Lili Sandu și Silviu Țolu au fost la un pas de despărțire, după ce au devenit părinți: „Atracția fizică începea să se ducă”

 Ifrim Georgiana
.

Lili Sandu și Silviu Țolu au fost la un pas de despărțire, după ce au devenit părinți. Cei doi formează un cuplu de mai bine de 10 ani și sunt părinții unui băiețel în vârstă de doi ani. Într-un interviu recent, actrița a vorbit despre provocările prin care a trecut relația sa, susținând că a existat un moment de cumpănă, imediat după venirea pe lume a copilului.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Lili Sandu și Silviu Țolu au fost la un pas de despărțire, după ce au devenit părinți. În urmă cu doi ani, Lili Sandu a devenit mamă pentru prima dată. Actrița a mărturisit că din acel moment, în viața ei și a partenerului său, Silviu Țolu, s-au produs unele schimbări. Acum, vedeta a recunoscut că primul an de maternitate nu a fost tocmai ușor, fiind unul plin de încercări emoționale și de epuizare fizică și psihică. În acea perioadă, actrița și partenerul ei au luat în calcul separarea, însă, prin comunicare, au reușit să consolideze relația.

lili-1lili-1

Actrița a mărturisit că primul an de maternitate poate reprezenta o „ruptură în cuplu', din cauza timpului redus care le rămâne celor doi părinți.

Citește și: Alimentul la care Lili Sandu a renunțat pentru totdeauna. Cum își menține silueta:„Știu ce și când să mănânc'

Citește și: De ce Lili Sandu nu i-a tăiat moțul fiului său:„Nu prea suntem cu astfel de practici'

Citește și: Anamaria Prodan, după ce a depus plângere împotriva lui Reghe:”Eu îl revedeam după 13 ani tot ca pe un soare. Nu regret nimic”

Citește și: Tudor Sișu neagă relația cu Bia Khalifa:”Are 20 de ani, e nebună, eu am 45'

Lili Sandu și Silviu Țolu au fost la un pas de despărțire, după ce au devenit părinți

Actrița a descris primul an după naștere și schimbările care s-au produs în cuplu. Din cauza stresului și a oboselii, cei doi parteneri nu și-au mai făcut timp pentru a comunica și pentru a găsi soluții la problemele cu care se confruntau.

„Dispoziția mea scăzuse foarte mult pentru relație. Pentru că era normal, epuizată fizic, psihic. El, ușor retras, tocmai pentru a nu mă deranja cumva pe mine în tot ceea ce se întâmplă.

Văzându-mă că sunt obosită, își căuta alte lucruri de făcut. Dar, cu mintea de acum, mi-am dat seama că am ajuns într-un punct în care chiar trebuia să vorbim despre asta pentru că atracția fizică și din toate punctele de vedere începea să se ducă, să se diminueze. (…)

Să știi că am auzit că primul an de maternitate este foarte important, atunci se produce ruptura în cuplu. Chiar dacă mai există iubire, nu mai există posibilitatea de a comunica pentru că nu aveam timp pentru noi', a declarat Lili Sandu, potrivit fanatik.ro.

„Mă spălam la două săptămâni pe păr'

Invitată în podcastul lui Cătălin Măruță, Lili Sandu a vorbit despre schimbările pe care le-a resimțit ea după ce a devenit mamă. Din cauza oboselii, aceasta s-a neglijat o bună bucată de vreme, însă a reușit să găsească un echilibru și să mențină flacăra aprinsă în cuplu.

„Și tu, ca femeie, te duci în jos și aștepți ca lucrurile să revină la normal. Nu te mai interesează, ești atât de obosit și nu ai timp, copilul tot cu tine vrea să stea. Și faptul că am declarat că mă spălam la două săptămâni pe păr, efectiv uitam, deci nu știam. Aveam momente când ziceam: «Astăzi trebuie să se întâmple». Nu aveam energie și mă gândeam: «Doamne, intru acum și spăl claia asta de păr, până îl usuc… Mai bine lasă-l acolo în coc»', a spus Lili Sandu, în podcastul lui Cătălin Măruță.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton