început imediat după Vorbește lume, după niște ani în care eu la două luni după ce nășteam eram deja pe post. Și a fost minunat, a fost o perioadă foarte frumoasă, dar grea. Și am stat așa un pic și am zis: am nevoie pur și simplu de odihnă. Adică un om care se trezește la 8.00 și adoarme la 8.30, înseamnă că este un om foarte obosit, extenuat pur și simplu. Și atunci nu, trebuia să mă odihnesc efectiv și asta fac și mă simt minunat.

Cel mai probabil nu mă voi întoarce, nu știu sigur. Formula de acum este minunată, ei se înțeleg excelent și e totul perfect. Nu cred, nu știu, aștept noi provocări', a spus Adela Popescu, potrivit playtech.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton